Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop rune 7-13 noiembrie 2022, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura în această săptămână. Previziuni pentru toți nativii
WhatsApp
Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, horoscopul runelor pentru săptămâna 7 - 13 noiembrie 2022.
Horoscop rune 7-13 noiembrie 2022, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura în această săptămână. Previziuni pentru toți nativii

Berbec

Trebuie să-şi mobilizeze toate forţele într-un scop benefic pentru ei. Numai aşa Berbecii vor ieşi învingători, vor triumfa.

Taur

O săptămână mai dură în care trebuie să aibă forţă și putere să depăşească unele greutăţi iminente. Câteodată mai apar şi aceste lucruri în viaţa Taurilor, mai ales când ei au dat cu o săptămână înainte dovadă de o încăpăţânare ieşită din comun şi nu s-au dus să îşi trateze o problemă medicală sau să rezolve nişte lucruri care deranjau. 

Gemeni

Iar se grăbesc. Aveți puţină răbdare şi să nu forțați mâna norocului, pentru că în săptămâna următoare sunt multe lucruri frumoase care urmează să vină în viaţa dumneavoastră. 

Horoscop special. Ce zile norocoase ai în luna noiembrie - Previziuni complete

Rac

Începe un soi de viaţă nouă, un fel de revigorare pe toate planurile. 

Leu

Leul a intrat în conul reflectorizant, aşa că urmează veşti bune. S-ar putea să primiţi un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă.

Fecioară

Fecioara e bine să rămână acasă, în aşteptarea unei schimbări foarte importante şi foarte curând să fie pregătită să primească această schimbare.

 

Horoscop rune 7-13 noiembrie 2022, cu Mihai Voropchievici

 

Balanţă

Balanţa îşi mai revine un pic, iar la cele tinere şi singure apare simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, pasional. Deci, dragoste pentru Balanţe.

Scorpion

Scorpionul are o săptămână de nu vă ştiu, nu vă cunosc, cu alte cuvinte o săptămână de silentio stampa, nu-l poate descifra nimeni săptămâna viitoare, este învăluit într-o aură de mister. 

Săgetător

Săgetătorului i se tot anunţă demult o suită de schimbări majore şi va fi într-un viitor foarte apropiat, iar viitorul acesta începe luni.

Horoscop special. Ce culoare te reprezintă în luna noiembrie în funcție de previziunile astrologice

Capricorn

Capricornul dă lovitura şi se produce un salt rapid în existenţa lor şi mai ales pe latura de sănătate.

Vărsător

Vărsătorul va găsi rezolvarea problemelor care îl frământă, călcându-şi pe orgoliul lui nemăsurat şi acceptând să facă un consiliu de familie. Dar nu găsiţi rezolvarea de unul singur, acceptaţi şi părerea unanimă a celorlalţi.

Peşti

Peştişorul a dat de fertilitate şi belşug, iar i se împlinesc toate visurile curând.

 

------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel