Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop special. Astrologii dezvăluie care sunt cele mai grele zile din decembrie 2022: „Mercur retrograd. 29 - cea mai periculoasă dată“
WhatsApp
Decembrie 2022, cred astrologii, va aduce patru zile periculoase. În aceste date, vă puteți certa cu cei dragi, puteți pierde bani sau alte investiții, sau vă puteți împotmoli în alte probleme. 
Horoscop special. Astrologii dezvăluie care sunt cele mai grele zile din decembrie 2022: „Mercur retrograd. 29 - cea mai periculoasă dată“

Fiți atenți și precauți, în aceste zile din decembrie pot fi destul de multe probleme, avertizează astrologii. Primele două zile grele din ultima lună a anului vor veni la începutul lunii decembrie.

Astrologii spun că primele două zile cu probleme sunt la începutul lunii decembrie, după care urmează o mică "acalmie". Iar până la sfârșitul lunii ar trebui să fiți din nou vigilenți și să vă pregătiți pentru posibile probleme.

Vezi și: Horoscop special. Punctul Norocului sau Fortuna: Află cum poți atrage bani și prosperitate în funcție de zodie

Horoscop special. Astrologii dezvăluie care sunt cele mai grele zile din decembrie 2022

 

Marți, 6 decembrie 2022

Mercur se va muta în această zi în semnul Capricornului. Oamenii vor fi obosiți, iar productivitatea lor va scădea. În plus, ar trebui să vă feriți de bârfe pe 6 decembrie. Zvonurile pot să circule în jurul tău, nu trebuie să crezi cuvintele celor din jur și nu este nevoie să vorbești de rău pe alții.

Sâmbătă, 10 decembrie 2022

Astrologii anunță că Venus se va muta în Capricorn în această zi. O astfel de "combinație" este considerată rea. Pe 10 decembrie s-ar putea să apară o serie de piedici în viața ta. Vor avea de suferit mai ales cei care sunt prea îndrăgostiți de bani și de faimă. Va exista o "agravare" a lăcomiei, a egoismului și chiar o nervozitate sporită în societate. 

„Mercur retrograd. 29 decembrie - cea mai periculoasă dată“

 

Miercuri, 21 decembrie 2022

În ziua Solstițiului de iarnă, trebuie să ne pregătim pentru tristețe și deznădejde. Cu toate acestea, astrologii avertizează că s-ar putea să te confrunți și cu o emotivitate excesivă pe 21 decembrie. Fiți pregătiți pentru scandaluri și certuri. Fiți atenți la persoanele agresive.

Joi, 29 decembrie 2022

Astrologii numesc această zi ca fiind cea mai periculoasă din ultima lună a anului 2022. În primul rând, Mercur retrograd începe pe 29 decembrie. În al doilea rând, va fi afectată de faptul că se va afla în semnul Capricornului. Nu vă încredeți în noile cunoștințe, feriți-vă de străini și încercați să nu spuneți nimănui despre planurile dumneavoastră. 

Nu rata: Horoscop special. Ce mistere ascunde Venus, planeta iubirii, despre viața ta amoroasă, în funcție de zodia ta

 

------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3        

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH       

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel