Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop, sâmbătă, 7 iulie, 2018
WhatsApp

Horoscop 7 iulie 2018, BERBEC

Nu te mai crampona de lucrurile care consideri că-ţi lipsesc pentru a fi fericit, pentru că, dacă ai începe să aşezi în balanţă cât de multe alte daruri ai primit, ai descoperi cât eşti de bogat.

Lasă fricile şi grijile deoparte, nu mai trece în revistă lipsurile, golurile, eşecurile, când ai atâtea alte lucruri minunate de scos în evidenţă. Fii recunoscător pentru lista lungă de daruri deja acumulate în viaţă. Vezi, mergi, gândeşti, auzi, respiri?

Iată doar câteva lucruri cărora ai tendinţa de a nu le da nicio atenţie, pe când lista acestor minunăţii e enormă! Începe să o completezi chiar de azi şi ai să vezi pentru câte lucruri poţi spune sincer: mulţumesc!

Horoscop 7 iulie 2018, TAUR

Ridică-te pentru drepturile tale şi pentru principiile în care crezi cu tărie! Nu-i lăsa pe alţii să le calce în picioare, doar pentru că au mai mult tupeu. Nimic nu le dă lor dreptul de a judeca ceea ce tu aşezi la loc de cinste, ca atare fă un pas în faţă şi foloseşte-te de argumentele tale forte pentru a-ţi demonstra nevinovăţia, puterea, dreptatea.

Deţii toată puterea necesară pentru a obţine ceea ce consideri că ţi se cuvine, deci nu-i lăsa pe alţii să te depăşească doar pentru că sunt mai zgomotoşi sau mai agresivi din fire.

Şi tu poţi fi agresiv şi dur dacă în joc sunt lucrurile cele mai sfinte pentru tine, deci luptă pentru tine însuţi acum!

Horoscop 7 iulie 2018, GEMENI

Nu te lăsa copleşit de un banal hop prin care ai mai trecut de o sută de ori înainte. Rămâi concentrat pe scopul tău cel mare, conştient că piedicile sunt absolut fireşti în urcuşul oricărui om către visele sale.

Nu ele contează, ci ambiţia pe care o pui în joc, determinarea pe care o scoţi la lumină, curajul de a confrunta piedicile cu încredere deplină în tine.

Fii pregătit pentru orice, pentru că poţi orice, la urma urmei, deci nu te împacienta că apar astfel de situaţii. De câte ori nu ai mai trecut prin aşa ceva înainte şi ai răzbit cu brio? Ai răbdare cu tine şi vei depăşi totul cu succes!

Horoscop 7 iulie 2018, RAC

Te-ai simţit bine câteva zile răsfăţat de lucruri frumoase, dar orice vis se termină la un moment dat. E ca şi cum vacanţa ta se încheie aici şi profiţi de ultima zi în care mai eşti atât de susţinut. Simţi că trebuie să reintri în normal şi vei duce dorul acestor zile când i-ai avut pe cei dragi alături.

Profită de o zi minunată, tonică, plină de evenimente care vă ţin alături. În curând, ceva se va schimba, se va risipi magia de acum şi trebuie să vă întoarceţi fiecare la treburile voastre.

Azi mai puteţi beneficia de ceva cu totul special care vă încarcă sufletul de bucurie. Familia e totul.

Horoscop 7 iulie 2018, LEU

Da, e frumos să visezi, dar înainte de a te avânta spre vârfuri foarte înalte, ar fi bine să-ţi cântăreşti atent resursele, ca să te arunci spre lucruri pe care eşti capabil să le şi atingi.

Sigur că din vise se nasc şi lucruri minunate, primul pas spre un succes e să ţi-l doreşti şi să crezi cu tărie că poate fi al tău, dar de data aceasta e posibil să-ţi propui un scop mult prea înalt pentru puterile tale şi, înainte de a porni spre cucerirea acelui vârf, ai avea nevoie de antrenamente şi de acumulare de noi informaţii.

Abia după aceea vei putea porni spre marea escapadă, cu mai mari şanse de reuşită, deci fii deschis spre noi experienţe care vor forma bagajul pe care te vei putea baza.

Horoscop 7 iulie 2018, FECIOARA

Marea ta preocupare e aceea de a lăsa trecutul în ordine perfectă, ca nimic să nu te întoarcă vreodată înapoi. Azi te preocupă situaţia financiară şi faci tot felul de calcule despre cum să termini anul cu un bilanţ pozitiv şi în echilibru perfect.

Ai putea găsi o mulţime de idei profitabile prin care să reuşeşti să-ţi achiţi şi ultimele datorii, ca să rămâi după aceea, cu lista de restanţe goală.

Nimeni nu te întrece la acest capitol, pentru că dai dovadă de spirit practic, de o bună organizare, de spirit econom şi un dram de zgârcenie, atât cât să nu dezechilibrezi nimic din nivelul la care ai ajuns. Bravo ţie pentru capacitatea ta de a-ţi administra atât de bine rezervele!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel