Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop rune 08-14 mai 2023, cu Mihai Voropchievici. Runa îi spune unei zodii: "N-ai vrea să te potolești?" - previziuni complete
WhatsApp
Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit secretele runelor pentru săptămâna viitoare, la emisiunea Adevăruri ascunse, de sâmbătă, de la Antena3.ro.
Horoscop rune 08-14 mai 2023, cu Mihai Voropchievici. Runa îi spune unei zodii: "N-ai vrea să te potolești?"

Horoscopul runelor pentru săptămâna 08-14 mai 2023.

Horoscop rune Berbec.

Berbecul este prevenit că va susţine o mică bătălie. Bucuria lui, ce-i place. Dar runa îl atenţionează pe altă parte să nu fie îngrijorat. Să lase bătăliile pentru că el este un câştigător în mod sigur.

Horoscop rune Taur.

Taurul primeşte o notificare interesantă: Mobilizaţi-vă toate forţele pentru a vă consolida poziţia. Poziţia voastră în familie, în societate şi nu în ultimul rând la serviciu. Făcând toate acestea, veţi fi triumfători. Câştigaţi fără doar şi poate.

Horoscop rune Gemeni.

Gemenii au o săptămână în care e greu să le mai intri în graţii, o săptămână în care se învăluie într-o aură de mister. Vor să fie singuri, cu ei înşişi. E un fel de reculegere, au intrat într-o zonă de meditaţie şi orice contact pe care îl avem cu un Geamăn în săptămâna următoare este un fel de afront pentru el. Nu trebuie să fie deranjat. Toţi avem perioade când simţim nevoia să fim noi şi cu cel de Sus să ne dea sfaturile bune.

Horoscop rune Rac.

Pentru Raci, Dumnezeu le-a pus în cale simbolul dragostei. Ceva nou, fierbinte, o dragoste nouă, pasională. Pentru cei fără obligaţii, evident. Pentru cei care au deja obligaţii, asta înseamnă că fiorul dragostei vine, din nou, la alte cote. Racul ştie să se facă iubită.

Horoscop rune Leu.

Leul este sfătuit să lase toate grijile, toate problemele legate de trecut. Lăsaţi necazurile în urmă şi pregătiţi-vă pentru o săptămână mult mai bună. Cu condiţia să lase trecutul la uşă.

Horoscop rune Fecioară.

Fecioara este pregătită să pornească uraganul, să îşi mobilizeze forţele pentru o bătălie furtunoasă. Să te ferească Dumnezeu să intri în gura unei Fecioare când este nervoasă. Runa îi spune: N-aţi vrea voi să vă potoliţi? Să nu mai faceţi furtună şi dispute? Rămâneţi calmi şi vă garantez că totul se aranjează.

Horoscop rune 08-14 mai 2023, cu Mihai Voropchievici

 

Horoscop rune Balanță.

V-aţi făcut bagajele? Runele vă anunţă o călătorie. Dacă nu e lungă durată şi este doar pentru câteva zile, fiţi pregătiţi şi faceţi-vă bagajele din timp. Nu ştiţi când apar oportunităţile.

Horoscop rune Scorpion.

Scorpionul are fertilitate şi belşug din plin. Peste puţin timp, toate visele Scorpionilor se vor împlini. Inclusiv pentru cei la care barza nu a ajuns încă. Belşugul vine din latura profesională.

Horoscop rune Săgetător.

Săgetătorul este anunţat că poate găsi răspunsul sau rezolvarea problemei sau problemelor care îi frământă numai cu condiţia să angajeze o discuţie sinceră cu ceilalţi membri ai familiei.

Horoscop rune Capricorn.

Capricornul are o săptămână grea în care va avea nevoie de forţă, putere, tărie. Să fie şi puternic şi rezistent pentru că eforturile din lunile precedente încep să îşi arate efectele. Intervine oboseala, somnolenţa, de multe ori tendinţa de a nu face nimic pentru că s-a săturat. Nu mai vrea să muncească. Nu se vaită, nu îl doar nimic, dar nu are chef.

Horoscop rune Vărsător.

Vărsătorul este sfătuit să aibă răbdare pentru că ei vor totul rapid. Nu forţaţi mâna norocului pentru că toate surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru cei care ştiu să aştepte. Lucru-n grabă nu-i de treabă.

Horoscop rune Pești.

Pe Peşti, încă de la începutul anului, îi bântuie două idei. Să shimbe locul de muncă sau să schimbe locuinţa. Runa îi atenţionează că vor acţiona fantastic de favorabil pentru una din cele două probleme care îi preocupă. Iar pentru cei care au o forţă financiară mare, pot obţine şi o locuinţă nouă. Sau să o schimbe pe cea veche.

Sursa: antena3.ro

-------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel