Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop. Semnele zodiacale care vor avea cel mai mult noroc în 2023: Dragoste, Bani și Sănătate
WhatsApp
Unele persoane vor avea o abundență de noroc în viață, în relații și în carieră, dar nu se poate pentru toată lumea. Analizând cele douăsprezece semne zodiacale, ați putea ști ce vi se pregătește. 
Semnele zodiacale care vor avea cel mai mult noroc în 2023: Dragoste, Bani și Sănătate

2023 ar putea aduce noroc sau ghinion pentru unii oameni și, uneori, acest lucru depinde puternic de astrologie. Iată care sunt semnele zodiacale care au șanse să fie cele mai norocoase în 2023!

 

Va fi un an glorios pentru Berbec și Taur

 

Atât Berbecul, cât și Taurul vor fi cele mai norocoase semne zodiacale în 2023, fiind principalii beneficiari ai darurilor cosmice ale lui Jupiter.

"Să-l ai pe Jupiter în semnul tău este cel mai bun plasament dacă speri să găsești dragostea, dar încurajează și călătoriile, adesea într-un loc îndepărtat sau unde nu te-ai așteptat niciodată să mergi", spune Miller, despre ce pot aștepta Berbecii și Taurii de la norocosul lor 2023.

Deoarece planeta operează în domeniul destinului, efectul său poate, de asemenea, să încline spre spontaneitate. Astfel, de exemplu, în cazul călătoriilor, s-ar putea să nu ajungi neapărat să planifici tu însuți o călătorie de pe lista de dorințe, dar ai putea ajunge să faci una prin ceea ce pare a fi o întâmplare. "Lucruri de acest gen se întâmplă atunci când Jupiter se află în semnul tău, deoarece [planeta] dorește să îți extinzi înțelegerea universului", spune Miller.

 

Berbec și Taur. Horoscopul norocului în 2023

 

Berbecul, în special, s-ar putea aștepta la un câștig financiar în acest an care vine. Acest lucru se datorează faptului că Jupiter a făcut deja o scurtă incursiune în Berbec în 2022, acordându-le Berbecilor șansa de a se ambiționa cu privire la tipul de creștere monetară care ar putea acum să se concretizeze în 2023.

"Semințele pe care le plantezi la începutul anului tău de smarald încep să răsară în următoarea gestație", spune Miller, referindu-se la ultimele câteva luni în care Jupiter își face rândul în semnul tău (înainte de a pleca pentru următorii 12 ani). "Așadar, Taurul va avea o perioadă financiară excelentă în 2024 [când Jupiter își încheie tranzitul acolo], în timp ce Berbecul o va avea chiar acum, în 2023".

Vezi și: Horoscop 26 ianuarie. Fecioarele și Peștii primesc venituri suplimentare. Noroc și triumf în viața amoroasă a Săgetătorilor: Previziuni complete

Chiar și Saturn, planeta limitelor și a restricțiilor, nu va atenua prea mult vibrațiile pentru niciunul dintre cele două semne, deoarece părăsește în sfârșit Vărsătorul - unde se află din 2020 - și se mută în Pești în martie.

Pentru Berbec, acest lucru înseamnă că Saturn își va slăbi stăpânirea asupra celei de-a 11-a case a prieteniei tale (și se va muta în cea de-a 12-a casă a subconștientului). Ca urmare, ai putea găsi lumea ta "umplându-se de noi prietenii în acest an", spune Miller.

Pentru Taur, Saturn se va muta în casa a 11-a, lăsând în sfârșit în urmă casa a 10-a a carierei - oferind o binemeritată ușurare în acest domeniu al vieții tale. "Încă din decembrie 2020, când Saturn s-a stabilit în Vărsător, probabil că ai fost sub o mulțime de control la locul de muncă și ai simțit cu adevărat presiunea, dar dintr-o dată, în jurul lunii februarie sau martie, vei simți că totul se va desprinde", spune Miller. Iar munca ta recentă ar putea începe să dea roade.

 

Gemeni. Horoscopul norocului în 2023


Anul ar putea începe cu o sănătate fragilă, dar din februarie încolo, sănătatea va fi bună. Câteva mici probleme ar putea să persiste și să vă irite.

Cele mai bune luni: Februarie, Martie și Noiembrie


Rac. Horoscopul norocului în 2023


Sunt indicate câteva suișuri și coborâșuri în relația cu cei dragi. Dacă doriți să vă cereți în căsătorie, faceți-o după luna octombrie. Evitați să folosiți cuvinte dure.

Cele mai bune luni: Ianuarie, August


Leu. Horoscopul norocului în 2023


Nativii din Leu vor avea parte de numeroase oportunități în acest an. Din punct de vedere financiar, luna iunie va fi foarte prosperă. Se va câștiga putere și poziție și veți anihila toți dușmanii. Dar trebuie să fiți prudenți și să nu vă supărați în niciun fel mentorul/șeful vostru. Evitați investițiile după luna octombrie.

Cele mai bune luni: Iunie și Iulie.


Fecioară. Horoscopul norocului în 2023


După data de 17 ianuarie, fii prudent în relațiile cu familia ta, deoarece șansele ca relațiile să se strice sunt mari. Încercați să nu fiți egoist cu cei apropiați și dragi. Dacă doriți să vă cereți în căsătorie, ar trebui să așteptați până după octombrie.

Cele mai bune luni: Februarie și Martie

Vezi și: Horoscop special. Ce ți-au pregătit astrele de Ziua Unirii Principatelor Române


Balanță. Horoscopul norocului în 2023


Vei începe să te ocupi mai serios de sănătatea ta și, ca urmare, starea ta de sănătate se va îmbunătăți și va rămâne bună pentru tot restul anului.

Cele mai bune luni: Octombrie și Noiembrie 


Scorpion. Horoscopul norocului în 2023


 Vă veți bucura de o sănătate bună. Părinții dvs. sau unele persoane mai în vârstă din familie s-ar putea confrunta totuși cu unele probleme de sănătate. S-ar putea să vă simțiți anxios și lipsit de somn, dar relaxați-vă și rămâneți calm.

Cele mai bune luni: Mai, Septembrie


Săgetător. Horoscopul norocului în 2023


Veți avea relații bune în acest an. De asemenea, luna martie este bună pentru a vă cultiva interesele romantice. Partenerul actual este din ce în ce mai apropait de voi. Vă veți bucura de pace și armonie.

Cele mai bune luni: Martie, Decembrie


Capricorn. Horoscopul norocului în 2023


Sănătatea ta va fi medie în acest an. Pot apărea unele probleme legate de inimă, dar ultimul trimestru va fi bun din punct de vedere al sănătății. Starea de sănătate a mamei tale ar putea cauza unele îngrijorări.

Cele mai bune luni: Aprilie, Iulie

Vezi și: Horoscop 25 ianuarie. Vărsător, nu uita: Universul ne oferă tot ceea ce avem nevoie. Berbeci, ascultați mesajul viselor voastre: Previziuni complete


Vărsător. Horoscopul norocului în 2023


Începutul anului 2023 va fi bun, veți rămâne dedicat muncii dvs. Martie și aprilie sunt luni bune din punct de vedere financiar. În noiembrie și decembrie, în ceea ce privește munca, vei fi sub o mare presiune și te vei concentra în totalitate pe rezolvarea situațiilor financiare.

Cele mai bune luni: Martie, Aprilie


Pești. Horoscopul norocului în 2023


Nativii din Pești vor avea rezultate bune în carieră. Începutul de an va fi favorabil. Vor exista aprecieri în câmpul muncii și o apreciere pentru munca ta. Studenții au șanse să aibă rezultate bune. Al doilea și al treilea trimestru ar putea fi stresante. Din punct de vedere financiar, este o perioadă bună.

Cele mai bune luni: Februarie, Martie, Decembrie 

 

-----------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel