Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop săptămânal 28 noiembrie - 4 decembrie 2022. Zodiile care trebuie să fie atente pe 3 și 4! Astrele prezic ceva periculos pentru acești nativi
WhatsApp
Horoscop săptămânal 28 noiembrie - 4 decembrie 2022. Descoperă în articolul nostru ce îți rezervă astrele pentru săptămâna care urmează. Previziuni complete pentru toate semnele zodiacale: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 
Horoscop săptămânal 28 noiembrie - 4 decembrie 2022. Zodiile care trebuie să fie atente pe 3 și 4! Astrele prezic ceva periculos pentru acești nativi

Berbec

Semnul Berbecului începe această perioadă cu unele dificultăți. Unele probleme de familie îl vor tulbura. De asemenea, va simți și un disconfort articular la începutul săptămânii. Restul săptămânii este în formă, deoarece în zilele de 30 ale lunii noiembrie și 1 decembrie sunt optime pentru întâlniri romantice, întâlniri clandestine și contacte fără angajamente. Pe 3 și 4 decembrie, Luna te vizitează și va oferi multă energie pentru planurile tale de viitor.

Taur

Taurii au o săptămână destul de liniștită în general. Încep cu un trigon lunar din Capricorn care îi ajută să stabilească ordinea și prioritățile în chestiuni personale și familiale. Ar putea avea un scurtcircuit în starea lor în zilele de 28 și 29 ale lunii noiembrie. Ca să nu dispere, sunt doar câteva zile. Încercați să nu vă agățați de pretențiile altora. Pe 30 noiembrie și 1 decembrie, odată cu tranzitul lunar din Pești, aceștia se pot afla în situații ireale și oarecum confuzi în afecțiunile lor. Economie în îmbunătățire, sănătate stabilă.

Gemeni

Gemenii ies din câteva zile negre pentru a începe un drum în care prioritățile mediului social sunt prezente. Posesorii de inteligență și viclenie ale Mercurului vor putea să împace pe toată lumea, având grijă să ofere speranțe, fără a le transforma în promisiuni false. Amintiți-vă că sunteți magicieni din fire. Cele mai bune întâlniri ale lui sunt pe 28 și 29 noiembrie cu o lună Vărsător (sclipiri de inteligență și luciditate) și 3 și 4 decembrie, cu o lună Berbec (viteza de execuție).

Horoscop special. Care este lucrul cel mai enervant la zodii: Berbecul este autoritar, Taurul încăpățânat, iar Scorpionul suspicios

 

Horoscop săptămânal 28 noiembrie - 4 decembrie 2022: Racii nu încep prea bine săptămâna

 

Rac

Racii nu încep prea bine săptămâna deoarece Luna li se va opune din zodia opusă, Capricorn, aducând cu sine schimbări importante și alternante de dispoziție care pot trece de la tristețe la euforie. Ei revin odată cu schimbarea în Pești în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie, apoi vor vedea că obstacolele lor pot dispărea ca prin magie și planurile lor pot fi îndreptate în altă direcție. Ai grijă pe 3 și 4 decembrie de contracturile cervicale.

Leu

Pentru Lei, o săptămână vine cu mai multe maxime decât minime. Intrarea Soarelui în Săgetător îi ridică în aspecte bune de împlinire și relaxare în fața vicisitudinilor zilnice, dându-le un sentiment de bucurie și optimism. Zilele Leului de îngrijire sunt 28 și 29 noiembrie. Ai grijă de valorile hipertensiunii arteriale. Zilele tale pozitive pentru a începe afaceri și a face față unor situații noi sunt 3 și 4 decembrie, cu luna în Berbec și în trigon pentru tine.

Fecioară

Săptămâna următoare pentru zodia Fecioarei va fi impregnantă de seriozitate și responsabilitate în problemele legate de muncă. Datele la care ar trebui să fie atenți la situațiile confuze și periculoase de pe drumurile publice sunt 30 noiembrie și 1 decembrie, cu luna în Pești. Fii atent! Obiectele și detaliile dispar din atenția ta. 3 și 4 decembrie îi găsește într-o dispoziție grozavă și în condiții energetice mai bune pentru a continua cu ceea ce era planificat.

Horoscop special. Crește-ți banii în funcție de energia ta zodiacală. Aceste semne trebuie să spună „NU” la momentul potrivit

 

Horoscop săptămânal 28 noiembrie - 4 decembrie 2022: Balanță, trebuie să fii precaut în datele de 3 și 4 decembrie

 

Balanță

Săptămâna nu începe cu piciorul drept pentru Balanță. Norocul tău se poate schimba în zilele de 28 și 29 ale lunii când tranzitează semnul Vărsător și în mod simbolic rupe acea serie proastă a zilelor precedente. Trebuie să fii precaut în datele de 3 și 4 decembrie când luna în Berbec îți face o puternică opoziție astrală, așa că trebuie să-ți păstrezi antenele bine orientate pentru a nu te lăsa prins în argumente fără sens sau pretenții afective. Disconfort și arsuri în zona vezicii urinare.

Scorpion

Scorpionii au în general o săptămâna foarte bună. Pe 30 ale lunii noiembrie și 1 decembrie va avea luna romantică în Pești pentru flirt și flirturi sexuale afective. Amintiți-vă că gelozia este ca sarea, puțin condiment, dar multă strică mâncarea. Urmăriți-vă vederea, poate fi necesar să ajustați gradul ochelarilor.

Săgetător

Semnul Săgetător se află într-o etapă de înlocuiri interne și energetice din moment ce este luna lor aniversară. Este un semn care caută mereu să-și transcende propriul ego, dar nu poate lăsa deoparte utopiile vieții. Au o lună Vărsător bună în zilele de 28 și 29 noiembrie, pentru a ieși în evidență în situații sportive și competitive și pe 3 și 4 decembrie cu un trigon puternic de foc din Berbec, care le crește foarte mult voința și hotărârea de a rezolva problemele vechi. Călătorii scurte te așteapă.

Horoscop special. Cele trei zodii care vor fi înșelate de parteneri. Cine va suferi cele mai multe trădări în dragoste

 

Horoscop săptămânal 28 noiembrie - 4 decembrie 2022: Zilele periculoase sunt 3 și 4 decembrie pentru Capricorn

 

Capricorn

Capricornii vor avea un timp de relaxare și odihnă de la munca și sarcinile profesionale zilnic. Semn pragmatic și realist, aceștia sunt de obicei precauți în gestionarea bugetului personal al familiei pentru a ajunge la capăt cu un mic echilibru. Zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie sunt pentru întâlniri cu prietenii și relaxare în general. Zilele periculoase sunt 3 și 4 decembrie, posibile migrene și dureri de cap.

Vărsător

Semn nu foarte bine poziționat în această perioada cu mai multe luni care se succed pe parcursul săptămânii care garantează stabilitate și ocazional lovitura norocoasă. Îmbunătățiri economice. La capitolul iubire, au 28 și 29 decembrie pentru întâlniri. În ceea ce privește munca, se apropie tot mai mult de ceea ce își dorește, cel puțin din punct de vedere structural și responsabil, cu modificări de program și încredere în sine în urmărirea locurilor de muncă. 3 și 4 decembrie vor fi zile de forță și voință intense.

Pești

Peștii au zile generoase în ceea ce privește problemele de muncă finalizate, dar, ca la fiecare sfârșit de an, întrebarea le revine de obicei în minte. Voi avea un loc de muncă anul viitor? Raspunsul este da. Va fi un an de creștere internă și externă.

Horoscop. Ce șanse are fiecare zodie să se îmbogățească? Berbec va deveni repede bogat, iar Rac va face sacrificii. Cine este cel mai norocos nativ

 

------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3        

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH      

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel