Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop chinezesc săptămâna 17 - 23 octombrie 2022: Marți, zi favorabilă pentru două semne; vineri veți primi bani sau o mărire de salariu
WhatsApp
Horoscop chinezesc săptămâna 17-23 octombrie 2022. Află ce te așteaptă în această săptămână, în funcție de semnul tău din zodiacul chinezesc.
Horoscop chinezesc săptămâna 17 - 23 octombrie 2022: Marți, zi favorabilă pentru două semne; vineri veți primi bani sau o mărire de salariu

Noua săptămână din octombrie va fi de bun augur. Nu este chiar o cursă lină, dar este suficient de bine. Există chiar și câteva confruntări pentru a ține lucrurile în mișcare, și chiar și o zi sub influența Focului nu va lăsa lucrurile să scape de sub control.

Per total, o săptămână destul de bună pentru luna Câinelui de metal. O lună în care disciplina, concentrarea pe rezultate și un minim de sentimentalism sunt primordiale.

Horoscop chinezesc săptămâna 17 - 23 octombrie 2022

 

Luni, 17 octombrie. Ziua Iepurelui de apă

Ziua de luni ar trebui să fie folosită la potențialul său maxim. Energiile favorizează tot ceea ce ține de comunicare - crearea de aranjamente, întâlniri, negocieri, conversații. Este logic să nu fii leneș, ci să te apuci de lucru cât mai bine.

Planificați ziua de luni pentru a semna documente importante, pentru a înregistra o nouă afacere, pentru a începe o formare profesională, pentru prima zi de renovare sau pentru a începe un nou loc de muncă. Singurul lucru este să nu vă stabiliți așteptări prea mari pentru rezultatele activităților de luni. Dacă vedeți obstacole, nu încercați să le depășiți cu zel. Lasă-te purtat de energiile zilei pe calea cea bună.

Luni s-ar putea să nu fie ziua în care să organizați o mutare, o nuntă sau o călătorie lungă. Există o șansă ca aceste evenimente importante să fie însoțite de forță majoră.

Cei care au un Cocoș în astrograma lor riscă să se confrunte cu tot felul de neplăceri în ziua de luni. Afacerile ar putea deraia, iar oamenii ar putea fi dezamăgiți. Nu reacționați violent, se mai întâmplă.

Horoscop chinezesc săptămâna 17 - 23 octombrie 2022: Marți, zi favorabilă pentru două semne

 

 

Marți, 18 octombrie, ziua Dragonului de lemn

Marți va trebui să încetinească în mod voit sau nu. Lucrurile ar putea stagna din cauza ciocnirii simbolului zilei Dragonului cu simbolul lunii Câinelui. Astfel de zile sunt denumite în mod obișnuit "zile de distrugere" în Bazzi și se comportă în consecință.

Nu vă planificați pentru ziua de marți să faceți nimic legat de construirea viitorului dumneavoastră. Nu vă găsiți un loc de muncă sau nu aveți un interviu de angajare. Nu semnați contracte importante și nu începeți proiecte noi.

Cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți marți este să vă vedeți de treburile zilnice obișnuite. Și nu reacționați emoțional dacă ceva nu merge conform planului în ziua respectivă.

Persoanele cu un Câine și un Dragon în harta lor au șanse mari de a face niște bani în plus în acea zi. Presupunând, bineînțeles, că vă puteți stăpâni emoțiile, pentru că marți este o zi furtunoasă.

 

Miercuri, 19 octombrie, ziua Șarpelui de lemn


Mediul energetic de miercuri nu va mai fi la fel de nefericit, dar încă destul de turbulent. Recomandări pentru această zi complicată de marți - încearcă să te ferești de mișcări drastice și de evenimente importante.

Un lucru pe care cu siguranță nu ar trebui să îl faceți miercuri este să vă aruncați în aventuri riscante și activități extreme. Un risc nechibzuit ar putea avea consecințe neplăcute, în timp ce un risc deliberat ar putea să nu funcționeze. Fiți cât mai atenți la volan și la manipularea focului.

Dedicați ziua familiei, gospodăriei și plimbării. O plimbare lungă calmează mintea și pacifică emoțiile. Iar un cap limpede și liniște sufletească este ceva de care avem cu toții nevoie în aceste vremuri tulburi.

Persoanele cu un Porc în harta natală pot fi cele mai predispuse la o perspectivă negativă. Petreceți ziua cât mai conștient posibil.

 

Joi, 20 octombrie, ziua Calului de foc


Joi, în mod neașteptat, va fi o zi de mare Foc în mijlocul unei toamne reci. Pe de o parte, această combinație de energii este foarte favorabilă pentru o varietate de activități, dar, pe de altă parte, o amplificare a Focului îi poate afecta pe cei pentru care acest element nu este util. Joi poate fi foarte surescitat, impulsiv și furios. Problemele de vedere se pot înrăutăți. Dar, în paralel, mulți oameni vor avea o viziune mai clară asupra propriilor perspective.

Focul este elementul optimismului, al inteligenței și al clarității. În consecință, joi este o zi bună pentru a face tot felul de lucruri legate de ceva nou: începerea unor afaceri, demararea unor proiecte, obținerea unui nou loc de muncă. Joi este, de asemenea, o zi bună pentru a începe un tratament medical și pentru a primi orice fel de tratament medical.

Iar cele mai reușite vor fi conversațiile de toate felurile. Harta zilei are mai multe indicații pentru un rezultat favorabil al oricărei interacțiuni cu oamenii, inclusiv conversații despre separare, divorț și împărțirea bunurilor. Așadar, nu ezitați să planificați negocieri complicate, întâlniri și date importante pentru joi.

Atenționările zilei se aplică în principal celor pentru care un Foc puternic poate fi nefolositor, precum și persoanelor cu Șobolan în harta astrală.

Horoscop chinezesc săptămâna 17 - 23 octombrie 2022: Vineri veți primi bani sau o mărire de salariu 

 

Vineri, 21 octombrie, ziua Caprei de foc


Vineri, Focul se va domoli și frigul toamnei își va face din nou loc. Ziua se anunță a fi moderată din punct de vedere energetic, calmă și favorabilă tuturor tipurilor de activitate economică. Energiile promit să aducă o recoltă bună.

Planificați ziua de vineri pentru a obține profiturile pe care le meritați din partea universului. Colectați datorii, mergeți la șefii dumneavoastră și cereți o mărire de salariu, negociați onorarii și obțineți sprijinul unor persoane mai puternice.

Nu începeți un tratament medical, nu luați împrumuturi și nu mergeți la tribunal în această zi, pentru că s-ar putea să rămâneți blocat în toate acestea pentru o perioadă lungă de timp. Activitățile de investiții nu sunt foarte favorabile, dar primirea de dividende este.

Persoanele cu Bivol în harta lor pot simți presiune și pot fi foarte nefericite din această cauză. Nu reacționați violent - merită să așteptați.

 

Sâmbătă, 22 octombrie, ziua Maimuței de pământ


Harta zilei de sâmbătă va reuni din nou câteva energii nu tocmai favorabile. Conflictul dintre simbolul zilei Maimuței și gazda anului, Tigrul, este destul de agresiv în acest an. Evitați să faceți ceva pe termen lung în astfel de zile.

Ziua de sâmbătă va fi cea mai potrivită pentru odihnă sau pentru o rutină casnică. Fă-ți timp pentru tine, cum ar fi o programare la spa, un masaj sau o saună. Nu vă planificați nimic important pentru viitor, ci doar lăsați-vă pur și simplu purtați în voia zilei libere.

Nu este o zi bună pentru nunți, mutări și călătorii. Ar putea exista întârzieri, obstacole și greșeli. Dacă nu există nicio modalitate de reprogramare a acestora, maximizați controlul și evitați să reacționați exagerat la neconcordanțe.

Cei care au Tigru și Maimuță în hartă pot fi cei mai sensibili la influențele negative ale energiei zilei.

 

Duminică, 23 octombrie, ziua Cocoșului de pământ


Duminică nu vei mai vrea să te târăști de sub plapumă. Energiile zilei sunt adormite - calm total. Merită, mi se pare, să respectăm orarul lumii și nici să nu ne întindem prea mult.

Sfat de top pentru duminică: nu vă faceți planuri mari pentru ea. Dacă nu poți să o faci, nu o face; dacă reușești să o faci, fii bun. Cel mai bun mod de a-ți petrece ziua este să te plimbi în aer liber, să te plimbi fără grabă, să te bucuri de frumusețe - relaxarea trupului și a sufletului.

Nu mergeți la medic în această zi și nu vă supuneți unei intervenții chirurgicale. Amânați operația la o altă dată, dacă este posibil. Nu este nevoie de întâlniri duminica, negocieri, planificări și afaceri de investiții - toate acestea necesită o mișcare a energiilor, iar acestea sunt staționare în această duminică.

Pentru cei care au un Iepure în hartă, ar putea fi o zi nefericită. Acordă-ți o pauză de liniște și vei fi uimit.

-----------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3         

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH     

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel