Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop pentru săptămâna 20-26 noiembrie: Rac, norocul este de partea ta. Fecioară, nu intra în conflict cu superiorii. Previziuni complete
WhatsApp
Citește pe ȘtiriDiaspora horoscopul pentru săptămâna 20-26 noiembrie, pentru a afla ce te așteaptă. Descoperă previziunile în dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. 
Horoscop pentru săptămâna 20- 26 noiembrie: Rac, norocul este de partea ta. Fecioară, nu intra în conflict cu superiorii. Previziuni complete / Foto: Unsplash

Berbec. Horoscop pentru săptămâna 20-26 noiembrie

Îți va fi greu să faci ceea ce ai plănuit și probabil că va trebui să petreci mult timp rezolvând problemele altora. Vei primi vești plăcute, care, dacă sunt interpretate corect, îți pot îmbunătăți chiar și situația financiară. În activitățile tale, nu te teme de noutate; orice schimbare se va dovedi a fi bună pentru tine. Ziua favorabilă - marți, ziua nefavorabilă - vineri.

Taur. Horoscop pentru săptămâna 20-26 noiembrie

Probleme complet neașteptate pot apărea în domeniul parteneriatelor de afaceri. Dar, în același timp, poți conta în siguranță pe înțelegerea reciprocă cu oamenii din jurul tău și pe inteligența pentru afaceri. În weekend, dă drumul la emoții, dar nu lăsa dorințele  să prevaleze asupra rațiunii. Sunt posibile aventuri neașteptate. Ziua favorabilă - miercuri, ziua nefavorabilă - marți.

Gemeni. Horoscop pentru săptămâna 20-26 noiembrie

Este recomandabil să te gândești la schimbarea imaginii. Nu ar trebui să  nu intri în conflict cu superiorii tăi.  Succesul te va însoți dacă ești angajat în activități sociale. Dedică mai mult timp creativității, părăsește rutina și începe să-ți deblochezi potențialul. Posibila agravare a relațiilor cu copiii. Ziua favorabilă - vineri, ziua nefavorabilă - joi.

Rac. Horoscop pentru săptămâna 20-26 noiembrie

Norocul este acum de partea ta. Cei dragi vor avea încredere în tine și vor aștepta sprijin și ajutor. Să-ți ajuți aproapele este minunat, dar nu în detrimentul vieții tale personale. Profită de situație și obține beneficii. Este mai bine să petreci weekendul în aer liber, într-un mediu retras. Încearcă să nu suprimi inițiativa copiilor. Ziua favorabilă - luni, ziua nefavorabilă - miercuri.

Leu. Horoscop pentru săptămâna 20-26 noiembrie

Completează rutina acumulată și gândește în avans la ce poți face. Când ești departe de casă, ar trebui să fii deosebit de atent. Nu ar trebui să fii condus de aventurism. Dedică-ți weekendurile socializării. Ziua favorabilă - luni, ziua nefavorabilă - joi.

Fecioară. Horoscop pentru săptămâna 20-26 noiembrie

Vei avea șansa să realizezi planurile. Orice risc sau aventură poate duce la eșec sau dezamăgire. Este mai bine să nu intri în conflict cu superiorii. Arată toleranță față de colegi, iar afacerea ta va începe să se dezvolte. Concentrează-te pe cele mai importante probleme și nu te lăsa distras de fleacuri. Weekendul va fi romantic. Ziua favorabilă - vineri, ziua nefavorabilă - miercuri.

Balanță. Horoscop pentru săptămâna 20-26 noiembrie

Săptămâna este destul de plină de evenimente și de succes emoțional. Ferește-te de sfaturile altora; este posibil ca acestea să fie date de dușmani. Este mai bine să-ți dedici cea mai mare parte a timpului soluționării problemelor urgente. În weekend, vei avea parte de o companie bună. Ziua favorabilă - marți, ziua nefavorabilă - vineri.

Scorpion. Horoscop pentru săptămâna 20-26 noiembrie

Nu a venit încă timpul pentru odihnă. Acum trebuie să depui toate eforturile pentru a finaliza lucrurile la care lucrezi de mult timp. S-ar putea să ți se pară acum că există un munte inaccesibil de sarcini, cărora nu le poți face față. Nu te descuraja! Ziua favorabilă - sâmbăta, ziua nefavorabilă - joi.

Săgetător. Horoscop pentru săptămâna 20-26 noiembrie

Oricare dintre proiectele tale luminoase va fi întâmpinat cu bucurie. Luni, ferește-te de deciziile pripite. Fii atent și grijuliu la aspectele economice ale vieții. În weekend, copiii vă pot spune ceva important. Ziua favorabilă - vineri, ziua nefavorabilă - luni.

Capricorn. Horoscop pentru săptămâna 20- 26 noiembrie

Va trebui să depui multe eforturi pentru a ține situația sub control. Reacționează mai calm la surprize, așteaptă-te doar la lucruri bune de la ele. Vei avea destule emoții pozitive până la sfârșitul săptămânii. Nu ar trebui să planificați nimic serios pentru weekend, doar să vă relaxați și să vă distrați. Ziua favorabilă - miercuri, ziua nefavorabilă - sâmbătă.

Vărsător. Horoscop pentru săptămâna 20- 26 noiembrie

Perioada de stres constant se va încheia. În sfârșit, este timpul să te odihnești și să te relaxezi. Relațiile cu rudele se vor îmbunătăți. În weekend te vei întâlni cu un vechi prieten. Se anunță călătorii. Ziua favorabilă - vineri, ziua nefavorabilă - miercuri.

Pești. Horoscop pentru săptămâna 20- 26 noiembrie

Te poți aștepta la vești bune și oferte tentante. Vei simți creșterea puterii. În weekend, orice probleme vor fi rezolvate cu succes dacă există ceva de rezolvat. Ziua favorabilă - sâmbăta, ziua nefavorabilă - joi.
---------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

 - https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
01 dec 2023, 17:22
ParintiSiPitici.ro
01 dec 2023, 11:34
Astrosens.ro
01 dec 2023, 12:55
DefenseRomania.ro
01 dec 2023, 12:52
Astrosens.ro
01 dec 2023, 12:55
DCBusiness.ro
02 dec 2023, 11:35
DCNews.ro
02 dec 2023, 16:03
DefenseRomania.ro
01 dec 2023, 12:52
Spectacola.ro
02 dec 2023, 18:02
RadioDCNews.ro
28 noi 2023, 11:12
DCNews.ro
02 dec 2023, 16:03
ParintiSiPitici.ro
01 dec 2023, 11:34
Spectacola.ro
02 dec 2023, 18:02
DCMedical.ro
01 dec 2023, 17:22
RadioDCNews.ro
28 noi 2023, 11:12
DCBusiness.ro
02 dec 2023, 11:35