Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop martie 2021, previziuni pentru toate zodiile. Efectul lui Neptun în Pești: Atenție la afecțiuni greu de diagnosticat
WhatsApp
Horoscop martie 2021, previziuni pentru toate zodiile. Soarele este încă în zodia Pești, apoi, din 21 martie, va intra în Berbec. Iată cum influențează mișcarea plantelor pe Cer destinul zodiilor.
Horoscop martie 2021, previziuni pentru toate zodiile

Peștii sunt un semn de apă mutabil; guvernatorul său tradițional este Jupiter, iar cel modern, Neptun.  Peștii, ca toate semnele mutabile, reprezintă ultima perioadă a sezonului. Când Soarele începe să tranziteze prin acest semn, vara are ultima fază în emisfera sudică, în timp ce iarna se termină în emisfera nordică.

Vezi și: Horoscop țigănesc. Patru zodii vor înota în bani în luna martie

Peștii provin din constelația caldeeană care avea ca simbol cozile, „indicativ al sfârșitului unui ciclu, apoi fuzionat cu șopronul, despre care se credea că este un fel de pește zburător. Pentru caldeeni, când Soarele a trecut Semnul Peștilor,  începe sezonul de pescuit. Există basoreliefuri în care pescuitul este prezentat ca hrană a popoarelor mesopotamiene.

Primii creștini au desenat un pește pe mormântul morților lor și au folosit acest simbol ca semn de identificare. Simbolul peștilor a fost întotdeauna legat de religie și spiritualitate.

Te-ar putea interesa și: Horoscop japonez 2021. Află care este zodia ta din cele 12 semne Junishi și ce spune asta despre tine

Soarele în Pești până pe 20 martie

 

Soarele trece prin Zodia Peștilor în acest an de la 18 februarie 2021 până la 20 martie, când intră în Zodia Berbecului.

Deoarece Soarele, Luna, Mercur și Venus se mișcă relativ repede, tranzitele lor sunt temporare și rareori se corelează cu perioade semnificative. Marte și Jupiter sunt mai lente, iar efectele lor pot fi resimțite câteva luni sau, în cazul lui Jupiter, chiar și un an sau mai mult.

Tranzitele planetelor lente - Saturn, Uranus, Neptun și Pluto - indică perioade destul de lungi în care efectele lor pot fi resimțite ca „fundal”. Orice tranzit al acestor planete avertizează asupra timpilor cheie de învățare, lecțiilor, provocărilor care apar prin schimbări.

În momentul unui tranzit, planeta ocupă de fapt un anumit grad zodiacal și poate sau nu să formeze un aspect cu altul sau cu un anumit punct de pe diagramă. Din acest motiv nu sunt menționate toate semnele. Numai acele semne influențate de tranzitele dezvoltate sunt luate în considerare în acest raport. Nu sunt luate în considerare toate influențele în fiecare lună, ci cele care, pentru o anumită particularitate, trebuie menționate.


Tranzite planetare din martie 2021: Neptun în Pești. Atenție la afecțiuni greu de diagnosticat!

 

Neptun își continuă călătoria lentă și lungă prin semnul Peștilor; Cei care primesc puternic influența sa sunt cei cu puncte sensibile la sfârșitul celei de-a doua decade și primele grade (zile) ale celei de-a treia.

Semnele mutabile, Pești și Fecioară, Săgetător și Gemeni, își primesc influența într-un mod probabil mai palpabil, deoarece influența lui Neptun este extrem de subtilă. Este o influență nebuloasă, misterioasă, eterică și acționează asupra minții; ne dăm seama de efectele sale când a pus deja stăpânire pe noi și suntem prizonieri în ochiurile plaselor sale: Putem atinge cerul cu mâinile sau ne putem confrunta și cu angoasa, frica și anxietatea. Trăim haos, lipsă de viziune, confuzie, putem fi victime ale înșelăciunii, cădem în trădare și înșelăciune, deoarece planeta ne conduce la dezamăgire.

Neptun este prezent în otrăviri, dependențe, nebunie și activități legate de droguri. Atacurile de panică, alergiile și tot felul de afecțiuni greu de diagnosticat aparțin teritoriului Neptun, dar și inspirație și artă, imagini, vise și viziuni, fotografie, cinema și religie.

Dacă își place acest Horoscop martie 2021, previziuni pentru toate zodiile, te-ar pueta interesa și cum reacționează cele 12 zodii la revenirea unei vechi iubiri

 

Horoscop martie 2021, previziuni pentru toate zodiile

 

Horoscop Berbec martie 2021



Cei care s-au născut sub semnul Berbecului se pot baza pe faptul că luna martie le va aduce multe evenimente luminoase și colorate. Reprezentanții semnului tău zodiacal vor experimenta schimbări în dragoste și în relațiile cu oamenii dragi ție. Este demn de remarcat faptul că influența planetei iubirii, Venus, pe tot parcursul lunii va contribui la schimbări plăcute în multe domenii ale vieții tale și în relațiile personale.

În martie 2021, pentru mulți nativi Berbec, va veni momentul de a analiza ce s-a întâmplat în viața lor în ultimii ani, a acțiunilor comise anterior. Modificările vor fi deosebit de evidente în a doua jumătate a lunii martie. A doua jumătate a lunii martie poate fi un moment pentru Berbec pentru a exacerba problemele nerezolvate și situațiile controversate. Poate că în această perioadă va trebui să refuzați o anumită ofertă sau cooperare care anterior părea de neclintit și foarte promițătoare.

Berbecul ar trebui să acorde o atenție specială activităților lor din toate zonele sale deja în prima jumătate a lunii, apoi posibilele situații conflictuale din a doua jumătate a lunii te vor ocoli. Reprezentanții semnului tău zodiacal vor avea nevoie de multă forță pentru a-și pune în aplicare planurile și a-și transpune ideile în realitate. Până la sfârșitul lunii martie, Berbecul va simți că eforturile depuse nu au fost în zadar, ceea ce va fi necesar pentru a întruchipa și implementa noi idei și planuri.

Activitatea profesională a Berbecului în martie poate fi marcată atât de evenimente plăcute, cât și de cele... nu atât de roz. Cu toate acestea, în ciuda contradicțiilor care pot apărea, nu vor exista șocuri serioase în viața de afaceri, iar prima jumătate a lunii favorizează, în general, încheierea unor contracte mari și negocieri reușite.

Horoscop Taur martie 2021

 

În martie 2021, Taurul ar trebui să fie pregătit pentru ca planeta Venus să aibă un impact mare asupra afacerilor și relațiilor personale. Taurul poate avea îndoieli cu privire la corectitudinea acțiunilor lor, pot apărea temeri și anxietăți cu privire la relațiile personale cu oameni dragi. Ei pot înțelege dezamăgirile din viața lor personală, care vor fi rezultatul unei profunde introspecții.

Pentru Taur, luna martie va fi luna în care reprezentanții semnului tău zodiacal vor prefera să nu ia decizii serioase, amânând rezolvarea problemelor până la vremuri mai bune. Soluționarea oricăror probleme poate duce la agravări nedorite în situații discutabile și conflictuale. O mulțime de energie și atenție din partea Taurului vor fi luate de problemele anterioare și de problemele nerezolvate.

Taurul poate avea senzația că luna martie nu le aduce nimic luminos și vesel, cu toate acestea, o atitudine corectă față de problemele și dificultățile existente va juca un rol important în rezolvarea problemelor acute. Dacă Taurul are o atitudine pozitivă și o perspectivă optimistă asupra lucrurilor, luna martie va aduce multe surprize plăcute. Apoi, Taurul va putea finaliza proiectele începute anterior, rezolva situații de conflict care nu au putut fi rezolvate mai devreme. În acest caz, cu o atitudine pozitivă față de toate problemele, Taurul va putea vedea multe oportunități pentru noi începuturi, deschizând porțile către un viitor mai bun.

Horoscop Gemeni martie 2021



În martie 2021, Gemenii vor adera cel mai probabil la o politică de transfer în toate domeniile de activitate. La fel ca la Taur, la Gemeni, multe vor depinde de percepția realității. Cu cât Gemenii încep mai devreme să acționeze activ, cu atât mai bine pentru ei înșiși. Cu toate acestea, martie lasă Gemenilor o alegere: fie avansează activ, fie la fel de activ se retrag.

În primele zece zile ale lunii martie, Gemenii ar trebui să fie pregătiți pentru faptul că oamenii din jurul lor, dragi lor, vor juca în roluri care nu le sunt prea familiare. Gemenii pot avea chiar conflicte cu cei dragi, cu toate acestea, nu vi se recomandă să luați o poziție activă în rezolvarea situațiilor controversate, ci să economisiți forță pentru alte domenii de activitate.

Situația astrologică a acestei luni în raport cu semnul tău zodiacal este de așa natură încât în ​​martie nimic nu va aduce Gemenilor sentimentul dorit de satisfacție și confort: fără muncă, fără relație, fără călătorie. Pe tot parcursul lunii martie, Gemenii vor trebui să se ocupe exclusiv de ei înșiși și doar până la sfârșitul lunii mulți dintre voi vor începe să iasă din ascunzătoare, amintindu-și de responsabilitățile și obligațiile existente. În martie, Gemenii sunt sfătuiți să nu regrete nimic, să se bucure de momente de fericire și să se pregătească pentru schimbări majore și favorabile în viață.

Horoscop pentru Rac martie 2021


În ciuda frământărilor și a unui număr mare de probleme, martie 2021 are în rezervă pentru Rac daruri generoase ale destinului, care vor afecta aproape toate domeniile de activitate ale reprezentanților semnului zodiacal. Zilele favorabile și fatidice pentru cancer în martie pot fi prima jumătate a celei de-a doua și prima jumătăți a celei de-a treia decenii a lunii.

Cu toate acestea, în ciuda dispoziției bune a stelelor, trebuie amintit că haosul general care domnește în această perioadă în lume poate afecta starea ta de bine. Racii sunt sfătuiți să fie pe deplin înarmați și să nu se relaxeze în mod deosebit, deoarece stelele pot fi foarte capricioase, nu sunt excluse situații controversate în rezolvarea problemelor de actualitate importante, precum și exacerbarea periodică a relațiilor cu cei dragi.

În sfera afacerilor, temerile Racilor pentru succesul evenimentelor nu vor fi nefondate. Trebuie să elaborați cu atenție toate detaliile, să calculați și să analizați situația cu câțiva pași înainte. Racii în niciun caz nu ar trebui să fie închiși de întreaga lume, dar eliminați cu îndrăzneală problemele existente, deoarece anul Boivolului nu poate ierta neatenția față de propria persoană, stelele vă vor recompensa pentru curaj, toate eforturile vor fi justificate și noi ușile vor începe să se deschidă în fața ta. În viitor, încercările Racului de a-și îmbunătăți poziția financiară și starea afacerii vor aduce dividende foarte semnificative și foarte curând.

Relațiile personale din această lună vor permite Racilor să găsească o înțelegere profundă cu partenerii, să devină un adevărat sprijin și prieten pentru ei. În ciuda gradului ridicat de încredere, situațiile conflictuale pot apărea în relațiile personale, cu toate acestea, delicatețea și simțul tactului vă vor permite să rezolvați cu pricepere și măiestrie toate problemele controversate. În viitor, măsurile luate pentru apropiere vor fi un început excelent pentru stabilirea de noi relații armonioase cu un partener.

Horoscop Leu martie 2021



Nativul Leu, de cele mai multe ori în martie 2021 va fi ocupat de oameni apropiați și dragi. Cu toate acestea, nu vă așteptați la cadouri și la o atenție sporită de la ei în raport cu propria persoană, în plus, mulți Lei vor trebui să participe activ la rezolvarea problemelor financiare și de altă natură ale rudelor și prietenilor.

Leii ar trebui să fie atenți la amintirile vechi, neplăcute, deoarece pot aduce cu ei o dispoziție proastă și dorința de a se certa cu un partener, exacerbând situația în relațiile personale, care în martie, deci, va fi departe de a fi ideală. Leilor li se va părea că partenerii au devenit distanți de ei, se ascund mult, nu vor să împărtășească cele mai intime, cu toate acestea, suspiciunile lui  vor fi în zadar și, în general, inutile.

Nu ar trebui să cheltuiți multă energie pentru a rezolva relația, este mai bine să direcționați această energie în sfera afacerii vieții, unde va aduce rezultate mai pozitive și profituri semnificative. În plus, parteneri Leilor va aprecia faptul că i-a dat puțină libertate, ceea ce în viitor va avea un efect pozitiv asupra relațiilor personale. Procedând astfel, Leul va putea evita certurile, reproșurile reciproce și nemulțumirile.

Rezolvarea problemelor financiare și de afaceri va aduce rezultatele dorite și un sentiment de satisfacție deplină. În perioada 10 - 25 martie, este foarte probabil ca Leii să aibă noi proiecte și propuneri profitabile care pot acoperi semnificativ cheltuielile curente și costul rambursării fondurilor împrumutate.

Horoscop Fecioară martie 2021


Pentru Fecioară, martie va aduce dorința de a schimba activitățile profesionale, de a îmbunătăți sănătatea și de a vă acorda mai multă atenție. Fecioarele trebuie să învețe o mulțime de informații interesante pe care le așteaptă de mult timp.

O ușoară răceală în relațiile personale va fi complet compensată la începutul lunii martie. Fecioarele vor putea să rezolve toate situațiile controversate cu cei dragi, să rezolve conflictele și să aducă relațiile cu prietenii la un nivel complet nou de încredere. Până la sfârșitul lunii martie, relațiile personale ale Fecioarei vor atinge punctul culminant, nu va exista un singur punct întunecat în comunicarea cu prietenii, colegii sau familia.

Martie 2021 va fi o mare oportunitate pentru Fecioare de a-și analiza bugetul personal, de a face estimări ale cheltuielilor și veniturilor. Fecioarelor nu li se recomandă să facă achiziții mari în luna martie, deoarece situația în sine poate fi împotriva risipei tale, așteaptă până la vremuri mai bune, în plus, vor veni foarte curând pentru semnul tău.

De-a lungul anului 2021, Fecioarele ar trebui să acorde o mare atenție rezolvării problemelor personale și financiare, cu toate acestea, planurile care vor fi făcute luna aceasta vor aduce dividende semnificative în viitor. Mulți reprezentanți ai zodiei Fecioară vor avea ocazia să-și îmbunătățească semnificativ situația financiară, chiar dacă își coordonează planurile cu starea reală a lucrurilor și cu cei dragi.

Horoscop Balanță martie 2021


Pentru Balanță, martie 2021 va fi un scurt răgaz, în timpul căruia trebuie să schițeze un plan de acțiune pentru a rezolva problemele existente. Balanța va avea nevoie de o poziție activă, de multă determinare și răbdare pentru a rezolva toate situațiile dificile și controversate.

În domeniul profesional, Balanța va avea nevoie de multă atenție și fermitate. Dificultățile care apar și apar pentru semnul tău zodiacal vor fi temporare, dar vor atinge vârful la mijlocul lunii martie 2021. Uneori, Balanța va avea chiar sentimentul că nu poate face nimic, a devenit incompetentă în rezolvarea anumitor probleme. Nu disperați, preparați-vă, perseverența și curajul vor da rezultatele dorite, mai ales în perioada 11-24 martie. Dacă aveți succes în eforturile dvs. de afaceri și financiare în toate modurile posibile, eforturile dvs. vor fi recompensate la începutul lunii aprilie.

Relațiile personale ale Balanței din martie 2021 sunt probabil agravate. Este posibil ca oamenii apropiați să nu înțeleagă reprezentanții semnului tău zodiacal, să-ți ascundă dorințele și intențiile. Cu toate acestea, până la mijlocul lunii aprilie totul va fi clar, Balanța se va simți din nou binevenită și iubită.

În luna martie, este foarte important pentru dvs. să păstrați tactul și să nu intrați în conflict cu prietenii și rudele, deoarece toate acțiunile agresive pot fi privite ca o încălcare a libertății personale și o manifestare a egoismului din partea voastră.

Horoscop Scorpion martie 2021


Martie 2021 va fi o lună pentru Scorpioni, care va ușura semnificativ povara grijilor și responsabilităților. Scorpionii sunt în liniște și momente plăcute pe care soarta le-a pregătit, pe care le merită pe bună dreptate. Relațiile personale, de asemenea, promit Scorpionilor surprize favorabile, în special în primele zile ale celei de-a doua și a treia decenii a lunii. Construiți relații cu prietenii, părinții, partenerii și colegii. Într-o relație cu Scorpionii, se recomandă tact și moderație. Invitați-vă partenerul la o plimbare romantică sau la un restaurant, eforturile dvs. vor fi apreciate.

Cu toate acestea, Scorpionii trebuie să fie foarte responsabili și atenți în ceea ce privește relațiile personale, probabil în această lună unii dintre voi vor observa că oamenii apropiați s-au îndepărtat puțin și că au apărut unele subevaluări în conversații. Până la mijlocul lunii aprilie, toate subevaluările și problemele din relațiile personale vor fi, cel mai probabil, eliminate, datorită tactului și condescendenței Scorpionului față de sufletul pereche.

În a doua jumătate a lunii, Scorpionii ar trebui să acorde o atenție specială problemelor comerciale și profesionale, deoarece greșelile făcute anterior ar putea necesita o rezolvare promptă. Cu toate acestea, cu o aplicație abilă, abilitățile și cunoștințele dvs. profesionale nu vă vor permite să faceți noi greșeli ireparabile, iar până în aprilie situația se va stabiliza.

Horoscop Săgetător martie 2021


În martie 2021, Săgetătorul va fi extrem de îngrijorat de soluționarea problemelor. Toate proiectele pe care Sagetatorul le-a început în februarie vor începe să aducă dividendele dorite, ceea ce le va îmbunătăți situația financiară și va începe o viață mai pașnică.

În sfera financiară, Săgetătorul se așteaptă la schimbări radicale, mulți dintre voi vor putea vedea în cele din urmă posibile soluții la problemele existente. Dificultățile din sfera materială vor rămâne în continuare, dar Săgetătorul va începe să le trateze diferit, vor vedea cum merită să acționeze, vor înțelege pe ce industrie să se concentreze și va fi posibil să-și planifice viitorul.

În viața personală a Săgetătorului, sunt așteptate schimbări, în special în perioadele de la 10 la 15 și de la 20 la 25 martie. Săgetătorul va viza menținerea păcii și a liniștii în relațiile personale, în ciuda greșelilor pe care le vor face cei dragi. Cu toate acestea, până la mijlocul lunii aprilie, există o răcire a relațiilor cu familia și a doua jumătate. Toți cei apropiați și tu însuți vei avea nevoie de timp pentru a-ți evalua propriile acțiuni și acțiunile altora, să conturezi un plan de rezolvare a problemelor existente și să tragi concluziile corecte.

Horoscop Capricorn martie 2021

Pentru Capricorni, primăvara va începe cu mici schimbări în sfera profesională și de afaceri. Capricornii vor continua să acorde multă atenție rezolvării problemelor financiare, cu toate acestea, va fi posibil să planificați clar acțiunile în rezolvarea problemelor existente. Conștientizarea Capricornilor în multe aspecte profesionale vă va oferi o mulțime de puncte în fața concurenților dvs.

Aderarea strictă la planul dezvoltat va aduce profituri tangibile Capricornilor și va da încredere că toate dificultățile pot fi rezolvate. Cu toate acestea, este recomandat să nu uităm că nu numai un plan clar este cheia succesului, ci și o dezvoltare diversificată, interes pentru alte domenii ale vieții. O abordare versatilă a rezolvării problemelor vă va oferi un avantaj competitiv. Capricornii ar trebui să se angajeze în autoeducare, poate să se înscrie la cursuri de perfecționare sau să câștige experiență valoroasă de la colegi.

Viața personală a Capricornilor din martie 2021 va fi departe de relațiile ideale. Ești încurajat să analizezi de ce cealaltă jumătate a devenit rece, ascunde ceva, refuză să ia contact. Nu ar trebui să te pierzi pe partenerul tău, să-i dai timp să se gândească la asta cu calm și apoi să discute cu tine dificultățile. Până în aprilie, Capricornii vor observa o normalizare în relațiile cu cei dragi și cu oamenii dragi pentru tine.

Horoscop Vărsător martie 2021


Martie 2021 va oferi Vărsătorului posibilitatea de a-și simți puterea și încrederea în viitor. În primul rând, acest lucru se va reflecta în faptul că mulți dintre apropiații tăi vor apela la tine pentru sfaturi și ajutor. Vărsătorii vor împărtăși ceea ce au cu generozitatea lor caracteristică. În această perioadă a anului, majoritatea reprezentanților semnului zodiacal vor avea o credință fermă în succes, că pot realiza totul. Toate întreprinderile Vărsătorului din luna martie vor aduce probabil dividendele dorite, multe proiecte vor dobândi caracterul pe termen lung.

Finanțele Vărsătorului din prima jumătate a lunii martie vor fi într-un cerc de evenimente în dezvoltare dinamică. Va trebui să acordăm o atenție deosebită soluționării obligațiilor de credit și datorii, deoarece situația va deveni uneori critică. În același timp, vărsătorii ar trebui să-și amintească că starea finanțelor personale este complet în mâinile tale. Poate că economiile existente sau injecția de capital din exterior vor ajuta la rezolvarea problemelor existente. 

Vărsătorul trebuie să planifice fiecare pas clar și să abordeze cu atenție problemele financiare. Punctele de cotitură din sfera financiară de activitate vor fi perioadele de la 10 la 15 și de la 22 la 25 martie. În ceea ce privește sfera profesională, totul este în regulă aici. În a doua jumătate a lunii martie, pot apărea contracte promițătoare pe termen lung. Partenerii vor oferi condiții favorabile de cooperare,

Relațiile personale din martie 2021 promit Vărsătorilor pace și liniște, întrucât atât ei înșiși, cât și partenerii lor vor fi preocupați de problemele de îmbogățire și de îndreptare a problemelor materiale. Este adevărat, la jumătatea lunii, poate exista o răcire a relațiilor cu a doua jumătate, cu toate acestea, până la jumătatea lunii viitoare, relațiile se vor îmbunătăți și se vor stabiliza.

Horoscop Pești martie 2021


Pentru Pești, martie 2021 va fi o lună care va aduce o mulțime de informații utile, permițându-vă să faceți planuri clare pentru viitor. Peștii vor avea ocazia să își prezică viața pentru ceva timp înainte, ceea ce se va referi la activitățile financiare și sfera relațiilor personale.

Pentru Pești, luna martie va fi o perioadă în care nu merită să faceți achiziții mari, în special cele care nu au fost planificate în prealabil, dar se fac doar sub influența dispoziției. Deoarece Peștii sunt un semn zodiacal foarte emoțional, vi se recomandă să vă rețineți impulsurile fastuoase până când problemele financiare vor fi soluționate. 

La mijlocul lunii martie, sub influența lui Marte, Peștii vor deveni și mai impulsivi și mai explozivi. Trebuie să știți că anul Bivolului nu permite soluționarea problemelor, și mai ales a celor financiare, care se fac sub influența stării de spirit sau a impulsului momentan. Încercați să vă rețineți mai des crescând rezultatele obținute mai devreme și nu reducându-le, răsfățându-vă capriciile.

În relațiile personale din martie, Peștii se vor aștepta cel mai probabil la o relație de conflict cu partenerii. După situații conflictuale în relațiile cu partenerii și cei dragi, sunt probabil perioade de răcire, timp în care tu și cei dragi veți fi ocupați să rezolvați probleme pur personale, iar această situație poate dura până la jumătatea lunii aprilie.

Vezi și: Horoscop chinezesc 2021, săptămâna 22-28 februarie: Atenție la discuții! „Toate vorbele se pot întoarce împotriva ta“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel