Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
HOROSCOP, luni, 12 martie, 2018
WhatsApp

Balanță

Nu mai privi inapoi, ce a fost a fost si trebuie sa inchizi un capitol odata pentru totdeauna.

Nu are rost sa te raportezi mereu la evenimente din trecut, la felul cum ai rezolvat candva o problema sau la cel care ai fost odinioara. Esti intr-o continua schimbare, evoluezi de la o zi al alta si nu mai poti fi cel de ieri.

Priveste spre viitor cu mai multa incredere, profita de caile noi care ti se astern in fata pentru ca ele te duc spre un alt om, cel care vei deveni incepand din clipa urmatoare.

În sfârșit, li se schimbă norocul! După o perioadă grea, începe o săptămână de vis pentru această zodie!
A trai in trecut nu e in avantajul tau si nici nu ti se potriveste, deci inchide usa in urma ta!

Scorpion

A sosit un moment de care iti era teama, pe care l-ai tot amanat pentru ca nu erai pregatit sa-i faci fata, dar azi, cand traiesti efectiv acele momente, iti dai seama ca ai exagerat cu ingrijorarea.

Lucrurile ies mai bine decat ai crezut si tot stresul tau de dinainte nu si-a avut rostul.

Bucura-te din plin de intorsatura norocoasa a lucrurilor, ceea ce poate fi o lectie buna pentru tine sa nu mai privesti lucrurile doar din perspectiva cea mai sumbra.

Fara sa gandesti pozitiv si iata ce bine a iesit totul, dar daca ai fi crezut in permanenta in succes, oare cum ar fi iesit?

Săgetător 

Stai de vorba cu familia si faceti planuri in detaliu pentru perioada urmatoare.

Sunteti cu totii entuziasmati de ceea ce vreti sa realizati impreuna si intrati in cele mai mici amanunte cand discutati despre ceea ce va asteapta.

Planificati totul zi cu zi, ora de ora, pentru ca aveti mari sperante de la sensul spre care v-ati canalizat cu totii atentia.

Optimismul, entuziasmul, motivatia care va impinge pe toti de la spate sunt combustibilul perfect pentru a va aduna cu totii fortele in acelasi sens si sa ajungeti cu brio la rezultatele visate.

Dialogul trebuie sa stea la baza acestor mari planuri comune, deci discutati clipa de clipa.

Capricorn

Nu te opri, deocamdata, la o singura varianta din gama larga de optiuni pe care o ai la dispozitie. Mai experimenteaza, mai joaca-te un pic, pentru ca ai de unde alege.

Va veni si ziua cand va trebui sa te hotarasti, dar deocamdata ai toate conditiile pentru a evolua pe mai multe directii simultan.

Nu-ti cere nimeni sa mergi intr-o singura directie acum, ca atare poti avea succes si pe un plan, si pe altul, fara a strica pe niciunul.

Unii ar putea spune ca e o dovada de superficialitate si neglijenta din partea ta ca nu te decizi inca, dar tu consideri ca din toate aceste cai pe care mergi inveti ceva ce te va ajuta sa selectezi la final cea mai buna optiune!

Daca nu le-ai incerca, de unde ai sti care e buna?

Vărsător

Felul entuziast cu care te primesc cei cu care intri azi in contact, te stimuleaza sa te implici trup si suflet in orice actiune noua. Daca mai ai si ocazia de a deveni liderul acestei actiuni, cu atat mai mare e satisfactia ta.

Ai nevoie de o provocare pe masura energiei si personalitatii tale puternice, deci profita de aceasta zi pentru a te pune mai bine in evidenta!

Toate ar trebui sa-ti mearga de minune, pentru ca increderea absoluta pe care o ai in fortele proprii se va dovedi a fi esentiala pentru reusitele spre care te indrepti.

Pești

Daca atmosfera e mai tensionata in jurul tau, vei prefera sa te izolezi de oamenii pusi pe harta, pentru ca nu ai chef sa-ti strice nimeni odihna.

Atragi in calea ta doar persoane nervoase, agitate, certarete, iar tu nu ai deloc chef de asa ceva, ca atare alegi singuratatea in care sa fii doar tu cu tine insuti.

Sa nu crezi ca daca tu te retragi in lumea ta nu vor da buzna si acolo, pentru ca asa sunt unii croiti: sa strice si buna dispozitie a altora.

Cand te credeai si tu mai relaxat si mai odihnit, ba suna telefonul, ba bate cineva la usa ta, ba dai de vreun amic artagos, deci pregateste-te si pentru cateva meciuri aprinse.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel