Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop rune 30 ianuarie-5 februarie 2023, cu Mihai Voropchievici: Leu, mare atenție! Rac, ai o surpriză. Previziuni pentru toate zodiile
WhatsApp
Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena3.ro, horoscopul runelor pentru săptămâna 30 ianuarie - 5 februarie 2023.
Horoscop rune 30 ianuarie-5 februarie 2023, cu Mihai Voropchievici: Leu, mare atenție! Rac, ai o surpriză. Previziuni pentru toate zodiile

Berbec

Berbecul să rămână acasă, în aşteptarea unei schimbări foarte importante şi cât de curând. Dar schimbarea aceasta vă obligă pe voi Berbecii să fie pregătiţi, să nu îi ia ceva prin surprindere, pe nepregătite.

Taur

Taurii sunt pregătiţi deja să înceapă o viaţă nouă, un fel de revigorare sau renaştere în planul disponibilităţilor, atât fizice, cât şi psihice. Deci Taurilor încep să le vina boii acasă, cum s-ar spune, că acum nu prea au fost pe acasă.

Gemeni

Gemenii au o săptămână mai cu scârț, suişuri şi coborâşuri. Deci, atenţie la sănătate, la discuţii mai puţin principiale, că aveţi obiceiul să întărâtaţi. Astrele vă îndeamnă să aveţi forţă, putere şi tărie o săptămână, că toate lucrurile trec. Fiţi rezistenţi şi puternici, că toate se rezolvă în final.

Rac

Racul are o surpriză: o săptămână de protecție. Pentru ei urmează o săptămână de protecţie divină, deci pot să facă toate micile năzbâtii, cu credinţa că Dumnezeu nu o să îi tragă la răspundere şi nici ceva rău nu li se întâmplă.

Horoscop special. Zodiile care se vor despărți de partenerul lor în acest an. 2023 nu este un an bun în dragoste pentru aceste semne

Leu

Leii sunt sfătuiţi să aibă mare atenție la cum abordează problemele care îi interesează, deci schimbaţi tactica. Dacă problemele care sunt pregnante vor fi dragostea şi legăturile, uitați-vă bine!

Fecioară

Fecioara vine cu o surpriză și spune „nu aţi putea voi să aveţi mai multă răbdare şi să nu forţaţi mâna norocului”, pentru că se spune că surprizele plăcute întotdeauna sunt făcute numai pentru persoanele care ştiu să aştepte. Deci aşteptaţi, şi nu grăbiţi, că dacă forţaţi mâna norocului, nu veţi câştiga nimic.

 

Horoscop rune 30 ianuarie-5 februarie 2023, cu Mihai Voropchievici

 

Balanţă

Balanţa a avut o săptămână în urmă mai complicată, acum urmează o săptămână şi mai complicată. O mică bătălie apare şi trebuie să nu vă îngrijoraţi pentru că, chiar dacă veţi duce bătălia aceasta, tot voi veţi câştiga în mod sigur. Dacă e cu bătălie, păi să fie!

Scorpion

Scorpionii sunt mobilizaţi să-şi folosească toate forţele pe care le au pentru a-şi consolida poziţia lor, pentru că au uitat se pare. Au uitat să mai spună „eu sunt Scorpion și aici eu sunt șef”. Poziția şi la serviciu, şi acasă în familie, dar şi în societate şi numai aşa vor avea câştig de cauză.

Horoscop special. Care vor fi cele mai toxice cupluri ale zodiacului în 2023: Zodiile cu care nu trebuie să ai o relație în acest an

Săgetător

Săgetătorii dau lovitura şi se produce un salt calitativ rapid în existenţa lor. Deci, Săgetătorilor, dacă se spune că dați lovitura, înseamnă că săgeata voastră se duce la fix.

Capricorn

În schimb, Capricornul tot cu gândul la plecare. V-ați făcut bagajele? Pentru că astrele vă anunţă o călătorie şi acest lucru este foarte posibil.

Vărsător

La Vărsători, fertilitate şi belşug, dragoste cu năbădăi. Peste puţin timp, visele voastre se împlinesc. Au găsit și parteneriatul și barza primește comanda.

Peşti

La Peşti, a apărut un mesaj dublu, că e zodie dublă. În primul rând, sunt sfătuiţi să se relaxeze. În al doilea rând, lăsaţi grijile negre, sumbre, pentru că cineva foarte apropiat la care vă gândiți are o sănătate extraordinară, deci nu vă faceţi probleme pentru starea lui de sănătate.

Horoscop special. Ce zodii vor domina în 2023: Un celebru astrolog spune nativii care vor fi norocoșii acestui an

 

-----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3   

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp

TOP CELE MAI CITITE STIRI

Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
RadioDCNews.ro
21 Martie 2023, 16:54
Spectacola.ro
21 Martie 2023, 18:09
RadioDCNews.ro
21 Martie 2023, 16:54
Spectacola.ro
21 Martie 2023, 18:09
DefenseRomania.ro
28 feb 2023, 22:35
Astrosens.ro
18 Martie 2023, 07:32
Astrosens.ro
18 Martie 2023, 07:32
DCNews.ro
21 Martie 2023, 15:27
DCMedical.ro
21 Martie 2023, 18:08
DCMedical.ro
21 Martie 2023, 18:08
DCNews.ro
21 Martie 2023, 15:27
DCBusiness.ro
21 Martie 2023, 19:45
DCBusiness.ro
21 Martie 2023, 19:45
DefenseRomania.ro
28 feb 2023, 22:35