Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop, sâmbătă, 23 iunie, 2018
WhatsApp

HOROSCOP BERBEC 23 IUNIE

Ceva apărut din senin îţi taie tot elanul cu care ai pornit un proiect important. De obicei nu eşti atât de îndrăzneţ şi de pregătit de asemenea confruntare, tocmai de aceea toţi se miră că ai dat startul cu atât avânt. dar care, iată, îţi este acum blocat de un hop pe care nu l-ai prevăzut.

Poate e bine să iei o scurtă pauză, ca să treci în revistă resursele de care dispui şi abia după aceea să continui. Acest hop îţi transmite faptul că nu ai analizat corect încotro mergi şi pe ce poţi să te bazezi şi acum ai putea descoperi punctul sensibil.

HOROSCOP TAUR 23 IUNIE

Ai câştig de cauză într-o confruntare în care alţii apelează des la informaţii greşite sau rău intenţionate. Nimeni nu te poate învinge azi, pentru că simţi de la o poştă minciuna sau ipocrizia, şi ştii să-ţi iei măsuri de precauţie astfel încât să nu te laşi înşelat de nimeni.

Ba chiar ai un talent aparte de a scoate la iveală adevărul chiar şi în cele mai obscure situaţii, pentru că presimţi că cineva umblă cu cioara vopsită şi nu te laşi până nu-l demaşti prin orice mijloace. Nu-i merge cu tine şi bine faci că lupţi pentru adevăr până în pânzele albe!

HOROSCOP GEMENI 23 IUNIE

Norocul te însoţeşte peste tot încât nici nu-ţi vine a crede ce bine îţi merg toate. De fapt, norocul tău se pare că apare prin oamenii pe care îi întâlneşti, pentru că de fiecare dată dai exact de persoana adecvată pentru problema care te preocupă în acel moment.

Baţi la uşa care trebuie, întâlneşti prietenul de care aveai nevoie sau, dacă e vorba de specialişti sau persoane cu anumite funcţii de la care aştepţi rezolvarea unor chestiuni profesionale, îi găseşti în toane bune, disponibili pentru a-ţi oferi exact soluţia optimă. Treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a întâlni persoana-cheie!

HOROSCOP RAC 23 IUNIE

Nu te aştepta ca toată lumea să fie de acord cu gusturile sau preferinţele tale, ci aşteaptă-te şi la comentarii acide la adresa lor. Nu poţi fi mereu pe aceeaşi lungime undă, nici măcar cu cei mai apropiaţi de sufletul tău, deoarece fiecare are alte preocupări.

Dacă ţie îţi place o anumită muzică, nu înseamnă că şi cel de lângă tine o va agrea la fel de mult. Tot ce ţine de emoţie, de suflet, de sentimente poate genera azi mari diferende de opinie. Chiar şi în cuplu se ivesc neînţelegeri pe seama celor mai mărunte preferinţe, dar disputele sunt absolut normale, nu le transforma în conflicte majore!

HOROSCOP LEU 23 IUNIE

Fă ceva să te debarasezi odată de acea amintire urâtă care îţi tot revine în minte iar şi iar! Nu îţi prieşte, are numai efecte negative asupra ta şi practic te ţine blocat în trecut într-o zonă nefastă.

De tine depinde să ştergi acea restanţă, fie că e vorba de o relaţie eşuată pe care trebuie s-o scoţi din viaţa ta, de o eroare de demult care încă îţi strică imaginea sau de un conflict care revine în actualitate din când în când, atât cât să ţi se ridice tensiunea. Cu un efort de voinţă, poţi scăpa de acea ghiulea pe care o tot tragi după tine!

HOROSCOP FECIOARĂ 23 IUNIE

Te afli în compania unor persoane cu care, altădată, aveai o relaţie constructivă din care fiecare avea ceva de câştigat, dar azi colaborarea scârţâie. Problema e atitudinea celor pe care-i ai alături, pentru că unii nu au încredere în rezultatele pentru care lucraţi umăr la umăr şi, cu o astfel de atitudine pesimistă, negativistă şi ostilă, cum să apară succesul?

Dacă vrei să fie o zi de succes, alege-ţi cu mai multă exigenţă tovarăşii de lucru, pentru că totul va merge ca pe roate alături de oameni la fel de interesaţi, la fel de dornici de coopera şi la fel de deschişi spre provocare. Nu poţi lucra cu cei care se tem chiar şi să încerce.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel