Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop, duminică, 8 decembrie 2019
WhatsApp
Horoscop. Dacă vor să nu își consume energia aiurea, Capricornii li se  recomandă să nu  își piardă vremea cu oameni dubioși. 
Partenerul Gemenilor are  pretenții exagerate de la aceștia

Berbec

Te enervezi ușor dacă ești acuzat că nu ai dreptate, te pierzi cu firea și ești în stare să faci scandal fără a ține cont de consecințe.

Taur

Pierzi bani din cauza prietenilor și nu știi cum să le zici că nu mai ești dispus să participi la evenimentele organizate de ei pe ultima sută de metri.

Gemeni

Partenerul are pretenții exagerate de la tine. Încerci să discuți cu el pentru a lămuri situația, dar fără rezultat. Dacă îi dai timp, își va reveni.

Rac

Consumi prea mult timp pentru alții și uiți complet de tine. Pe seară te vei resimți serios, dar nu vei avea cui să te plângi.

Leu

Este necesar să îți redefinești conceptul de intimitate. Ce este, ce înseamnă pentru tine, dar și pe cine lași să se apropie de tine.

Fecioară

Familia partenerului te implică în conflictele ei fără a te anunța în prealabil. Te trezești hărțuit de persoane străine și nu îți convine deloc situația.

Balanță

Ai vrea să călătorești, dar treburile casei nu mai pot fi amânate mult. Nu ai parte de susținerea celorlalți, așa că amâni plecările.

Scorpion

Vrei să faci un cadou unei persoane dragi, dar buzunarul nu este atât de încăpător precum ți-ai dori. Renunță și la celelalte cheltuieli pur și simplu inutile.

Săgetător

Crezi că ești atotputernic și că îți ies toate planurile. Din păcate, careul între Soare și Neptun te vizează și va crea dezamăgiri și deziluzii.

Capricorn

Dacă vrei să nu îți consumi energia aiurea, îți recomand să nu pierzi vremea cu oameni dubioși. Ai nevoie de mai multă atenție când pleci la drum.

Vărsător

Reproșurile nu fac bine nimănui, deci nu exagera cu ele la adresa prietenilor. Valoarea ta personală nu trebuie să depindă acum de validarea lor.

Pești

Vrei să ascunzi aspecte personale care nu îți convin și afișezi o bucurie exagerată. Din fericire pentru tine, toată lumea te va crede.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel