Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop pentru luni, 1 aprilie 2024. Berbec, vei fi ca o prăjitură la cuptor. Scorpion, te dedici chinurilor interne
WhatsApp
Vă prezentăm horoscopul zilnic pentru toate zodiile. Iată previziunile astrale pentru ziua de luni, 1 aprilie 2024. 
sursa foto: Freepik

Horoscop Berbec 1 aprilie

Draga berbec, ești pasionat, foarte hotărât, încăpățânat până la punctul de a fi neclintit. În aceasta saptamana toate aceste caracteristici se vor amplifica, vor creste ca prajitura cu prune la cuptor. Tine insa cont ca intre Mercur retrograd in zodia ta si Venus si Marte aflate intr-o pozitie de indoiala si nesiguranta, este posibil sa fii nevoit sa te opresti sa stabilești clar ce simti, fara sa iei decizii radicale. 

Horoscop Taur 1 aprilie

Să recunoaștem, chiar nu-ți pasă de Mercur retrograd! Ești prea ocupat să te bucuri de Venus și Marte, care pentru această săptămână vor fi ambele în favoarea ta în același timp. Asta înseamnă că aproape nimic sau nimeni nu te va putea distrage de la dorința de a te bucura de viață, de iubire, de toate plăcerile pe care le poți recupera. Noroc ca esti o persoană simplă si gasesti placeri în orice. 

Horoscop Gemeni 1 aprilie

Săptămâna aceasta sentimentul de singurătate, de dispersie emoțională și chiar intelectuală, ți se pare chiar insuportabil. Tu, care ești una dintre zodiile care știe cel mai bine să găsești o cale de ieșire în orice moment, acum ai vrea doar să bagi capul la cutie, cum se spune. Să ai pe Venus, Marte și chiar Saturn împotriva ta pare prea mult chiar și pentru tine! Orice vă distrage atenția este binevenit.

Horoscop Rac 1 aprilie

Securitatea și liniștea din punct de vedere emoțional sunt parțial punctul tău forte și parțial marele tău obiectiv. Din acest motiv în actuala săptămână cu toate planetele în favoarea ta, vei sprijini toți oamenii care vor veni pentru sprijin emoțional și confort. Chiar ai ceva pentru toată lumea! Deși, cu siguranță nu mai poți minți, din cauza acelui Mercur retrograd care este împotriva ta, unele îndoieli încep să se strecoare chiar și printre sentimentele pe care le credeai de neclintit. 

Horoscop Leu 1 aprilie 

Acum că ai obținut în sfârșit o licărire de pace, nici nu te gândești să-l lași pe Mercur Retrograd să strice totul. Dacă există îndoieli de luat în considerare, o veți face cât mai calm posibil! Pe de altă parte, toată această perioadă de deconectare te-a făcut să înțelegi că trebuie să pui totul la îndoială indiferent de cost. 

Horoscop Fecioară 1 aprilie

 

Înțelegem că aceasta nu este tocmai cea mai simplă perioadă a ta și pentru această săptămână va trebui să strângi din dinți și să-ți muști limba de fiecare dată când ai chef să strici totul și să ameninți că te muți în Tibet timp de 7 ani cu călugării! Prea multe planete sunt în opoziție și tu crezi că problemele de rezolvat nu sunt fezabile pentru o singură Fecioară! Mercur retrograd nu ajută, dar de fapt nici nu înrăutățește situația.

Horoscop Balanță 1 aprilie 


Iată-ne, aici dragă Balanță! Mercur retrograd este perfect în opoziție cu zodia ta așa că vei avea timp săptămâna aceasta, cel puțin până vineri, să te gândești ce tactici să implementezi pentru a nu-ți pierde tot tactul și dipomația. Eliberarea ta ar putea fi reprezentată de expunerea adevărului chiar și în relații. Gandeste-te la asta!

Horoscop Scorpion 1 aprilie

 

Chiar nu iti faci griji pentru Mercur retrograd pentru ca iti creeaza foarte putine probleme.  Dacă există un semn zodiacal care este cu adevarat capabil sa opreasca spectacolul pentru a se dedica propriilor chinuri interne, acesta ești cu siguranță tu! De fapt, te rog să-i înveți și pe alții. Între timp, te bucuri de dragoste și de toată latura ei erotică.

 

Horoscop Săgetător 1 aprilie 

Vei avea dorința de a spune tot ce crezi, chiar dacă sunt păreri foarte dure și amare pentru ceilalți. Pe de altă parte, toate aceste planete împotriva ta îți reduc la minimum dorința de a avea vreo deschidere cu lumea exterioară: trebuie doar să spui ce ai pe inimă și asta nici măcar cu prea multă diplomație. Eviți dragostea, sub toate formele ei, ca pe niște rafale de aer. 

 

Horoscop Capricorn 1 aprilie 


Mercur retrograd chiar pare să te fi vizat pe tine, tocmai pe tine, care ești un semn zodiacal care face ca gândirea, rațiunea, studiul și chiar marile declarații să fie punctul forte. Acum, însă, va fi mai bine pentru tine să te dedici iubirii și să-ți asculti inima, instinctul și chiar pasiunea. Nu uita că ești un semn de pământ, capabil să se bucure de viață atunci când își suprimă egoismul. 

 

Horoscop Vărsător 1 aprilie 


Această situație de a vedea toate semnele zodiacale deosebit de afectate Mercur retrograd te distrează foarte mult. Ultimele luni te-au făcut să înțelegi și mai mult decât de obicei cât de importantă este capacitatea ta de a gestiona situații care sunt  în afara controlului tău, cele care prezintă aspecte neașteptate. 

 

Horoscop Pești 1 aprilie


Venus si Marte sunt încă ambele în același timp in zodia ta pentru aceasta saptamana si nu ai nicio intentie sa te lasi distras de acest aspect minunat! Vrei dragoste, îmbrățișări, fără care însă fără avertisment, se pot transforma în tsunami de pasiune și avalanșe de distracție. Pe scurt, nu ai nicio intenție să rămâi liniștit: este timpul să te bucuri de viață.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel