Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop pentru luni, 13 mai 2024. Taur, zile minunate te așteaptă. Pești, nu știi să te prefaci
WhatsApp
Vă prezentăm previziunile pentru prima zi a săptămânii, luni 13 mai 2024. 

Horoscop Berbec 13 mai 2024

Berbec al inimii mele, uneori te judeci prea mult și ajungi să cazi. Anxietatea te învinge uneori și te face să vezi totul negru, dar te iubești pe tine însuți, te iubești suficient de mult încât să te ridici și să nu rămâi așa, din fericire. Îți vei lua viața în propriile mâini și vei face ceva în legătură cu toate acestea, pentru ceva fundamental pentru tine, sănătatea ta mentală, pentru visele tale. Dacă aprilie a fost o lună care a mers așa și așa, oricât de greu a fost, nu pot să vă spun decât că luna mai va fi diferită, vor fi provocări dar nu trebuie să vă faceți griji pentru asta. Viața poate părea adesea complicată, dar dacă nu o privești așa, îți poți face călătoria minunată. Va fi o lună perfectă pentru a te putea lăsa să călătorești, pentru a arăta lumea ta celor care sunt cei mai interesați pentru că tu și lumea ta încântă și fascinează pe oricine se uită la tine. Îți cunosc puterea, puterea magnetică și ar trebui să ai încredere și în asta, pentru că ai putea devora întreaga planetă în câteva secunde, dar numai dacă începi să crezi în tine, să renunți la frica de viitor. Sunt oameni care vor intra în Viața ta și sunt foarte interesați de tine. Sper să-i recunoști pe cei care se apropie pentru că te iubesc. Sunt cei care vin pentru că le place să fie în preajma ta și cei care te iubesc pentru ceea ce poți face pentru ei. Nu ești pentru toată lumea, amintește-ți asta.

 

Horoscop Taur 13 mai 2024

Ești o persoană minunată, faci mereu atât de mult bine și te pui adesea pe locul doi doar pentru a-i oferi celui pe care îl iubești tot ce are nevoie, iar toate acestea te vor duce să experimentezi lucruri incredibile alături de oameni și mai incredibili, vei obține ceea ce ai visat mereu, te vei regasi in locuri suprareale si fantastice, va parea un vis, dar cel mai bun lucru este ca totul va fi real. Meriți toate acestea, nu există noroc aici, toate acestea vor fi posibile datorită perseverenței tale, datorită coerenței tale, datorită curajului tău. Cel mai mare păcat al tău? Că atunci când iubești, o faci într-un mod incomensurabil. Acea iubire foarte puternică și mare te poate determina adesea să neglijezi sau să ierți lucruri pe care nu ar trebui. Nu-i lăsa să te calce în picioare.  Aceasta ar putea fi o săptămână foarte bună... ceea ce poți face, cel mai bun lucru pe care îl poți face, este să renunți la controlul oamenilor din jurul tău, asupra lucrurilor. Acceptă situațiile așa cum sunt, fără a simți nevoia să vrei să acționezi și să schimbi totul. Te rog să nu renunți niciodată, Universul este de partea ta. În ultima vreme, starea ta de spirit a fost ca un roller coaster, dar nu contează, e în regulă, lasă-l să servească drept reamintire că atunci când ești jos, există întotdeauna o modalitate de a te ridica, la fel ca un roller coaster, nu? Cine ar plăti vreodată pentru un roller coaster fără provocări? nimeni și cu siguranță nu tu care ești făcut din nebunie, dragoste, vise și obiective. Nu renunța, zile minunate te așteaptă.

Horoscop Gemeni 13 mai 2024

Știu că ai trecut prin momente foarte rele, au fost pierderi și momente în care ai crezut că lumina ta imensă din tine s-a stins. Vreau doar să-ți amintesc că face parte din călătoria vieții, că Viața uneori lovește atât de tare și trece atât de repede fără să aștepte pe nimeni, că lucrurile nu se schimbă de la sine și că trebuie să te schimbi odată cu ele, altfel nu se va schimba absolut nimic. Există o persoană foarte specială acolo, iar cu aceasta cel mai probabil vei avea o conversație foarte specială, te va face să te simți diferit, ca o persoană nouă. Pot sa-ti spun ca in aceasta luna te vei simti foarte bine, vei fi fericit si cel mai probabil vei gasi acea seninatate si pace pe care ti le doresti atat de mult. Pentru a face asta, tot ce trebuie să faci este să te asculți... să lași deoparte justificările, căutarea vinovatului și să nu cauți adevărul ci să te lași găsit, pentru că este chiar în tine și numai reușind să te asculți pe tine însuți, doar încetând să mai încerci să sufoci fantomele pe care le porți înăuntru, le vei lăsa să plece odată pentru totdeauna. Vei primi ajutor de la o persoană la care nu te așteptai, dar care te va salva. Există cineva acolo, pe cer, care te veghează și te protejează. Nu eşti singur.

 

Horoscop Rac 13 mai 2024

Trebuie să iei o pauză, să ai grijă de tine, împreună cu Universul, îți cerem să te ierți, să te gândești la tine. Nu este normal să ai atât de multă anxietate, de ce te-ai neglijat atât de mult? Trebuie să te ajuți singur. Tu ești aliatul tău, nu dușmanul tău. Te vei gândi mult la o călătorie, foarte mult la o situație în care Universul nu va putea face altceva decât să te ajute și să o facă. Nu fi surprins dacă începi să vezi lucruri, dacă încep să ți se întâmple lucruri care te vor face să trăiești, meriți multe lucruri bune chiar dacă ai încetat să mai crezi în ele pentru o vreme. Daca astepti noutati, un mesaj sau o confirmare, sa stii ca vine si te va face foarte fericit. Știu că doare să pierzi pe cineva, dar trebuie și să zâmbești, râsul este bun pentru suflet, nimeni nu îți poate provoca atâta durere, nimeni nu are atâta putere asupra ta. Daca trebuie sa te aerisesti, fa-o, vindecarea necesita mult plans.

 

Horoscop Leu 13 mai 2024

Fii mai puțin dur cu tine însuți. Nu trebuie să te rogi de nimeni,, dacă o persoană vrea să stea, las-o să stea, dacă vrea să plece, las-o să plece. Nu toată lumea intră în viața noastră pentru a rămâne pentru totdeauna, într-adevăr, mulți oameni intră pentru o perioadă scurtă doar pentru a ne învăța ceva. Amintește-ți mereu asta. Nu trebuie să ai îndoieli despre tine, nu lăsa anxietatea să te devoreze în interior, nu meriți. Ai tot ce este necesar pentru a realiza tot ce vrei. Ești o persoană extrem de inteligentă și nu ar trebui să uiți niciodată acest lucru. Ai grijă la cuvintele pe care le folosești când vorbești despre tine. Cuvintele sunt magice și sunt capabile să creeze realități, așa că fii foarte atent când vorbești cu tine însuți și când vorbești despre tine, acest lucru poate face cu adevărat diferența. Tu ești talentul, amintește-ți bine acest lucru și ai încredere în abilitățile tale, în valorile tale.

 

Horoscop Fecioară 13 mai 2024 

Aprilie s-a terminat și nu a dispărut fără să întrebi Universul ce s-a întâmplat cu tine. Până la urmă, viața este o cutie plină de surprize. Știu, uneori cine credem noi că este persoana aleasă, chiar nu este, uneori chiar și intuiția ta poate eșua și îți este total permis. Există cineva în mintea ta de foarte mult timp. Cât timp vei mai pierde? Lumea te așteaptă. Vreau să-ți pun o întrebare: „ce ai face dacă ai ști că nu poți eșua?” Acum răspunde-ți singur, cu inima deschisă. Ar trebui să vă întrebați acest lucru mai des și să acționați în consecință. Fă tot ce crezi că este imposibil. Să crezi în tine mult mai mult. Ai tot ce este necesar pentru a realiza orice vrei. Dacă ai ști toată magia care te așteaptă în viitor, nu ai ezita să lași în urmă tot ce nu mai funcționează. O minte liniștită și un suflet ușor sunt cel mai bun magnet pentru străzile simple și oamenii drepți. Ce s-a întâmplat ieri nu contează, nu poate fi schimbat și nu ai nici un control asupra lui. Concentrează-te pe tot ce ai astăzi, fii recunoscător.

 

Horoscop Balanță 13 mai 2024

Ceea ce o să-ți spun va fi foarte puternic dar, până la urmă, îți place tot ce este puternic. Vei fi mai motivat să faci lucrurile bine și totul va fi mai bine. Te vei simți mândru și fericit. Vei experimenta ceva interzis. Întotdeauna ai făcut ceea ce trebuie.. În curând va veni ziua când vei vedea în sfârșit că a meritat. Fiecare noapte fără somn. Fiecare dezamăgire, fiecare frustrare, fiecare lacrimă. În curând vei vedea că totul a mers bine. Vei vedea că vei fi fericit și că toate eforturile tale au adus rezultate grozave. Amintește-ți că nimic nu vine fără să fi luptat mai întâi, că nimic nu se întâmplă dacă nu dai tot ce poți pentru ca asta să se întâmple. Vreau sa tineti cont ca totul va trece si va ramane doar amintirea a cateva clipe, ca cicatricile vor disparea si nu vor mai lasa urme. Lăsați acel capitol din viața voastră să vă învețe multe, pentru că, deși a fost dificil, vă asigură că atunci când vă priviți în oglindă veți vedea o nouă versiune a voastră, mai puternică, mai conștientă, mai matură, mai conștientă, mai pură.

 

Horoscop Scoprion 13 mai 2024

Uneori nu înțelegi cum oamenii își spun „Nu pot fi ceea ce vreau pentru că întotdeauna trebuie să mă adaptez oricui se află în fața mea”. Întotdeauna ai preferat să fii tu însuți chiar cu prețul de a pierde totul, pentru că nu înțelegi alt concept, nu vrei să te adaptezi nimănui, nu vrei să fii „din când în când” al altcuiva, nu. Nu vrei să fii o opțiune. Astăzi, însă, vreau să te concentrezi asupra noului capitol care va ajunge în curând în viața ta. La oportunitatea de a te reinventa, de a fi cine vrei cu adevărat să fii. Viața care te așteaptă începe atunci când renunți la tot ce nu este bun pentru tine. Trebuie să onorezi ideile și percepțiile care te-au însoțit și îți deschizi brațele la tot ceea ce visezi să fii.

Horoscop Săgetător 13 mai 2024

Visător al inimii mele, dragul meu suflet liber, ce mai faci? Ce te oprește în ultima vreme? Aprilie s-a terminat, în sfârșit aș spune, și ți-a dat o lecție grozavă: să nu rămâi în aceeași rutină. Nu ține legate de tine obiceiuri „distructive” care, în loc să te aducă înainte, te trag înapoi. Mai trebuie și va fi o lună în care îndrăznești să experimentezi lucruri noi, aventuri pe care nu te-ai gândit niciodată să le faci, dar pe care, în adâncul sufletului, ți-ai dorit mereu să le faci. Provocați-vă să ieșiți din zona de confort, nu știți toate ușile pe care vi le va deschide. Există o persoană în viața ta care crede foarte mult în tine și te-ar ajuta să faci tot ce ți-ai propus. Trebuie să te bazezi pe acea persoană. Luna mai vine cu multe lucruri frumoase, ai încredere în asta, Universul îți rezervă multe surprize. Știu foarte bine că a trebuit să treci prin iad și știu că ceea ce îți voi spune este mai ușor de spus decât de făcut, dar este esențial să nu-ți trăiești trecutul cu melancolie. Iartă-te și mergi mai departe. Ce s-a întâmplat, s-a întâmpla,  punct, oprește-te, nu se poate schimba și e bine. Dacă ai avut șansa să te întorci și să ștergi ceva din trecutul tău, este ca și cum ai șterge o parte din tine, gândește-te la asta. Ai multe calități, ai un talent pe care îl iei prea mult de la sine înțeles. Învață să-ți cunoști și să-ți iubești punctele forte, ele sunt cele care te vor face o persoană și mai frumoasă decât ești și te vor conduce către succes.

Horoscop Capricorn 13 mai 2024

Nu lăsa cuvintele sau gândurile să te înșele. Oricine iti poate spune lucruri frumoase, dar a face promisiuni si a le tine nu este pentru toata lumea, ci doar pentru cei care te iubesc cu adevarat. Trebuie să știi că atunci când îți ridici standardele, oamenii vor părăsi fără îndoială viața ta, este inevitabil. Unele lucruri, unii oameni pot fi prețioși, dar asta nu înseamnă că sunt neapărat pentru tine. Există o persoană care te interesează și sunteți foarte compatibili, mai mult decât îți imaginezi și va ajunge să te intereseze și mai mult, mai mult decât ți-ai dori. Întrebarea este dacă merită. Oferiți-vă șansa de a experimenta emoții adesea unice și nu le refuzați altor oameni posibilitatea de a se face cunoscuți. Secretul este să renunți la resentimentele durerii trecute și la frica de durerea viitoare. Știu că nu au fost zile luminoase în întregime, dar astăzi începe o nouă săptămână și este important să o începi cu dreptul.  Când te trezești dimineața, nu poți doar să aștepți și să vezi ce fel de zi vei avea. Trebuie să decizi ce fel de zi vei avea. Trebuie să ai gânduri pozitive. Energii superioare. Vibrații mai mari. Săptămâna aceasta vor fi câteva provocări, dar nu-ți fie teamă, totul va fi bine, totul va fi destul de calm în jurul tău, acum ai grijă să aduci și pacea și calmul în tine, poți face asta. 

Horoscop Vărsător 13 mai 2024

Ești adesea obosit și anxios. Trebuie să fii încrezător și să crezi că tot ceea ce îți dorești este deja al tău. Ești pe drumul cel bun, totul este în linie conform ceasului tău. Poți crede adesea că Universul este supărat pe tine, dar nu este cazul. Toate obstacolele pe care le vezi pe calea ta au fost puse intenționat pentru a te învăța ceva. Ai încredere în asta. Tot ce trebuie să faci este să aștepți ca Universul să-ți arate calea. Lasa-te ghidat de instinctul tau care nu greseste niciodata, de fapt, ar trebui sa il asculti mult mai mult mai ales cand vine vorba despre oameni. O persoană nouă a sosit în viața ta, sau va ajunge curând. Universul vrea să fii fericit și această persoană este aici din acest motiv. Văd că te vei întoarce într-un loc care te-a făcut fericit, într-un loc în care te-ai simțit complet relaxat și liniștit,  va fi foarte frumos și mă bucur foarte mult pentru tine. Universul este de partea ta și trebuie să profiti de asta.

Horoscop Pești 13 mai 2024

Ai cea mai curată și reală inimă, nu știi să te prefaci. Nu te inconjura de oameni care sting aceasta esenta si lumina ta. Acolo unde nu poți fi tu însuți, unde trebuie să te prefaci, nu trebuie să mai mergi și nu trebuie să stai acolo. Tot acest bun al tău va fi răsplătit. Rămâi mereu așa cum ești, cu bunătatea și smerenia ta, cu inima atât de curată, va fi tot ce conteaza pentru a ajunge în vârf și vei rămâne acolo. Trecutul te cântărește atât de mult pentru că încă alegi să-l porți cu tine tot timpul. Nu te poți concentra asupra prezentului pentru că mintea ta este încă în trecut. A te schimba înseamnă a trăi. A te pierde în gol te ajută să te regăsești, ușile noi aduc mereu noi oportunități. Umple-te de prezent fără să te gândești la viitor. Viața este acum, nu înainte sau mai târziu, tot ceea ce faci acum va fi pentru viitorul tău, așa că concentrează-te pe prezent fără să ai nicio teamă și fără să târăști lucruri și oameni care nu mai sunt pentru tine. Nu de asta ai nevoie. Îmbrățișează schimbarea și mergi înainte, lucrurile se vor îmbunătăți, dar trebuie să crezi în ele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
pixel