Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop special. Ce mistere ascunde Venus, planeta iubirii, despre viața ta amoroasă, în funcție de zodia ta
WhatsApp
Venus este planeta iubirii, a respectului de sine, a banilor și a tuturor lucrurilor frumoase. Influențele ei sunt puternice, dulci, intense. Află ce spune această planetă despre tine și modul în care îți împărtășești sentimentele cu cei din jurul tău, în funcție de zodie.
Horoscop special. Ce mistere ascunde Venus, planeta iubirii, despre viața ta amoroasă, în funcție de zodia ta / Foto: Unsplash

Venus în Berbec: Îndrăzneț, Pasional, Aventuros

 

Dacă v-ați născut în timp ce planeta iubirii, a banilor și a dorințelor se afla în semnul de foc al Berbecului, sunteți un spirit independent care știe ce vrea. Ești încrezător, direct și nu ai nicio problemă în a face primul pas. Dorințele tale ard și îți este greu să rămâi răbdător sau să aștepți ca lucrurile să vină la tine.

Nu ai fost niciodată unul care să se ferească de lucruri noi. Tânjești după emoții și după fiorul necunoscutului. Atunci când o relație sau o situație devine uzată sau plictisitoare, îți este ușor să te desprinzi și să treci la următoarea cucerire. Dar, în timp ce atitudinea ta "cum vreau eu sau cum vreau eu" în relații te asigură că vei fi mulțumit în cele din urmă, ai putea lăsa în urma ta o serie de iubiți părăsiți...

Persoanele născute sub Venus în Berbec sunt adesea persoane magnetice și pline de viață, care atrag cu ușurință atenția celorlalți. Îți place goana și te afli adesea în situația de a fi dorit sau urmărit de mai multe persoane în același timp.

Când vine vorba de bani, este probabil să cheltuiți mai întâi și să vă gândiți cum să vă descurcați mai târziu. Natura ta impulsivă și nevoia de satisfacție instantanee fac dificilă economisirea sau planificarea viitorului tău. Banii îți ard o gaură în buzunar și, în loc să îți faci un buget pentru obiectele necesare, preferi să te răsfeți cu o aventură sau o experiență care îți va oferi amintiri pentru o viață întreagă.

Știi că poți avea tot ceea ce îți dorești în viață și, cu brandul tău personal de încredere, farmec și autocunoaștere, chiar poți.

 

Venus în Taur: Senzual, Romantic, Răbdător

 

Persoanele cu Venus în Taur sunt preocupate de obiectele materiale, deoarece acestea sunt asociate cu stabilitatea, securitatea și confortul - lucruri de care ai nevoie. În timp ce latura ta conștientă de bani te face să fii frugală, poți fi hedonistă uneori. Acest lucru înseamnă că îți place să te răsfeți cu extravaganțe, cum ar fi să mănânci la restaurante de lux, să dormi pe așternuturi de lux sau să porți haine de firmă. Te bucuri de un partener bun care să ți se alăture în căutarea plăcerii.

Când vine vorba de chestiuni de suflet, îți place să te exprimi! Apreciezi relațiile în care există multă afecțiune fizică și apropiere. Nu ești adepta gesturilor exagerate, dar îți place să îți surprinzi iubiții cu cadouri grijulii "doar pentru că" din când în când. Poți părea stoic, dar acțiunile cu siguranță vorbesc mai tare decât cuvintele atunci când ești îndrăgostit.

Persoanelor cu Venus în Taur le place să joace pentru totdeauna. Acest lucru vă poate face să păreți un pic rezervat la început, dar este pur și simplu faptul că vă place să luați lucrurile încet și sigur. Ai nevoie să simți situațiile astfel încât să ajungi cu cineva care prețuiește dragostea pe termen lung la fel de mult ca și tine. Dar, odată ce vă încălziți, ești un partener incredibil de dedicat și loial.

Rutina este numele jocului atunci când vine vorba de Venus în Taur. Taurul este stabil ca o stâncă, așa că nu ești o persoană care să facă schimbări foarte ușor - acesta este atât punctul tău forte, cât și punctul tău slab. Deși uneori te poți bloca în situații sau tipare, constanța ta este, de asemenea, ceea ce te face să fii atât de dedicată în toate aspectele vieții tale.

 

Venus în Gemeni: Vorbăreț, Cochet, Curios

 

Persoanele născute cu Venus în Gemeni sunt fluturi sociali. Fluturând de la o situație incitantă la alta, deschiderea ta pentru experiențe și explorare te binecuvântează cu mai multe oportunități decât alte persoane. Crezi în a trăi viața cu lejeritate și ești dispus să iei lucrurile așa cum vin.

Când vine vorba de dragoste, capul tău este pe primul loc și inima pe al doilea. Îți place să petreci timp pentru a cunoaște pe cineva nou și să înveți despre cine este, în loc să sari cu capul înainte într-o relație amoroasă pasională fără să te gândești de două ori. Înainte de a face un angajament - sau, cu Venus în Gemeni, DACĂ vei face vreodată un angajament - îți vei cântări foarte mult opțiunile pentru a te asigura că o relație merită timpul și energia ta.

Ești atras de iubiți care sunt optimiști, plini de umor și care iubesc viața. Cu cât o persoană sau o relație este mai neașteptată, cu atât ești mai interesat. Plictiseala este propria ta versiune a iadului, iar dacă o relație ajunge într-un punct monoton, vei reduce pierderile și vei căuta ceva care va aduce mai multă emoție în viața ta.

Persoanele născute cu Venus în Gemeni simt adesea două părți ale lor - o parte luminoasă pe care o vede lumea și o parte întunecată pe care nu o vede nimeni. Dar nu este vorba despre a te lupta între cele două, simțind că trebuie să fii una sau alta, tot timpul. În schimb, realizați că ați fost înzestrat cu o personalitate cu multiple fațete. Nu ești asta sau aia, ești asta ȘI aia. Lumina și întunericul se combină în tine pentru a crea o ființă întreagă, unică și inspirată.

Vezi și: Horoscop 18 noiembrie. Un vârtej de evenimente pentru Gemeni; Capricornii primesc bani la care nu se așteaptă: Previziuni complete

 

Venus în Rac: Îngrijitor, Sensibil, Orientat spre familie


Chestiunile legate de casă și de familie sunt incredibil de importante pentru persoanele cu Venus în Rac. Racul este persoana casnică a zodiacului, preferând nopțile liniștite în casă decât nopțile sălbatice în oraș. Casa ta este sanctuarul tău și preferi activitățile care țin de ea, cum ar fi gătitul, grădinăritul sau decorarea. Ești zeul sau zeița domestică supremă! Un cămin în care te simți în siguranță este esențial, iar tu vei face tot ce poți pentru a-ți proteja cei dragi.

Pentru că viața de acasă este atât de importantă pentru tine, dragostea este o afacere serioasă pentru tine! Nu ești interesată de aventuri sau de relații ocazionale - îți dorești un partener pe termen lung cu care să îți întemeiezi o familie. Iubirea fără implicare emoțională nu este satisfăcătoare pentru tine, așa că cauți relații în care poți avea o conexiune profundă și sinceră cu cealaltă persoană.

În ciuda faptului că îți dorești o legătură strânsă, ești adesea precaut în problemele de suflet. Când ești rănit, te doare profund și îți ia mult timp să treci peste asta. Acesta este motivul pentru care la început poți părea că ai o carapace exterioară dură - ai nevoie de ea pentru a proteja sensibilitatea care există sub suprafața ta. Odată ce ai lăsat garda jos, ești un partener foarte iubitor și sentimental.

Faptul că te-ai născut cu Venus în Rac te face să fii o persoană foarte intuitivă. Aveți capacitatea instinctivă de a vă da seama de ceea ce au nevoie ceilalți oameni cu mult înaintea lor, iar apoi găsiți modalități de a-i sprijini și îngriji în consecință. Sensibilitatea ta accentuată te face să fii foarte empatic și plin de compasiune, mai ales față de cei mai apropiați oameni dragi ție. Acest lucru se poate simți uneori ca un act de echilibru, deoarece te poți concentra atât de mult pe nevoile celorlalți încât le neglijezi pe ale tale.

 

Venus în Leu: Generos, Iubitor, Mândru


Dacă te-ai născut cu Venus în curajosul și mândrul semn al Leului, inima ta este mare și strălucitoare! Ai o capacitate naturală de a iubi, precum și o poftă incredibilă de viață care acționează ca un magnet, atrăgând pe orbita ta alte persoane interesante.

Persoanele cu Venus în Leu sunt în mod natural creative. Ești un copil în suflet și nu te descurci bine cu rutina. Viața închegată, de la 9 la 5, îți sună a suflet - ai prefera ca zilele tale să fie pline de varietate, muncă în echipă și experiențe distractive.

Ai tendința de a-ți purta inima pe mânecă și nu te sfiești să îți arăți sentimentele lumii. Tot ceea ce faci este mare, inclusiv modul în care te exprimi! Folosindu-te de marele răget al Leului, îți este ușor să îți verbalizezi emoțiile celor din jur. Cu toate acestea, cu un dulap plin de haine strălucitoare și bijuterii strălucitoare, poți, de asemenea, să-ți transmiți firea pasională fără să folosești niciun cuvânt.

Atenție, însă, unde îți cheltuiești banii. Cu Venus în Leu, ai tendința de a cheltui pe obiecte materiale care te pot face să pari de succes și plin de farmec, chiar dacă nu ai banii necesari pentru a le acoperi. Adesea folosești banii pentru a-ți arăta dragostea față de tine și față de ceilalți, cumpărând cadouri extravagante și cheltuind pe obiecte pe care vrei să le etalezi. Cu toate acestea, inima ta generoasă te-ar putea determina să plătești nota de plată de prea multe ori, lăsându-te cu prieteni fericiți, dar cu portofelul gol.


Venus în Fecioară: Devotat, Perfecționist, Orientat spre servicii


Ca persoană cu Venus în Fecioară, ești timidă și precaută în dragoste și nu îți este ușor să îți deschizi inima și să lași oamenii să intre înăuntru. Atunci când o faci, te vei face cât mai indispensabilă posibil pentru a-ți proteja inima. Manifestările grandioase de emoții nu sunt chiar genul tău și preferi să-ți arăți afecțiunea prin realizarea unor mici acte de serviciu care înseamnă mult pentru partenerul tău: ducând gunoiul, frecându-i picioarele, făcând cumpărăturile sau încercând să îi calci toate ridurile din viață.

Când vine vorba de dragoste, Venus în Fecioară este cel mai exigent tranzit dintre toate! Preferi să rămâi singură decât să te mulțumești cu cineva care nu se potrivește cu ideea ta despre partenerul perfect - și, de cele mai multe ori, această listă de verificare este lungă de kilometri. Când în cele din urmă permiți iubirii să intre în tine, vei petrece tone de timp și energie încercând să repari tot ceea ce crezi că nu este chiar în regulă la obiectul afecțiunii tale. În timp ce partenerul tău ar putea considera acest lucru ca fiind o simplă plângere, tu nu critici niciodată de dragul de a critica. Pur și simplu încerci să ajuți să îți faci relația cât mai perfectă.

Lentila analitică prin care privești oamenii și lumea din jurul tău este aceeași cu care te privești pe tine însuți. Îți găsești cu ușurință defecte pe care nimeni altcineva nu le-ar observa în încercarea ta de a deveni cea mai perfectă versiune a ta. Pentru că imaginea pe care o proiectezi lumii este incredibil de importantă pentru tine, ești preocupat de chestiuni legate de sănătate, fitness, igienă personală și îngrijire. Alții ar putea considera că ești puțin cam egoist și compulsiv, dar pur și simplu te aștepți la ce e mai bun în viață - chiar și când vine vorba de tine însuți.

 

2. Foto: Unsp... (zodiac-29420_1280.png)

 

Venus în Balanță: Cooperativ, Iubitor, Echilibrat


Persoanele născute cu Venus în Balanță sunt pașnice, cooperante și oneste din fire. Te porți cu grație și te străduiești să faci compromisuri cu ceilalți și să menții relații fericite. Ești un bun prieten și un iubit și mai bun, pentru că știi că cele mai fericite și mai lungi parteneriate sunt cele în care toată lumea se simte egală.

Pentru că ești atât de preocupat de egalitate și corectitudine, îi tratezi pe ceilalți doar cu același respect și bunătate pe care ai vrea să le primești în schimb. Dar, uneori, poți deveni atât de concentrat pe a face viața fericită și ușoară pentru ceilalți încât îți neglijezi propriile nevoi. Nu uita, adevăratul echilibru apare atunci când acorzi atenție atât lumii tale exterioare, cât și celei interioare.

Ești foarte atent și îți este ușor să îți domolești sentimentele pentru ca mintea ta să își poată face magia. Capul tău limpede și deschiderea minții te ajută să vezi toate aspectele unei situații, astfel încât să poți lua cele mai bune judecăți și decizii pentru viitorul tău. Nu ești o persoană a intensității sau a extremelor - în schimb, te dezvolți în zona de mijloc, unde moderația și stabilitatea sunt ușor de găsit.

Cu Venus în Balanță, ai un ochi mare pentru stil și îți place să te înconjori de lucruri frumoase. Ești în mod natural artistică și îți place să te exprimi prin aspectul tău.

Persoanele cu Venus în Balanță sunt suflete fermecătoare și prietenoase, a căror lumină strălucitoare este ca un far pentru ceilalți care caută un spirit înrudit.


Venus în Scorpion: Intens, Pasional, Dedicat


Ca persoană cu Venus în Scorpion, iei dragostea foarte în serios. În timp ce alții ar putea fi bine cu o aventură pe ici pe colo, tu ești întotdeauna în ea pe termen lung. Ești unul dintre cele mai dedicate semne de Venus din zodiac și te bucuri de conexiunea profundă și emoțională care vine odată cu o relație asumată. Acest lucru nu înseamnă că îți este ușor să te deschizi față de oameni. La început ești extrem de sceptică față de ceilalți și crezi că acțiunile vorbesc mai mult decât cuvintele. Dacă cineva ajunge să se joace cu emoțiile tale, va sfârși prin a primi înțepătura ta!

Intuiția și mintea ta pătrunzătoare îți permit să vezi ușor dincolo de fațade și să înțelegi cine sunt cu adevărat oamenii. Ești detectivul particular al zodiacului, căutând să descoperi până la ultimul detaliu - și secret - despre cineva. Da, acest lucru se datorează în parte faptului că vrei să vezi dacă sunt cine spun că sunt, dar vrei, de asemenea, să afli ce îi face să se simtă bine, astfel încât să știi cum să îi cultivi odată ce te apropii. Venusul tău în Scorpion te poate obliga să cauți secretele celorlalți, dar nevoia ta de intimitate te face să nu vrei să le împărtășești pe ale tale.

Pasiunea brută și puterea Scorpionului, cuplate cu natura romantică a lui Venus, creează o aură de mister de care ceilalți nu pot să nu fie atrași. S-ar putea să te afli în vizorul câtorva admiratori! Cu toate acestea, ai standarde foarte înalte pentru potențialii parteneri și nu vei permite cuiva să se apropie de tine până când nu-și va dovedi loialitatea și încrederea. Acest lucru te face să pari distantă sau dezinteresată la început, dar nu faci decât să protejezi sensibilitatea pentru care este cunoscut Scorpionul. Odată ce cineva ți-a arătat că este în regulă să lași garda jos, ești cât se poate de devotat.

 

Venus în Săgetător: Aventurier, Veselă, Liber

 

Ești norocoasă! Persoanele născute cu Venus în Săgetător sunt spirite libere amuzante și norocoase. Pofta ta de viață te poartă într-o călătorie nesfârșită de învățare și explorare.

Ești optimist în mod natural și ai un simț al umorului plin de viață care îi face pe ceilalți să vrea să fie în preajma ta. Deseori constați că ești sufletul petrecerii și ești în centrul atenției. Oamenii se înghesuie la tine pentru poveștile tale mărețe, chiar dacă unele dintre faptele tale sunt puțin exagerate...

În tot ceea ce faci, trebuie să te simți liber - inclusiv în dragoste. Asta nu înseamnă că nu poți avea relații, ci doar că trebuie să găsești un partener care să se simtă confortabil cu independența ta și care să fie interesat să învețe și să crească împreună. Iar tu, la rândul tău, îți poți ajuta iubitul să se simtă mai încrezător, asigurându-l de angajamentul tău și incluzându-l în aventurile tale.

Îți dai seama că există o lume vastă acolo și vrei să absorbi toată frumusețea, lecțiile și experiențele pe care le deține. Ferește-te, totuși, de a merge prea departe. Se știe că uneori exagerezi, permițându-ți prea multe cheltuieli, mâncare și băutură, întâlniri, plăceri... totul. Amintește-ți să te mai temperezi din când în când, înainte de a merge atât de departe încât să nu-ți mai găsești drumul înapoi spre centru.

A fi mare, luminos și îndrăzneț înseamnă a fi TU! Lasă-ți lumina ta pozitivă să strălucească și te vei găsi pentru totdeauna înconjurat de iubire, bucurie și experiențe care îți deschid mintea.

Vezi și: Horoscop tarot. Ce tip de persoană ești în funcție de ce spun Arcanele Majore despre zodia ta

 

Venus în Capricorn: Loial, hotărât, demn de încredere


Oricine a fost vreodată într-o relație serioasă înțelege un lucru sau două despre responsabilitatea care vine odată cu dragostea. Sigur, romantismul este grozav, dar dacă nu ești dispus să îți iei în serios parteneriatul odată ce ai trecut de etapa de dragoste de cățeluș, atunci nu vei avea nimic substanțial. Pentru că Venus se află în Capricorn, știi acest lucru intuitiv, aproape dureros uneori. Iubirea este o afacere serioasă pentru tine și știi că orice dragoste care merită să fie trăită necesită puțină unsoare de cot și timp.

Ca persoană cu un Venus în Capricorn, nu-ți dăruiești inima cu ușurință. De fapt, este posibil să fi fost acuzat o dată sau de două ori că nu ești sensibil sau că nu vrei să îți dăruiești dragostea unei alte persoane. Nu este vorba că nu-ți pasă, ci pur și simplu nu crezi în a te mulțumi cu mai puțin decât meriți. Da, s-ar putea să îți ia ceva timp să te deschizi în fața cuiva, dar odată ce îți lași apărarea jos, vei face tot ce este necesar pentru a te asigura că relația ta rezistă în timp!

Toată această discuție despre muncă grea și angajament nu sună foarte iubitoare, dar asta doar pentru că o arăți într-un mod mult diferit față de alte semne de Venus. Preferi să îți arăți afecțiunea și emoțiile prin ceea ce faci, mai degrabă decât prin ceea ce spui. Așadar, chiar dacă nu ești o persoană care să își strige dragostea de pe acoperișuri, îți vei mărturisi dragostea pentru partenerii tăi prin devotament ferm și prin faptul că depui efort constant pentru ca relația ta să funcționeze. Și, așa cum vei fi alături de cineva la bine și la rău, te aștepți la același lucru în schimb de la oricine cu care te decizi să te stabilești.


Venus în Vărsător: Prietenos, optimist, sociabil


Persoanele născute cu Venus în Vărsător sunt umanitari în suflet! Crezi în puterea și inspirația oamenilor de pretutindeni și te înconjori de suflete asemănătoare. Ești sociabilă și sociabilă prin natura ta și te simți cel mai viu atunci când ești cu prietenii tăi.

Sunteți mai interesată de conexiunile minții decât de cele ale inimii și vă străduiți să vă păstrați individualitatea chiar și atunci când sunteți într-o relație serioasă. Știi, de asemenea, că relațiile nu durează atunci când nu sunt construite pe o bază de prietenie. Prin urmare, îți este greu să fii "doar prieten" - când găsești pe cineva cu care împărtășești atât de multe, nu vezi niciun motiv să nu treci la nivelul următor.

Ceilalți au tendința de a te considera un pic ciudat. Mergi în ritmul propriei tale tobe și nu cauți aprobarea celorlalți. Ai o viziune grozavă și unică despre direcția în care te îndrepți în viață și nimeni nu te va opri sau nu te va face să gândești diferit. Când vine vorba de aspectul tău personal, te exprimi creativ și nu rămâi niciodată prea mult timp la un singur stil. Experimentarea este condimentul vieții și îți dă emoții să îi surprinzi pe ceilalți cu ceva nou.

Aveți viziuni mari, gânduri originale, valori puternice și o minte deschisă, iar cu cât îmbrățișați mai mult aceste trăsături, cu atât viața voastră poate deveni mai magnifică.


Venus în Pești: Romantic, intuitiv, blând


Iubirea chiar cucerește totul pentru Venus în Pești! Venus din Pești îți permite să experimentezi natura liberă a iubirii cu mai puțină ezitare sau așteptare, iar tu tânjești după o conexiune profundă și senzuală cu sufletul pereche. Ești atât de idealist în ceea ce privește chestiunile legate de inimă, încât îți este ușor să ignori semnalele de alarmă la partenerii potențiali sau actuali. Aceasta este dragostea necondiționată, fără a judeca, pentru care este cunoscută Venus în Pești. Cu toate acestea, acest lucru poate duce la dezamăgire, deoarece fantezia pe care o construiești în mintea ta adesea nu se potrivește cu realitatea despre cine este cealaltă persoană.

Pentru că Venus este în Pești, ești extrem de conștient de suferința celorlalți, iar compasiunea ta este aproape nelimitată. Îți place să sari în ajutor și să dai o mână de ajutor atunci când vezi că alții au nevoie de una. Capacitatea ta de a empatiza cu ceilalți vine nu doar din faptul că le înțelegi durerea, ci și din faptul că ești capabil să o simți. Aceasta este atât binecuvântarea, cât și blestemul de a o avea pe Venus în Pești.

Probabil că îți petreci mult timp visând cu ochii deschiși din cauza lui Venus în Pești, care îți este natal. Ești un pic escapist, complăcându-te în cărți, filme sau orice altceva care îți transportă mintea într-un alt timp și loc. Venus din Pești te-a înzestrat cu o imaginație incredibil de capricioasă și colorată și cel mai probabil ai o afinitate pentru arte. Ca o persoană cu Venus în Pești, îți place să adaugi o notă de magie oriunde te duci!

Peștii sunt guvernați de Neptun, planeta sensibilității psihice. Venus este planeta afecțiunii și a relațiilor. Așadar, faptul că ai Venus în Pești îți oferă o capacitate sporită de a intui fiecare dorință și nevoie a iubitului tău. Și, deși acest lucru poate fi un lucru bun, de multe ori ești atât de absorbit de grija față de partenerul tău încât neglijezi să ai grijă de tine însuți. Nu uitați: îngrijirea de sine este benefică pentru relațiile dvs. pe termen lung.

 

-----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel