Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop rune, 31 octombrie - 6 noiembrie: Leii îşi pregătesc bagajele, iar Peștii vor începe o viață nouă
WhatsApp
Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, horoscopul runelor pentru săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022.
Horoscop rune, 31 octombrie - 6 noiembrie. Leii îşi pregătesc bagajele, iar Peștii vor începe viață nouă. Sursa - pixabay.com

Pentru Berbec, primim un sfat dublu. Să se relaxeze şi să nu îşi mai facă griji pentru cei din jur. Toată lumea este sănătoasă.

Taurii au o rună frumoasă. Fertilitate şi belşug. Peste puţin timp visele vor deveni realitate.

Gemenii au simbolul dragostei. Ceva nou şi fierbinte. O dragoste pasională.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, horoscopul runelor pentru săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022.

 

Racii sunt sfătuiţi să lase la o parte toate grijile legate de trecut. Să lase şi necazurile în urmă. Au o săptămână mult mai bună.

Leul îşi pregăteşte bagajele. Astrele le prevăd o călătorie.

Fecioarele au simbolul uraganului. Sunt puse pe ceartă. Să nu încerce să facă mult zgomot pentru nimic.

Horoscop special. Ce au pregătit astrele pentru acest weekend - Previziuni complete

 

Balanţele susţin o mică bătălie. Să nu fie îngrijorate pentru că tot ele vor câştiga.

Scorpionii stau pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire.Să fie atenţi cum acţionează.

Săgetătorul trebuie să se mobilizeze. Să îşi consolideze poziţia în familie, în societate şi la serviciu. Aşa vor triumfa.

Horoscop special. Ce zile norocoase ai în luna noiembrie - Previziuni complete

 

Capricornul are o săptămână destul de dureroasă. Trebuie să dea dovadă de forţă, putere şi tărie. Este săptămână grea. Vor lua grijire altora.

Vărsătorii trebuie să aibă răbdare şi să nu forţeze mâna norocului. Să nu se grăbească ca fata mare la măritat.

Peştii sunt pregătiţi să înceapă o viaţă nouă. O renaştere în planul disponibilităţilor lor atât fizice, cât şi psihice.

 

Vezi si:

 

Horoscop special. Ce culoare te reprezintă în luna noiembrie în funcție de previziunile astrologice

 

Află ce culoare te reprezintă în luna noiembrie în funcție de previziunile astrologice. Astrele au pregătit horoscopul pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești pentru luna noiembrie și nuanțele care se vor regăsi în viața lor cel mai mult.

Berbec. Horoscop special

Culoare: Roșu închis


S-ar putea să vă simțiți puțin izolat, dar cercetarea filozofică vă ajută să vă dați seama de sensul profund al vieții. Nu te lăsa prea mult prins de aceste lucruri și păstrează viața practică. Poți fi entuziasmat de relații, dar și obsesiv. Încearcă să îți menții o viziune echilibrată asupra lucrurilor, fără să te lași dus de val. Trebuie să te debarasezi de punctele de vedere dogmatice. Acestea nu vor face decât să cauzeze probleme între tine și cineva pe care îl placi cu adevărat. Nu lăsa nici diferențele politice să stea în calea unei relații bune.

Taur. Horoscop special

Culoare: Roz

Viața socială este favorizată acum, iar tu vei opta să petreci mai mult timp cu prietenii decât să fii singur. Spune-ți că meriți să te bucuri de tine însuți, distrându-te. Este în regulă, atâta timp cât nu îți umfli bugetul. Începi să înțelegi, totuși, că a avea bani nu echivalează neapărat cu fericirea. Dacă vă confruntați cu probleme familiale, a fi rece și imparțială în relația cu rudele va fi un avantaj distinct. Încercați să adoptați o abordare rațională a sănătății, deoarece acest lucru vă va spori productivitatea.

Gemeni. Horoscop special

Culoare: Galben

S-ar putea să fiți supărat pe dvs. pentru că ați cumpărat ceva prematur. Ați fost impulsiv și s-ar putea să nu fi citit mai întâi toate informațiile corespunzătoare. Înainte de a vă entuziasma în legătură cu o nouă piesă de tehnologie, de ce nu verificați forumurile online? Vedeți ce este "în neregulă" cu produsul pentru a obține mai întâi punctul de vedere al avocatului diavolului. De asemenea, este posibil să fi urmat exemplul unui prieten și să fi sărit în sus. Aceasta este o mentalitate de modă trecătoare. Dacă aveți o garanție, nu este prea târziu să returnați produsul.

Rac. Horoscop special

Culoare: Bronz

Trebuie să vă țineți companie cu oameni înălțători și cu cei care sunt mai buni decât dumneavoastră. Lasă-ți deoparte ego-ul și lasă-le expertiza lor să te ajute să ajungi la nivelul următor. Poți învăța multe de la ei. Te-ai putea simți stânjenit dacă trebuie să dai dovadă de prejudecată față de o persoană sau alta la locul de muncă. Este firesc să vă exprimați preferințele, așa că nu vă simțiți vinovat. Relațiile amoroase s-ar putea împotmoli în probleme de control, iar comunicarea deficitară este sursa acestei probleme. Fiți la fel de transparent precum vă așteptați să fie și ceilalți. Să înveți un câine bătrân trucuri noi nu va funcționa. Permiteți-le oamenilor să facă lucrurile în modul în care funcționează pentru ei.

Leu. Horoscop special

Culoare: Auriu

Noi responsabilități financiare pot apărea în calea dumneavoastră și vă pot cere să puneți bani în plus, dar vă pot stimula și creditul. În primul rând, începeți cu începutul. Reasamblați-vă planurile financiare și creați-vă datorii suplimentare. Trebuie să vă priviți finanțele dintr-o perspectivă complet diferită. Este important să verificați de două ori înainte de a semna pe linia punctată. Va fi ușor să te bagi mai adânc decât ți-ai dori. Citiți textul cu litere mici. Această perioadă este pozitivă pentru relațiile de la locul de muncă și îți oferă relaxare la serviciu.

Citește mai multe AICI.

 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel