Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop japonez 2021. Află care este zodia ta din cele 12 semne Junishi și ce spune asta despre tine
WhatsApp
Horoscop japonez 2021. Conform calendarului adoptat în Japonia și alte țări din est, în cadrul unui ciclu de 12 ani, fiecare an trece sub semnul unui animal. Află care este zodia ta din cele 12 semne și ce spune asta despre tine  
Marte în Taur îi ajută  pe nativii din Pești să comunice clar și eficient

O persoană născută într-un anumit an primește o serie de proprietăți înnăscute, în funcție de care i se dezvoltă soarta. Popularitatea acestui calendar în Est este foarte mare.

La fel ca multe alte aspecte ale culturii, horoscopul japonez (junishi) a fost împrumutat din China cu aproximativ 1200-1300 de ani în urmă. Cu toate acestea, unii japonezi patrioti cred că acest sistem a fost dezvoltat de împărăteasa Suiko în 604, dar acesta nu este un punct de vedere foarte răspândit sau acreditat.

Japonezii nu au schimbat animalele care participă la ciclul chinezesc, deși în loc de porc, ciclul japonez de 12 ani este închis de mistreț, dar interpretarea fiecăruia dintre ele a fost schimbată, ceea ce ne permite să vorbim despre horoscopul japonez ca sistem separat pentru descrierea caracterului unei persoane în funcție de anul nașterii sale.

Te-ar putea interesa și: Horoscop chinezesc. Predicţii martie 2021 pentru toate semnele zodiacale

Horoscop japonez 2021. Horoscopul Junishi  este asociat cu sistemul Jikka

 

Horoscopul Junishi  este asociat cu sistemul Jikka, care a venit și în Japonia din China. Acestea sunt cele cinci energii, sau elemente, existente în lume și care alcătuiesc ciclul în care Focul dă naștere Pământului, Pământul dă naștere Fierului, Fierul dă naștere Apei, Apa dă naștere Lemnului, iar lemnul dă naștere Focului.

În sistemul Jikkan, fiecare element are un aspect „minor” și „senior”. Astfel, atunci când este combinat cu cele 12 animale Junishi , se formează un ciclu de șaizeci de ani, cunoscut sub numele de ETO. Acum, în Japonia, nu i se mai acordă multă importanță. Singura influență a ETO asupra societății moderne este, probabil, că cea de-a șaizecea aniversare a unei persoane este sărbătorită ca finalizarea primului ciclu de viață și începutul celui de-al doilea.

În Japonia, mulți cred că anul nașterii unei persoane îi afectează într-o anumită măsură caracterul și chiar aleg un partener pentru ei înșiși, în conformitate cu recomandările astrologilor. Pe de altă parte, întrebarea de multe ori despre semnul interlocutorului este doar o modalitate politicoasă de a afla vârsta acestuia, deci nu este surprinzător faptul că multe femei preferă să evite răspunsurile directe.

Trebuie avut în vedere faptul că calendarul oriental tradițional este lunar.

2. -imagine fara descriere- (horoscop-japonez.PNG)

Anul estic începe în moduri diferite, la sfârșitul lunii ianuarie sau începutul lunii februarie - de la a doua lună nouă după solstițiul de iarnă (în ani diferiți apare pe 21 sau 22 decembrie). Prin urmare, în ani diferiți, Anul Nou de Est cade la date diferite.

Popularitatea acestui calendar în Est este foarte mare. Conform acestui calendar, puteți selecta parteneri, vă puteți orienta corect camerele și chiar puteți alege culorile interioare.

Atât în ​​astrologia orientală, cât și în cea occidentală, există discuții nesfârșite despre modul cel mai bun de a determina compatibilitatea oamenilor și, astfel, de a face potrivirea perfectă.

Vezi și: Zodiac chinezesc. Cele mai norocoase două semne în anul 2021, anul Bivolului de Metal

Horoscop japonez 2021.  Iată ce spune zodiacul Junishi despre tine 

 

1. Șobolan

Oamenii născuți în acest an sunt foarte atrăgători ca aspect. Ei se disting prin muncă grea, perseverență. Ele acordă o mare importanță laturii materiale a vieții, prin urmare, încearcă să acumuleze bogăție, sunt economice și economisitoare. Ele arată o generozitate extraordinară numai sub influența unor sentimente mari.

Uneori logica îi părăsește, alteori arată ambiție. În muncă și viață, ei știu cum să-și atingă obiectivul. Nu reușesc întotdeauna să se controleze, lucru pe care îl regretă ulterior.

Comportamentul șobolanului este foarte neobișnuit. Se străduiește să comunice și are de obicei mulți prieteni, în timp ce nu are încredere în nimeni în treburile ei și nu se apropie de nimeni peste măsură. Este înzestrată cu imaginație, dar nu pare să o folosească deloc, cu excepția cazurilor în care trebuie să înșeli pentru a pregăti o capcană pentru cineva mai naiv. Șobolanul este generos și vine de bunăvoie în ajutor, dar în același timp rămâne egoist și nu face nimic care să-i poată provoca neplăceri.

Privind la Șobolan, este dificil să bănuiți că poate manipula oamenii, dar așa realizează de obicei ceea ce își dorește. Studiind neobosit punctele slabe ale altora, Șobolanul ia o „cheie” pentru toată lumea, pe care o păstrează secretă pentru moment. Colectarea de probe incriminatoare, spionaj, intrigi - acestea sunt viața de zi cu zi dură pentru Șobolan. Știind totul despre toată lumea și păstrând în fundal este tactica oamenilor născuți în anul acestui animal.

Este interesant faptul că, stabilindu-și un obiectiv, Șobolanul nu se va strădui neapărat în acest sens. Este în natura ei să folosească mai degrabă oportunitatea care a apărut, de vreme ce Șobolanul, deși înzestrat cu energie, este foarte neliniștit. Șobolanul se comportă de obicei foarte calm și pare să aibă un aspect senin, dar din fire este destul de agresiv. O persoană care îndrăznește să înfurie Șobolanul va fi surprinsă de presiunea acestuia, ascuțită și furioasă

Oamenii născuți în anul șobolanului știu să aibă grijă de ei înșiși și nu vor să se gândească la ceilalți. Șobolanul își apără propriile interese, în special banii, neobosit și nu ține cont de regulile moralei. Interesant este că legea este aproape întotdeauna de partea ei. Cu toate acestea, Șobolanul poate transforma orice situație în avantajul său și nu este deloc o problemă ca acesta să facă pe cineva să lucreze pentru sine

Nu încercați să ascundeți nimic de Șobolan - curiozitatea lui este nelimitată, iar intuiția este uimitoare. În plus, Șobolanul este supus entuziasmului și nu se va odihni până când secretul tău nu-i va fi bine cunoscut. Poate că singura modalitate de a înșela Șobolanul este de a-i atrage atenția asupra fleacurilor pentru o lungă perioadă de timp, distrăgând-ul de la ceva cu adevărat important

În relațiile cu cei pe care îi iubește și, mai ales, cu membrii familiei, Șobolanul este foarte sentimental, generos și blând. Însă nu renunță la manierele ei manipulatoare nici măcar aici. Chiar și Șobolanul care și-a pierdut capul din dragoste va face tot posibilul pentru a controla situația; cu toate acestea, după ce i-ai câștigat încrederea, vei fi surprins de cât de dulce și de cald poate fi.

1. Prietenii ideali și tovarășii de viață ai Șobolanului pot fi Dragonul, Maimuța, Bivolul
2. Șarpele, Tigrul, Câinele, Mistrețul, Șobolanul sunt mai puțin potrivite.
3. Nu se potrivește deloc și poate aduce chiar nenorocire Calului.

 


 2. Bivol

O persoană născută anul acesta are un aspect impresionant, solid, care îi inspiră încredere. Intră în conversații cu dificultate - nu-i place verbozitatea, dar uneori arată o elocvență rară

Există momente în care își pierde cumpătul, cade în furie. În astfel de momente este mai bine să-l lași în pace. De obicei se consideră că au un caracter ușor, dar încăpățânarea este, de asemenea, caracteristică pentru ei. Într-o căsătorie, totul nu este întotdeauna neted, sunt posibile complicații.

Bivolul emană încredere în sine și în forța sa. Trece prin viață foarte calm, ca și cum nu ar lua în serios preocupările și problemele altor oameni: îi pasă doar de propria sa cale, nu îl interesează treburile altora. Bivolului nu-i place să facă greșeli, prin urmare, se pregătește foarte serios pentru fiecare pas semnificativ, evaluând posibilele consecințe și eforturile care vor trebui depuse pentru a obține rezultatul

Bivolul este înzestrat cu darul unui orator și știe să-i convingă pe ceilalți, dar rareori face acest lucru: de obicei, are deja destui oameni cu aceeași idee. Stabilitatea, soliditatea și natura solidă a bouului inspiră respect aproape superstițios celor din jur. Totuși - nu atât de des există oameni care știu exact ce vor și cum să o realizeze.

Bivolii au nu numai voință, ci și un intelect dezvoltat. Perspectiva acestor oameni este de obicei foarte largă, deoarece studiază serios orice domeniu al vieții care intră în câmpul lor vizual. Pentru Bivol, nu există obiecte interesante și plictisitoare: consideră tot ceea ce îl înconjoară la fel de demn de atenție

Bivolul este gata să își asume responsabilitatea pentru orice faptă comisă de el la o vârstă conștientă, fie că este o farsă școlară, căsătorie sau o afacere riscantă. Pare foarte încăpățânat, dar este capabil să perceapă argumentele interlocutorului dacă simte logică în ele și este destul de predispus la convingere.

Bivolul nu este tacticos și, sincer, poate fi nejustificat de grosolan. Nu vă așteptați să aibă grijă de sentimentele voastre - nervii Bivolui sunt puternici ca frânghiile și este absolut sigur că toți cei din jur sunt aranjați în același mod. El este capabil să jignească din greșeală un prieten apropiat și consideră că toate plângerile legate de propria sa insensibilitate sunt capricii goale.

Bivolul este suficient de răbdător, dar numai dacă totul merge conform planului său. Dacă se întâmplă neașteptatul, Bivolul își pierde cumpătul. Nu are nevoie de schimbare, nu este interesat de varietate. Atâta timp cât astăzi este similar cu ieri, iar mâine promite să fie la fel, Bou se simte cu adevărat fericit.

Din punct de vedere emoțional, boul este neașteptat de naiv. Iar femeia este anul Bivoluluinu romantic și nici sentimental. Dar loialitatea Bivolui poate rezista oricărui test, deși, fiind înșelat, Bivol se va răzbuna cu siguranță. După ce ați pierdut încrederea Bivolului, nu o veți mai recupera niciodată.

1. Prietenii ideali și tovarășii de viață ai Bulului pot fi Șarpele, Cocoșul, Șobolanul.
2. Dragonul, Iepurele, Maimuțele, Mistrețul, Bivolul sunt mai puțin potrivite.
3. Nu este deloc potrivit și poate chiar să aducă nenorocire Oilor.


 3. Tigru

În acest an se nasc oameni curajoși și hotărâți. Curajul nu-i părăsește niciodată. Sunt tratați cu respect, dar ei înșiși intră deseori în conflict cu bătrânii lor - în ceea ce privește serviciul sau vârsta. Atunci când iau decizii, fac adesea greșeli, pe care le regretă ulterior.

„Inima caldă” este poate cea mai bună descriere a personajului unei persoane născute în Anul Tigrului. El ascultă mai des emoțiile decât argumentele logice, este infinit de sincer în sentimente și nu acceptă jumătăți de măsură. Din păcate, Tigrii nu se pot lăuda cu capacitatea de a raționa cu sânge rece. Mai rău, sunt atât de încăpățânați încât ignoră nu numai sfaturile bune, ci și comenzile.

Tigrul este întotdeauna gata să-i provoace pe ceilalți și nici nu-i trece prin cap să-și evalueze puterea. Fără o luptă nesfârșită - fie că este vorba de adevărați urători sau mori de vânt, Tigrul se va plictisi sau chiar se va îmbolnăvi. Monotonia îl face, de asemenea, să tânjească; Tigrul are nevoie de schimbare, așa că tinde să fie interesat de tot ceea ce apare nou la orizontul său.

Tigrul urăște să se supună. El este născut pentru a fi un lider sau cel puțin pentru a fi independent, așa că, de obicei, încearcă să nu se împingă cu obligații sau acorduri. Orice ierarhie, și într-adevăr orice sistem, este dușmanul Tigrului. El are încredere doar în sine, ascultă doar propriile dorințe, se străduiește doar pentru propriul scop. El nu va fi rătăcit de sfaturi, batjocuri, amenințări sau convingeri.

Tigrii sunt mari visători. În plus, de obicei au talent pentru pictură sau literatură. În comunicare, Tigrul este foarte interesant, nu își ascunde individualitatea strălucitoare și are o perspectivă originală asupra lucrurilor. În plus, preferă să spună adevărul, este devotat prietenilor și este foarte generos atunci când au nevoie de ajutor.

Cele mai dificile perioade din viața unui tigru sunt cele în care, dintr-un anumit motiv, trebuie să facă față emoțiilor sale, să le controleze. O persoană care nu este deloc înclinată spre ipocrizie și se preface este departe de a fi mereu pe umăr. Un Tigru furios poate fi cu adevărat periculos. Capturat de furie, el uită de consecințele acțiunilor sale și este capabil să pună în joc chiar și viața și bunăstarea oamenilor dragi lui.

Tigrul nu admite nicio slăbiciune și nu admite gândul că ar putea fi greșit. În consecință, este aproape imposibil să aștepți o scuză din partea Tigrului sau să-l faci să facă primul pas spre reconciliere. Natura pasională a tigrilor îi face să fie iubitori cu adevărat remarcabili, în plus, predispuși la romantism. Singurul lucru care le poate otrăvi viața personală este gelozia interminabilă, provocând uneori izbucniri de furie.

1. Prietenii ideali și tovarășii de viață ai Tigrului pot fi Cal, Dragon, Câine.
2. Șobolan, bou, iepure, tigru, oaie, cocoș, mistreț sunt mai puțin potrivite.
3. Nu se potrivesc deloc și pot aduce chiar nenorocire.Sarpe, Maimuță.

Dacă ți-a plăcut Horoscopul japonez, s-ar putea să îți placă și acest articol despre Horoscopul chinezesc: Prognoza financiară pentru toate semnele zodiacului în anul Bivolului de Metal


 4. Iepure

Sub acest semn, oamenii se nasc dotați, nobili, cinstiți. Se bucură de încredere și simpatie în societate. Se disting prin echilibru, eficiență. Ei sunt foarte conștiincioși în munca lor, care uneori vine la pretenții. Sunt conservatori în punctele lor de vedere, în dragoste sunt loiali și fideli.

O persoană născută în anul Iepurelui este întotdeauna foarte drăguță în comunicare, sentimental emoționant. În plus, este un conservator dulce, a cărui simpatie este ușor de câștigat declarându-și angajamentul față de tradiție, respectarea legii și o atitudine precaută față de proiectele riscante.

Iepurele este întotdeauna foarte preocupat de părerea celorlalți despre el însuși. Elegant, bun și manierat, Iepurele este un diplomat excelent - din copilărie este înzestrat cu capacitatea de a rezolva cele mai dificile conflicte în mod pașnic și de a găsi un limbaj comun cu orice interlocutor. Când aveți de-a face cu iepuri, trebuie să vă amintiți că aceștia încearcă să nu-și arate sentimentele. Ar prefera să se nască fără emoții, deoarece sunt siguri că acest lucru i-ar face invulnerabili și mai adaptați la viață. Dar, de fapt, inima Iepurelui este foarte sensibilă, iar principalul motiv al succesului său în societate nu este o bună educație sau tact, ci un interes sincer față de oamenii din jurul său.

Iepurilor nu le plac surprizele, preferând să-și planifice cât mai mult viața. Liniștea și liniștea sunt condiții necesare pentru fericirea lor, dar niciun iepure care se respectă nu va refuza posibilitatea de a trăi în lux. Adevărat, el ar prefera mai degrabă o casă modestă în sat decât un apartament de lux în centrul orașului: toți iepurii se străduiesc să fie cât mai aproape de natură.

Iepurii nu diferă în ceea ce privește curajul disperat, iar în situații periculoase sau conflicte acute preferă să stea în siguranță, mai degrabă decât să intre în discuții. În același timp, într-o atmosferă calmă, Iepurele este activ și muncitor, în plus, el respectă de bunăvoie programul, nu caută cu orice preț să elimine un concurent și nu se plânge de monotonia muncii.

Chiar și cu cei mai răi dușmani, Iepurele este impecabil de politicos, totuși, fiind o persoană destul de vicleană, este destul de capabil să se răzbune pe ei cu mâinile altcuiva.

Iepurii sunt extrem de senzuali, dar se îndrăgostesc prea ușor pentru a fi credincioși. În plus, Iepurele nu este înclinat să aibă încredere în nimeni, chiar și în partenerul său, și menține o distanță destul de dură în comunicarea cu membrii familiei. După ce ați decis o aventură cu un Iepure, nu uitați că este extrem de sensibil la critici. Dacă oricare dintre observațiile tale este considerată lipsită de tact, Iepurele nu numai că poate rupe relația, ci și poate încerca să se răzbune.

1. Prietenii ideali și tovarășii de viață ai Iepurelui pot fi Oi, Mistreț, Câine
2. Într-o măsură mai mică, Șobolan, Iepure, Dragon.
3. Nu se potrivește deloc și poate aduce chiar nenorocire Cocoșului.


 5. Dragon

Anul acesta se nasc oameni energici. Sunt foarte emoționanți. În anumite situații, ei arată încăpățânare, voință de sine. Sunt laconice, limitate la ceea ce este disponibil, nu caută să trăiască dincolo de posibilitățile lor. Uneori cad sub influența altora, dar în cea mai mare parte acționează independent, nu se tem să-și exprime opinia.

Oamenii se căsătoresc în tinerețe, dar printre ei sunt mulți care evită căsătoria. Un Dragon inteligent și înzestrat natural se străduiește întotdeauna pentru perfecțiune, făcând aceleași cerințe ridicate asupra sa ca și asupra altora. Din această cauză, Dragonul experimentează constant stres intern și nu își permite să se relaxeze nici măcar în compania prietenilor apropiați.

Ar fi plin de crize nervoase, dacă nu pentru vitalitatea uimitoare și fenomenală a Dragonului, precum și pentru dorința lui neobosită de bogăție materială și armonie. Dragonul pur și simplu nu are timp pentru depresie, el este în mod constant absorbit în alte chestiuni mai importante.

În comunicare, Dragonul este foarte obositor - dorința de a-și demonstra în mod constant propria superioritate și de a ține totul sub control nu îi afectează în cel mai bun mod farmecul. Prietenii Dragonului se potrivesc de obicei cu el - oameni complet activi, energici, cu scop.Dragonul are calități excelente de conducere, precum și înțelepciune, prin urmare este foarte respectat și onorat. Dacă îi lipsește ceva, este sentimentul propriei sale importanțe excepționale și de neînlocuit. Realizând responsabilitatea față de ceilalți, Dragonul este capabil să uite de propriile probleme și probleme.

În situații dificile, Dragonul tinde să aibă încredere în propriile sale judecăți și nu în sfaturile altor persoane, deși uneori nu se supără să-și impună propria opinie altora. Abilitatea de a netezi colțurile aspre și de a căuta compromisuri i-ar putea facilita în mod semnificativ viața, dar, din păcate, Dragonul ajunge prea târziu.

Destul de des, rivalii puternici și influenți stau în calea Dragonului, luptele cu care sunt întotdeauna foarte acerbe. Dragonul nu economisește niciun efort pentru a ieși învingător din luptă, aproape niciodată nu merge la viclenie și nu-și dă timp să vindece rănile și să se odihnească. În același timp, după ce s-a liniștit, Dragonul îi poate întinde o mână de ajutor fostului inamic - când trec izbucnirile de furie, îi iartă cu ușurință pe infractori.

Pentru unii, Dragonul poate părea frivol, dar de fapt el este înzestrat pur și simplu cu abilitatea de a trăi într-o zi, de a profita la maximum de fiecare minut al vieții. Acest lucru nu înseamnă că nu îi pasă de viitor - de fapt, Dragonul se distinge prin previziune, precum și prin intuiție, ceea ce îi permite să determine ce este important și ce nu.

Poate că cel mai important lucru pe care ar trebui să-l învețe un dragon este să se oprească aici. Doar realizând că cineva poate fi fericit fără să ajungă măcar la vârful scării sociale, va putea să răsufle ușurat și, în cele din urmă, să se bucure de viață.

1. Șobolan, șarpe, maimuță, cocoș pot fi prieteni ideali și tovarăși de viață ai Dragonului.
2. Tigru, cal, oaie, mistreț sunt mai puțin potrivite. Dragonul.
3. Nu este deloc adecvat și poate chiar aduce nenorocire câinelui.


 6. Șarpe

Cei născuți în acest an se disting prin caracterul lor extraordinar, nu este ușor să-i înțelegeți. Soarta i-a înzestrat cu înțelepciune și, prin urmare, probabil că în afaceri au întotdeauna noroc. Încrezători în ei înșiși, uneori comit acte imprudente, neascultând opiniile celor dragi. Nu se pot ierta pentru greșelile lor, sunt foarte îngrijorați. Unele dintre ele sunt egoiste, zadarnice și, mai mult, arată zgârcenie.

O natură pasională este ascunsă sub seninătatea externă. Exterior atractiv și, prin urmare, răsfățat de atenție. În viața de familie, îi dau partenerului probleme, pentru că se comportă frivol. Înțelepciunea Șarpelui nu este în zadar introdusă în proverbe: astfel de oameni au o capacitate uimitoare de a folosi simultan cunoștințe, logică și intuiție. Chiar și cel mai sensibil Șarpe nu este străin de romantism, distins printr-o armonie rară a minții și a sentimentelor. Cu toate acestea, ea tinde să ia totul prea în serios și rareori este înzestrată cu simțul umorului. Cu toate acestea, cel mai probabil, nimeni nu va observa acest lucru - Șarpele va râde de gluma ta, chiar dacă nu înțelege care este „sarea” ei și, de asemenea, te va surprinde cu concluzii paradoxale.

Șarpele se poate adapta oricărei echipe. Poate să jure ca un cizmar, dar cu același har va respecta regulile etichetei curții dacă se va găsi în societatea potrivită. Șarpele arată talent la farmec și seducție deja la o vârstă foarte fragedă. În momentul în care problema găsirii unui partener de viață devine cu adevărat relevantă pentru ea, ea are deja suficientă experiență pentru a obține pe oricine dorește.

Șarpele știe să mențină calmul și calmul extern, nu vorbește niciodată în zadar, observă foarte mult și știe să determine cauza și efectul oricărui eveniment. Ea are încredere doar în judecățile ei și este foarte încăpățânată în lipsa de dorință de a asculta opiniile altora.

Șarpele aderă, de asemenea, exclusiv la propriile norme și reguli morale. Nu va renunța la jocul murdar dacă vrea să câștige și, uneori, concepe o intrigă dificilă chiar așa, din dragoste pentru artă. Nu poți avea încredere în șarpe și nici nu-ți poți demonstra neîncrederea - în caz contrar, își pierde imediat cumpătul. Și în furie, Șarpele este nu numai crud, ci și foarte puternic, prin urmare, în majoritatea cazurilor, vă vom sfătui în comunicarea cu Șarpele pentru a încerca să evitați colțurile ascuțite mai des pentru a evita moartea.

Șerpii sunt mai susceptibili la influențele sorții decât alți oameni. Ei risipesc energie rezistând soartei. Viața Șarpelui aproape că nu depinde de eforturile sale, iar cei mai înțelepți dintre Șerpi plutesc pur și simplu cu fluxul, folosind doar acele beneficii care intră ele însele în mâinile lor.
Dacă Șerpii dau frâu liber pasiunii, este într-o relație de dragoste. Acolo devin dominatori, nesățioși și geloși, dar aproape niciodată nu sunt credincioși.

1. Prietenii ideali și tovarășii de viață ai Șarpelui pot fi Bivol, Cocoșul.
2. Șobolanul, iepurele, dragonul, șarpele, calul, oile sunt mai puțin potrivite.
3. Nu se potrivesc deloc și pot aduce chiar nenorocire Tigrului, Mistrețului.


 7. Cal

Cei născuți anul acesta sunt înzestrați cu inteligență și discernământ. În societate, ei se comportă liber, în largul lor. Ei au succes în munca lor, își duc planurile până la capăt. Știind despre popularitatea lor, ei se disting prin o anumită încredere în sine, mai ales în relațiile cu un partener. Iubesc în mod altruist, cu dedicare deplină, cu toată pasiunea.

Străduiți-vă pentru independență, neglijați sfaturile. Expresia „lucrează ca un cal” a fost cu siguranță inventată de cineva familiarizat cu horoscopul japonez. Potrivit acestuia, Calul nu este doar muncitor, ci și independent, prin urmare preferă să lucreze singur mai degrabă decât în ​​echipă. Este pentru cel mai bun, deoarece egoismul Calului îl face să nu fie un coleg foarte plăcut.

Dar cu prietenii, Calul este foarte drăguț. Energia ei, abilitatea de a se distra, optimismul și setea de aventură sunt fascinante. În ceea ce privește aceasta din urmă, apropo, aș dori să vă avertizez că numai o persoană care este absolut încrezătoare în abilitățile sale poate începe o călătorie periculoasă cu Calul: îngrijirea unui începător în condiții dificile nu este absolut în natura eroul nostru.

Calul folosește capacitățile corpului său 100% - iubește activitatea fizică și plimbările, este mereu în mișcare, descoperă din nou și din nou noi domenii de activitate. Cercul social al Calului este foarte larg, dar Calul consideră oamenii care îl alcătuiesc, în cea mai mare parte, drept pași pe calea succesului. Cu cei care pot fi folosiți, ea își demonstrează tot farmecul, strălucirea judecăților (cărora, apropo, uneori le lipsește maturitatea și logica elementară), simțul umorului și sociabilitatea. Acesta din urmă este deseori de prisos - Calul își trădează cu ușurință secretele și străinii, adesea regretă, dar repetă această greșeală din nou și din nou.

Calul are un rol de lider, dar personajul ei este schimbător și instabil, așa că cei care decid să o urmeze trebuie să fie gata să schimbe cursul mult mai des decât și-ar dori. Nerăbdarea și dorința de a obține rezultate imediat duc adesea la prăbușirea chiar și a celor mai bune planuri ale Calului, ceea ce nu îngrijorează prea puțin în legătură cu acest lucru: interesul său pentru un anumit obiectiv se topește cât de repede apare.

În dorința sa de a folosi oamenii, Calul nu se oprește la nimic: chiar și rudele și alte persoane apropiate se vor bucura de favoarea sa atât cât îi sunt de folos. Despre cei care nu sunt pregătiți să ajute Calul, uită repede. Cel mai puțin de care are nevoie de la ceilalți este îngrijirea și atenția asupra problemelor sale.

Interesant este că egoismul Calului nu este împovărat nici de gelozie, nici de instinctele posesive. Dacă ceva poate interfera cu fericirea familiei sale - este un interes excesiv pentru muncă și uneori lipsa aproape totală de interes față de problemele și afacerile partenerului ei.

1. Prietenii ideali și tovarășii de viață ai Calului pot fi Tigru, Câine, Oaie.
2. Dragonul, Șarpele, Maimuța, Cocoșul, Mistrețul sunt mai puțin potrivite.
3. Nu este deloc potrivit și poate chiar să aducă nenorocire Șobolanului.


 8. Oaie

Oamenii cu acest semn sunt timizi, indeciși, neajutorați în vicisitudinile vieții. Le este foarte greu să ia decizii independente. Printre ei sunt mulți oameni devotați. Sunt dotați în domeniul artelor plastice și, dacă nu chiar foarte pesimiști, dar viața lor creativă se dezvoltă bine. Câștigă bani buni și nu simt o lipsă de bani. Sunt iubiți pentru blândețea și bunăvoința lor. Au un gust bun, le place să se înconjoare de confort și, uneori, de lux.

Oilor nu li se pot nega farmecul, eleganța și talentul artistic, dar poate fi un pesimist extraordinar și iubește să se plângă de viață. Cu toate acestea, are o inimă bună, așa că oamenii sunt de acord să suporte starea proastă a Oii, știind că, dacă se vor găsi într-o situație dificilă, Oaia nu va ezita să vină în ajutor.

Când Oaia este distractivă - este ușor să te înțelegi cu ea, când este pasionată de ceva - este plăcut să o urmărești. De obicei, ea este dusă de observarea fenomenelor naturale sau a artei, așa că este de mirare că Oile sunt buni pictori de peisaje, iar prietenii lor, în mare parte, sunt boemi?

Între timp, Oaia tânjește după o societate complet diferită. Are nevoie disperată de a întâlni oameni puternici, influenți și organizați, deși nu le va permite niciodată să o patroneze. Slăbiciunea oilor este că, fiind independentă prin natură, este absolut incapabilă să aibă grijă de ea însăși. Nevoia de lux și de o viață frumoasă îi face să caute sprijin de la oameni bogați, iar lipsa de dorință de a respecta orice regulă necesită judecăți independente și libere. De aceea, Oaia nu este niciodată încrezătoare nici în sine, nici în viitorul ei, motiv pentru care suferă foarte mult.

Oile au un puternic simț al dreptății, iar cei mai buni dintre ei sunt de obicei reticenți să se răzbune, cel puțin personal. Statul de drept este suficient pentru ei. Acest lucru nu înseamnă că oile sunt răzbunătoare. Ei suferă mult timp din cauza infracțiunii comise, dar îl iartă cu ușurință pe infractor însuși, găsind invariabil o explicație pentru fapta sa.

Cu toată originalitatea ei, Oaia nu este suficient de curajoasă și de puternică pentru a rezista societății și aceasta este a doua ei nenorocire. Ea respectă tradițiile, dar în secret, și uneori în mod deschis, invidiază pe cei care le încalcă.

Oilor nu îi place să-și asume responsabilitatea și rareori prezintă calități de conducător, dar în același timp este un jucător de echipă de primă clasă. În același timp, știe să realizeze ceea ce își dorește printr-o manipulare vicleană, deși încearcă să nu-și recunoască. Uneori, Oaia parazitează în mod deschis și obține succes în detrimentul eforturilor altora, dar aproape niciodată nu este pedepsită pentru asta datorită farmecului său.

O oaie nu diferă în ceea ce privește fidelitatea, dar, de regulă, nu schimbă pe cineva drag, ci doar sentimentele ei se răcoresc repede, dacă nu sunt susținute de încrederea absolută în partenerul ei, potrivit datelor din Horoscopul Japonez 2021.

1. Prietenii ideali și tovarășii de viață ai unei oi pot fi Iepurele, Mistrețul, Calul.
2. Tigrul, Dragonul, Șarpele, Oile sunt mai puțin potrivite.
3. Nu se potrivesc deloc și pot aduce chiar nenorocire Bivol, Câine.


 9. Maimuță

În acest an, se nasc oameni al căror caracter și comportament sunt contradictorii. Pe de o parte, sunt intenționate, ingenioase, inteligente, în același timp pot ceda cu ușurință la convingere și își pot abandona planurile. După ce s-au adaptat la implementarea oricărei afaceri, își pierd interesul pentru aceasta la cel mai mic obstacol.

Printre oamenii din această zodie există mulți indecizi, lași, alții se disting prin temperament remarcabil, dar temperat. Dacă condițiile sunt favorabile, mulți pot atinge faima. Maimuțele sunt naturi neobișnuit de distractive și neliniștite, care nu dau odihnă lor și celorlalți. Sunt mereu ocupați cu ceva, duși în același timp de o mie de idei și atrag tot mai mulți oameni în cercul lor social.

Maimuțele sunt inventive și bine pregătite pentru viață. Ei au încredere doar în cei care merită acest lucru, nu cedează provocărilor și sunt sceptici cu privire la ofertele prea tentante. În spatele mofturilor externe ale Maimuței, există un calcul precis al acțiunilor, Maimuța nu va face un singur pas fără să se gândească și să nu prevadă un posibil rezultat.

Maimuța este foarte bine antrenată și este capabilă să obțină succes în aproape orice domeniu, așa că este de mirare că până la vârsta mijlocie ea este foarte îngâmfată și nu recunoaște nicio autoritate. Nimic nu-i place Maimuței mai mult decât propriile victorii și nu are nevoie de admirația altora, pentru că își cunoaște bine propria valoare.

Maimuța ignoră criticile și nu observă urătorii și evită situațiile dificile datorită tacticii bine gândite. Maimuța nu pierde nicio ocazie de a beneficia pentru el însuși și, pentru binele său, poate face lucruri foarte rele: moralitatea maimuței este flexibilă, ca și sistemul de valori. În același timp, Maimuța de obicei nu are timp de pocăință și regret și vei face apel în zadar la conștiința ei, sperând să o îndrumăm pe Maimuță pe calea corectării.

Maimuța învață ușor și cu plăcere, asimilând cunoștințele cu același succes și ușurință de-a lungul vieții sale. În același timp, după ce a atins perfecțiunea în ceva (sau ceea ce consideră perfect), Maimuța își schimbă radical interesele și găsește o nouă ocupație, nu mai puțin interesantă.

De obicei Maimuța are o mulțime de dificultăți, dar le face față relativ ușor și chiar din cele mai dificile situații iese, dacă nu câștigătoare, atunci cel puțin neînvinsă. Tratarea vieții ca pe un joc îi permite Maimuței să nu se îngrijoreze de fleacuri și să mențină echilibrul intern, dar provoacă dureri severe celor care o iubesc. Din păcate, Maimuța tinde, de asemenea, să-și schimbe pasiunile inimii foarte repede, fără să observe că rupe multe inimi. Cu toate acestea, chiar și o scurtă poveste cu Maimuța va fi strălucitoare și plină de pasiune, va încânta cu surprize plăcute și va uimi cu originalitate și imprevizibilitate.

1. Prietenii ideali și tovarășii de viață ai Maimuței pot fi Dragonul, Șobolanul.
2. Iepurele, oile, câinii, maimuțele sunt mai puțin potrivite.
3. Nu se potrivesc deloc și pot aduce chiar nenorocire Șarpelui, Mistrețului, Tigrului.


 10. Cocoș

Anul acesta se nasc oameni foarte muncitori care s-au dedicat muncii lor preferate. Există mulți indivizi înzestrați printre ei. Relațiile cu ceilalți sunt oarecum dificile, aparent din cauza izolării caracterului. Singuri, uneori excentrici, sunt foarte timizi din fire. Sus și coborâșuri îi însoțesc toată viața. Uneori manifestă egoism și alteori comit acte disperate. Treziți un interes constant pentru ei înșiși.

Un fanfaron și un visător care iese imediat din mulțime datorită hainelor extravagante și comportamentului neobișnuit - asta este Cocoșul. Între timp, în mod surprinzător, el se distinge și prin munca asiduă, precum și prin intenție. Cocoșul iubește să atragă atenția asupra sa și este gata să folosească orice ocazie în acest scop, fie că este vorba de sport, competiție creativă sau un simplu argument. Dar nu ar trebui să-l considerați pe Cocoș ca un manechin strălucitor; are o minte plină de viață, imaginație bogată, mare creativitate. Cocoșul este înzestrat cu simțul umorului, dar glumele sale sunt uneori cinice și crude; nu vă ofensați de ei - va veni momentul în care Cocoșul va râde de el însuși.

De obicei, Cocoșului nu îi place rutina și monotonia, dar știe să-și distribuie corect forțele, nu își pierde timpul cu fleacuri și nu se lasă leneș când este necesar să acționăm. Cocoșul iubește viața în toate manifestările ei și nu există nimic care să-i poată zdruncina optimismul. Indiferent cât de critic este Cocoșul, el este capabil să se abțină de la negativitate și experiențe, menținând natura obișnuită, bună și calmul interior.

După ce a dat frâu liber imaginației sale, Cocoșul te poate induce în eroare, dar din fire nu este un înșelător. Din păcate, el crede în ceea ce îi place și uneori se gândește la oameni mai bine decât merită. Apropo, el are, de asemenea, o părere foarte înaltă despre el însuși și vă va împărtăși cu siguranță de îndată ce va cădea o oportunitate mai mult sau mai puțin convenabilă.

Nu întrerupe Cocoșul - el îți va spune o mulțime de lucruri interesante și, mai mult, va fi recunoscător pentru atenția acordată persoanei sale. Dar cearta cu Cocoșul este o chestiune goală: el arată uneori încăpățânare, apoi își schimbă punctul de vedere în fiecare minut, în plus, vorbește atât de entuziast și cu inspirație încât poate confunda chiar și un adversar foarte bine pregătit.

Nimic nu jignește cocosul ca indiferența. El este capabil să suporte chiar și cele mai dure critici din adresa sa, dar indiferența celorlalți îl aruncă în depresie. Cocoșul îi place prietenilor cu o dispoziție veselă, ingeniozitate și sprijin și, în schimb, așteaptă atenția asupra propriei persoane și priviri admirative în dragoste.

Cocoșul este ambițios și are calități organizatorice bune. Îi place să conducă oamenii, în timp ce prietenii săi, de regulă, sunt mai bogați și mai influenți decât el. Este adevărat, Cocoșul nu folosește aproape niciodată prietenia pentru îmbogățire.

Viața emoțională a Cocoșului este foarte neuniformă, fie este extrem de fericit, fie foarte suferind, dar nu cunoaște mijlocul de aur. Învățând să rămână calm, Cocoșul se va putea bucura de plăcerile simple ale vieții.

1. Prietenii ideali și tovarășii de viață ai Cocoșului pot fi Bivol, Șarpele, Dragonul.
2. Șobolanul, cocoșul, câinele, iepurele sunt mai puțin potriviți.
3. Tigru, cal, maimuță, oaie, mistreț poate aduce chiar nenorocire.


 11. Câine

Trăsăturile de caracter ale oamenilor născuți în acest an sunt onestitatea, loialitatea și în același timp - încăpățânarea, egoismul. Comportamentul lor este excentric. Deși arată indiferență față de latura materială a vieții, măcar știu cum să câștige bani și nu simt lipsa lor. Ei duc un stil de viață retras, arată un pic de scepticism în toate.

Aproape întotdeauna ating obiectivul planificat, au abilități organizatorice. Loialitatea și onestitatea sunt caracteristicile unui câine. În plus, ea știe să iubească cu adevărat, sincer și nesăbuit cedând sentimentului. Câinele este un bun prieten și un iubit loial, un ajutor demn de încredere absolută și un adevărat altruist. Dorința de a ajuta oamenii se manifestă la Câine la o vârstă relativ fragedă, prin urmare, își alege viitoarea profesie, concentrându-se mai mult nu pe rentabilitatea acesteia, ci pe semnificația sa socială.

Cu precauție în luarea deciziilor, câinele nu comite aproape niciodată acte de erupție cutanată. Nu are prea multă încredere în alții și este înclinată să își verifice și să își reevalueze ideile despre lume de mai multe ori. Din fericire, câinele gândește suficient de repede, iar abilitățile sale analitice nu sunt rele, astfel încât are suficient timp să acționeze atunci când este necesar.

Câinele preferă să urmeze calea bătută mai degrabă decât să fie un pionier. În natura ei, este mai probabil să nu conduci oamenii cu ea, ci să lucrezi cu sârguință și grijă pentru binele cauzei comune, fără a cere recunoașterea meritelor ei.

Câinele are un simț sporit al dreptății, care se exprimă uneori în dorința de a căuta vinovați și de a nu corecta greșelile. Necinstea, înșelăciunea și manifestările inegalității îl fac pe Câine să sufere mult, făcându-l un adevărat pesimist. În plus, câinele este înclinat să se oprească asupra unei probleme și este gata să o discute la nesfârșit, transformându-se într-un plictiseală destul de nesimpatică. Un câine ia în general totul în viață foarte în serios, nu tinde să glumească sau să se distreze fără un motiv.

Să adăugăm că un Câine este supus unor explozii de furie scurte, dar strălucitoare, care îl privează de farmecul său obișnuit și de prietenie. Este ușor de ghicit că toate aceste neajunsuri sunt compensate de o mulțime de avantaje, deoarece câinele nu își pierde prietenii, ci, dimpotrivă, dobândește din ce în ce mai mulți noi.

Câinele este un exemplu de războinic nobil înzestrat cu o intuiție înaltă. Simte perfect pericolul, nu își asumă riscuri acolo unde nu este necesar și nu se teme de nimic atunci când are încredere în forțele sale.

Experiența de viață îl face pe Câine cinic; cu cât îmbătrânește, cu atât se gândește mai rău la oameni. Trăind constant în tensiune și anticipând necazurile viitoare, ea se privește de o șansă de fericire și nici măcar nu primește plăcere din succes. Doar făcând față pesimismului, Câinele va putea să-și creeze un mediu favorabil și să se bucure de pace și armonie cu lumea din jur.

1. Prietenii ideali și tovarășii de viață ai unui câine pot fi cal, tigru, iepure.
2. Șobolanul, șarpele, maimuța, câinele, mistrețul sunt mai puțin potrivite.
3. Nu se potrivesc deloc și pot aduce chiar nenorocire Dragon, Oaie.


 12. Mistreț

Aceștia sunt oameni cinstiți, curajoși și devotați. Nu se cruță în munca lor, rămân fideli prietenilor și celor dragi până la sfârșitul vieții. Sunt foarte educați, știu multe și citesc, dar nu iubitori de conversație. Nu le plac complicațiile, certurile, disputele. Căsătoriile nu sunt întotdeauna fericite. Obstacolele nu le sperie sau nu le opresc.

O persoană născută în anul Mistrețului este de obicei dotată cu suficientă inteligență și hotărâre pentru a atinge obiective pe care ceilalți nu le pot atinge. El este întotdeauna sincer cu ceilalți și așteaptă același lucru de la ei. El tinde să aibă încredere în toată lumea, așa că pare naiv și uneori prost.

Între timp, majoritatea porcilor sunt intelectuali și gânditori geniali. Cu toate acestea, acestea aparțin tipului de „oameni de știință cu fotolii” pentru care comunicarea cu oamenii sau rezolvarea problemelor practice prezintă unele dificultăți. Dar sunt inventivi și curajoși în judecățile lor, deci nu au egal în lumea științifică.

Născut în anul Mistrețului poate fi descris în două cuvinte - „o persoană bună”: este amabil, prietenos, deschis comunicării, întotdeauna gata să ajute. Cu toate observațiile sale, Porcul nu pare să observe deficiențele altora, este incapabil să recunoască o minciună, prin urmare devine adesea victima înșelătorilor și a înșelătorilor.

Mistrețul nu știe să refuze atunci când i se cere ajutor, așa că face adesea munca altcuiva sau face ceva care nu îi dă plăcere. Mistrețul este răbdător și preferă să rămână în umbră, fără a atrage atenția asupra sa, însă este supus unor rare izbucniri de furie, în timpul cărora se comportă foarte agresiv. În cea mai mare parte, Mistreț se protejează nu pe el însuși, ci pe cei care îi par deosebit de neajutorați. Inutil să spun că toți cei care nu sunt leneși se străduiesc să profite de nobilimea înnăscută a Mistrețului?

Mistrețul este lipsit de egoism, dar acest lucru nu interferează cu îngrijirea propriei bunăstări. Oamenii născuți în anul Porcului iubesc banii și au de obicei rezerve financiare bune. Desigur, ei sunt capabili să susțină un prieten în momentele dificile, nu numai moral, ci și financiar, dar așteaptă un răspuns adecvat de la el.

Mistrețul nu ezită să ceară ajutor celor care au fost binecuvântați de el și este foarte supărat când este refuzat, oricât de grele ar fi motivele sale. Când comunicați cu Mistrețul, trebuie să vă amintiți că el crede fiecare cuvânt și ia totul în serios. După ce i-ai promis în glumă sprijinului său, nu te mira că-l va cere când va considera de cuviință.

Mistrețul pare a fi creat pentru o viață de familie fericită, dar de obicei îi lipsește experiența și discriminarea pentru a-și alege un partener demn. Găsindu-se legat de nod, Porcul suportă toate neajunsurile alesului său și poate suferi mult timp, dar nu îndrăznește niciodată să întrerupă relațiile cu el.

1. Prietenii ideali și tovarășii de viață ai Porcului pot fi Iepurele, Oile.
2. Șobolanul, Tigrul, Bivoul, Dragonul, cocoșul, câinele, mistrețul sunt mai puțin potrivite.
3. Nu este deloc potrivit și poate aduce chiar nenorocire Șarpelui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel