Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop chinezesc. Predicţii martie 2021 pentru toate semnele zodiacale
WhatsApp
Horoscopul chinezesc din luna martie 2021. Predicţii pentru relații, bunăstare, finanțe și carieră. Află ce îţi rezerză astrele în luna lui mărţişor.
anul_nou_chinezesc

Citeşte şi: Horoscop chinezesc. Care este zodia ta din cele 12 semne

Şobolan

Oamenii din zodia Şobolan se nasc cu capacități excepționale și o personalitate plăcută. Aceste calități vor fi de mare ajutor în cariera lor.

În luna martie, li se vor încredința sarcini semnificative care le oferă șobolanilor posibilitatea de a se afirma.

Șobolanii ar trebui să evite toate tipurile de investiții pentru a evita pierderile financiare.

Se recomandă bugetarea zilnică corespunzătoare a veniturilor și cheltuielilor.

Vezi și: Horoscop japonez 2021. Află care este zodia ta din cele 12 semne Junishi și ce spune asta despre tine

 

Bivol

Sănătatea va pune câteva probleme persoanelor din zodia Bivol în această lună. Exercițiile regulate și obiceiurile de alimentație sănătoasă sunt recomandate.

Nativii Bivol pot anticipa câteva probleme financiare. Este recomandabil să reduceți toate cheltuielile inutile.

Este extrem de important să economisiţi bani. De asemenea, ar trebui să evitați să împrumutați bani altora. Există toate probabilitățile că nu veți primi banii înapoi.

Citeşte şi: Zodiac chinezesc. Cele mai norocoase două semne în anul 2021, anul Bivolului de Metal

 

Tigru

Oamenii in zodia Tigru nu ar trebui să se extenueze prea mult în această lună. Este important ca aceștia să păstreze armonia în mediul familial. Petrecerea unui timp prețios cu soțul / soția dvs. va contribui la fericire.

Luna este benefică pentru profesie și finanțe. Oamenii de afaceri vor prospera în afacerile lor.

Toate tipurile de riscuri ar trebui evitate pentru a preveni pierderile financiare. Investițiile ar trebui să fie limitate la câteva cheltuieli minore.

Dacă doriţi să primiţi zilnic horoscopul ŞtiriDiaspora.ro, sunteţi invitat să faceţi parte din comunitatea noastră pe Whatsapp:  https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

 

Iepure

Luna martie este cea mai norocoasă lună a anului pentru iepuri.

Aceștia pot obține profituri investind în instrumente financiare bune și pe piața acțiunilor.

Pe plan profesional, ei se pot aștepta la promoții dacă lucrează cu sârguință.

Relațiile bune cu colegii sunt la fel de importante. Nu ar trebui să se implice în politica de birou. Veniturile profesionale vor fi fabuloase.

 

Dragon

Dragonii ar trebui să fie atenți în această lună, deoarece norocul nu este în favoarea lor. Există orice posibilitate de a fi înșelați de alte persoane.

Nu știi cine te va înjunghia în spate. Pot fi relații apropiate, prieteni și chiar persoane din afară.

Este important să aveți o relație plăcută cu soțul / soția dvs.

Dragonii sunt deosebit de predispuși la accidente în această lună. Cu orice preț, evitați conducerea în stare de ebrietate și respectați regulile de circulație. Persoanele în vârstă ar trebui să evite expunerea la vreme rece.

 

Şarpe

Pentru cei din zodia Şarpe, luna aceasta este favorabilă pentru socializare și pentru a face o mulțime de prieteni. Acest lucru le va înveseli cercul social.

Vor putea să găsească aceste cunoştinţe noi în funcții sociale și petreceri comune cu prietenii. Acest lucru va face viața plăcută și captivantă.

Contactele sociale vă vor ajuta, de asemenea, în executarea oricărui proiect pe care este probabil să începeți.

Studenții vor avea o lună benefică și vor excela în activitățile lor academice.

Sănătatea va fi un motiv de îngrijorare. Ar trebui să solicite asistență medicală în caz de probleme de sănătate.

 

Cal

Luna martie 2021 nu promite să fie o lună fericită pentru oamenii din zodia Cal. Este posibil să fie înșelați dacă se dedică activităților financiare cu persoane sau agenții necunoscute.

Cariera reprezintă o provocare grea pentru cai. Dacă nu vor îndeplini așteptările conducerii, vor ajunge să-și piardă locurile de muncă.

Ar trebui să își folosească pozițiile actuale pentru a-și îmbunătăți abilitățile profesionale. Acest lucru îi va ajuta în viitor. Lecțiile învățate în aceste vremuri grele vor fi utile pentru avansarea viitoare a carierei.

 

Oaie

Perspectivele pentru carieră și finanțe par a fi destul de promițătoare pentru oamenii din zodia Oaie în cursul lunii. În timp ce fac progrese, trebuie să plătească pentru asta. Obligațiile carierei vor induce o mulțime de tensiune.

Oile au tendința de a-și direcţiona frustrările asupra soților și partenerilor lor. Acest lucru poate duce chiar la divorțuri sau despărțiri.

Este important ca oamenii din zodia Oaie să găsească modalități de a reduce nivelul de stres prin relaxare sau exerciții fizice. Sănătatea poate suferi, de asemenea, dacă problemele nu sunt îngrijite la timp.

 

Maimuţă

Norocul se întoarce pentru oamenii din zodia Maimuţă în luna martie. Cei singuri își vor putea găsi parteneri în dragoste. Vor excela la munca lor.

Finanțele vor fi bune și veți putea economisi bani pentru 'zile ploioase'.

Sănătatea va fi excelentă. Afecțiunile cronice vor dispărea. Problemele minore de sănătate pot fi rezolvate printr-o intervenție medicală adecvată. Poți să te implici în activități sportive pe placul tău.

 

Cocoş

Luna martie va fi mai norocoasă pentru Cocoși. Finanțele vor fi din belșug. Pot câștiga bani din profesia lor, precum și din investiții.

Cu toate acestea, aceștia ar trebui să se abțină de la risipirea banilor pe lucruri inutile.

Este recomandat să economisiți bani pentru 'zile ploioase'. Acesta este un moment bun pentru a planifica un copil.

Se pot confrunta cu probleme de insomnie. Pentru a dormi bine, ar trebui să evite să bea mult. Tehnicile adecvate de relaxare, cum ar fi meditația, de asemenea, vă vor ajuta.

 

Câine

Luna martie nu este încurajatoare pentru relațiile de dragoste. Pe de altă parte, vor exista probleme severe în relațiile existente. Noile relații vor fi sub stres continuu din cauza certurilor frecvente. Multe se vor despărţi.

Căsătoriile vor fi sub frământări și pasiunea va lipsi în relație. Ar trebui depuse eforturi serioase pentru a salva parteneriatul printr-un dialog serios.

Nici în carieră și finanțe nu sunt veşti bune.

Nivelurile de stres pot fi reduse și sănătatea mintală poate fi menținută prin exerciții, sport și meditație.

 

Porc

Cei din zodia Porc vor avea o lună extrem de productivă la muncă. Se pot aștepta la promoții și la creșterea veniturlor.

Pentru cei interesați de fitness, luna martie oferă speranță. Dietele și exercițiile fizice îi vor ajuta să reducă greutatea și să-și atingă scopurile.

Fericirea conjugală poate fi obținută petrecând timp împreună și participând la evenimente sociale împreună. Per total, luna va fi foarte norocoasă pentru persoanele cu porc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel