Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop rune 6-12 martie, cu Mihai Voropchievici: Săptămână de vis pentru Pești, iar Balanțele își schimbă locul de muncă
WhatsApp
Horoscop rune 6-12 martie 2023. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit secretele runelor pentru fiecare nativ al zodiacului.
Horoscop rune 6-12 martie, cu Mihai Voropchievici - Săptămână de vis pentru Pești, iar Balanțele își schimbă locul de muncă

Horoscop rune 6-12 martie 2023 pentru Berbec. Foarte curând veți afla un adevăr important care vă va marca viața sau o va schimba. S-a schimbat optica la Berbeci.

Horoscop rune 6-12 martie 2023 pentru Taur. Se mută certitudinea în curtea Taurului și cineva care se gândește intens la el îi va trimite un cadou minunat.

Horoscop rune 6-12 martie 2023 pentru Gemeni. Zodie dublă, mesaj dublu. În primul rând, relaxați-vă. În al doilea rând, nu vă mai faceți atâtea griji și probleme de starea de sănătate a unor persoane dragi, pentru că starea lor este bună sau chiar foarte bună. Numai că se dau ei răniți ca să îi vizitați, pentru că voi vă vedeți mai mult de interesele voastre și pe ceilalți îi lăsați în plan secund.

Horoscop special. Află care zodii sunt mai interesate de bani decât de dragoste: Acești nativi se căsătoresc cu „oferte bune”

Horoscop rune 6-12 martie 2023 pentru Rac. Racii nu mai au chef de scandal și dau acum de o dragoste nouă, ceva pasional, incitant. 

Horoscop rune 6-12 martie 2023 pentru Leu. Leul dă lovitura săptămâna aceasta. Se produce un salt rapid, calitativ, în existență a nativilor din această zodie. 

Horoscop rune 6-12 martie 2023 pentru Fecioară. Este o săptămână de protecție împotriva tuturor relelor și făcute și nefăcute de cei din jur.

Horoscop special. Zodiile care se vor despărți de partenerul lor în acest an. 2023 nu este un an bun în dragoste pentru aceste semne

Horoscop rune 6-12 martie 2023 pentru Balanță. Balanța s-a hotărât: ori se mută din casă, ori își mută locul de muncă. Probabil vor pleca pentru o perioadă. 

Horoscop rune 6-12 martie 2023 pentru Scorpion. Scorpionii primesc un sfat serios. Aveți mai multă răbdare și nu mai forțați mâna norocului. Lucrurile bune vin la Scorpionii care știu să aștepte.

Horoscop rune 6-12 martie 2023 pentru Săgetător. O pojghiță de gheață pentru Săgetători. Este o săptămână în care trebuie să fie un pic atenți la modul de comunicare și de acțiune. 

Numerologie 2023: Descifrează-ți numărul personal al anului și vei ști cum îți va fi afectat destinul

Horoscop rune 6-12 martie 2023 pentru Capricorn. A pornit iarăși o bătălie pentru Capricorni. Nu vă mai îngrijorați, voi veți câștiga în mod sigur.

Horoscop rune 6-12 martie 2023 pentru Vărsător. Vărsătorii trebuie să abordeze într-o altă manieră toate problemele. Cu alte cuvinte, Runa spune să schimbați tactica și veți vedea efectele.

Horoscop rune 6-12 martie 2023 pentru Pești. Peștii trebuie să lase de o parte problemele, grijile legate de trecu și să se pregătească pentru o săptămână de vis.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel