Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop săptămânal 22-28 noiembrie: Taurii riscă să facă greșeli care îi pot costa scump, iar Săgetătorii vor începe un proiect nou. Previziuni complete
WhatsApp
Săptămâna care urmează nu va fi una ușoară pentru anumiți nativi ai zodiacului, însă va veni la pachet cu o serie de lecții importante. Este un moment bun pentru ca zodiile să își seteze anumite obiective și să facă totul pentru a le duce la bun sfârșit.    
Horoscop pentru săptămâna 9-15 ianuarie 2023: Săptămână plină de provocări pentru Fecioare; pentru Capricorni se deschid noi drumuri

Berbec - În săptămâna care urmează trebuie să te concentrezi mai mult și să faci eforturi pentru a pune la punct anumite aspecte. Nu renunța la ceea ce îți dorești, chiar dacă nu îți va ieși din prima. Este cea mai importantă lecție pe care va trebui să o înveți în săptămâna 22-28 noiembrie.

Taur - În această săptămână riști să faci unele greșeli care te pot costa scump. Vei avea tendința de a judeca greșit o persoană pe care o cunoști de puțin timp. Nu îți face o părere despre ea doar pe baza unor informații care au ajuns la urechile tale, ci caută să o descoperi exact așa cum este. 

Gemeni - Lucrurile se pot complica pentru tine la job în această săptămână, astfel că va fi nevoie să te implici mai mult. Dacă le vei demonstra șefilor  că se pot baza pe tine indiferent de situație, atunci nu vei avea motive de îngrijorare.

 

Horoscop rune 22-28 noiembrie cu Mihai Voropchievici: Gemenii, sfătuiți să nu forțeze mâna norocului, iar Fecioarele primesc vești bune. Previziuni complete

 

Rac - Săptămâna 22-28 noiembrie este cel mai bun moment pentru a-ți face planuri de viitor. Gândește-te unde vrei să ajungi, ce îți dorești să faci cu adevărat și începe să muncești mai mult pentru visul tău. Rezultatele nu vor întârzia să apară.

Leu - Săptămânile trec și în continuare nu poți rezolva acea problemă care îți dă mari bătăi de cap. Poate că a venit momentul să ceri ajutorul unei persoane ceva mai în vârstă. Te poate îndruma să mergi într-o direcție mai bună.

Fecioară - Vei avea o săptămână perfectă la job, cu rezultate excepționale, iar acest lucru te va motiva să muncești și mai mult pentru a face o impresie bună. Dacă vei reuși să găsești un echilibru între viața profesională și cea personală, totul va merge ca pe roate.

 

Horoscopul finalului de an. Previziuniile zodiilor pentru noiembrie și decembrie, relatate de Cristina Demetrescu

 

Balanță - În săptămâna 22-28 noiembrie te poți lovi de refuzul unei persoane, lucru care te va ține pe loc și te va împiedica să evoluezi. Nu intra în panică, ci caută o alternativă. Această situație te va învăța că mereu există o altă cale, doar că trebuie să o cauți cu atenție.

Scorpion - În această săptămână poți găsi noi modalități prin care să te dezvolți din punct de vedere financiar. La început s-ar putea să te ia valul și să faci greșeli care să ducă la pierderi majore. Mare atenție!

Săgetător - Sunt șanse mari ca în această săptămână să începi un proiect nou. Va reprezenta o adevărată provocare pentru tine, te va scoate din zona de confort, însă fix acest lucru îți va aduce satisfacție. Aveai foarte multă nevoie să ieși din monotonie și, acum, în sfârșit se va întâmpla acest lucru, scrie kanald.ro.

 

Horoscop. Zodiile care vor avea parte de vești grozave în ultimele luni ale anului 2021. Totul va fi în favoarea acestor trei nativi

Capricorn - Dacă îți dorești ca viața ta să se schimbe, atunci va fi nevoie să îți schimbi atitudinea complet și modul în care te raportezi la cei din jur. Va fi nevoie de fapte și nu doar de vorbe în vânt, astfel că ar trebui să iei în serios acest aspect.

Vărsător - În cazul în care simți că locul tău nu este într-un anumit loc, nu mai pierde timpul. Elimină din viața ta tot ce îți face rău sau te oprește din evoluție. Este o săptămână în care poți străluci, dar doar cu condiția să faci alegeri în mod inteligent.

Pești - În această săptămână este posibil să treci prin multe momente tensionate și care te vor pune la grea încercare. Vei învăța să nu cedezi și să lupți pentru lucrurile care contează cu adevărat pentru tine. 

 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel