Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop chinezesc 2021, săptămâna 22-28 februarie: Atenție la discuții! „Toate vorbele se pot întoarce împotriva ta“
WhatsApp
Horoscop chinezesc 2021 pentru săptămâna 22-28 februarie. Aspectele generale ale celei de-a treia săptămâni a lunii Tigrului din anul Bivolului de metal, arată că urmează o perioadă în care va trebui să munciți din greu. Iată ce rezervă această săptămână celor 12 semne din zodiacul chinezesc.
Horoscop chinezesc 2021, săptămâna 22-28 februarie: Atenție la discuțiile cu părinții

Poate că v-ați bazat pe o anumită clemență în ceea ce privește sarcinile la locul de muncă, dar este puțin probabil ca aceste așteptări să se împlinească. Uită de oboseală, arată-ți calitățile de luptător. Fără perseverență și muncă nu va fi posibil să avansezi, mai mult, va fi dificil să menții pozițiile anterioare.

Necesitățile bruște din jurul casei la începutul săptămânii te po da peste cap, ar putea apărea accidente sau lucruri care necesită schimbări urgente. Atenția să nu deveniți suprasolicitați! Influența elementului lunii metalului Yang vă va ajuta să faceți față oricărui stres. Vă vei simți împuterniciți și veți avea dorința de a rezolva pe deplin problemele cotidiene.

Citește și: Horoscop japonez 2021. Află care este zodia ta din cele 12 semne Junishi și ce spune asta despre tine

La mijlocul săptămânii, pe plan profesional poți primi o ofertă interesantă, chiar o avansare. Ziua Dragonului din Lemn este strâns legată de creșterea și priceperea profesională. Încearcă să asculți recomandările primite, să răspunzi prompt la critici. Nu plecați de la discuții, este posibil să primiți propuneri interesante cu privire la activitățile profesionale.

Nu ar trebui să pornești conversații serioase cu părinții tăi, la sfârșitul săptămânii, toate cele spuse se pot întoarce împotriva ta. Horoscopul chinezesc pentru săptămâna22-28 februarie sugerează să folosești experiențele altora în avantajul tău. Reticența nu este întotdeauna potrivită, ascultați mai mult, interesați-vă de viața sau sănătatea rudelor în vârstă.

Te-ar putea interesa și: Horoscop chinezesc. Care este zodia ta din cele 12 semne

Horoscop chinezesc 2021, săptămâna 22-28 februarie, pentru toate semnele

 

ȘOBOLAN

Fără perseverență, nu va fi posibil să avansezi, mai mult, va fi dificil să menții pozițiile anterioare. La începutul săptămânii, dorința de a călători poate crește. Poate că nu ar trebui să-ți faci bagajele imediat, influența elementelor lunii Yang Metal te poate deruta. Horoscopul chinezesc săptămâna  pentru Șobolan avertizează îcă pot veni  alegerii greșite. Mai întâi, alegeți o rută, calculați riscurile, probabil că este mai bine să amânați călătoria, acum nu este la timp.

Nu strică să faci o programare la salonul de înfrumusețare, weekendul promite să fie plin de evenimente: nu te lăsa surprins. Horoscopul săptămânal pentru Șobolan recomandă adăugarea unui plus de romantism imaginii obișnuite. Nu vă fie teamă să vă răsfățați și să atrageți atenția asupra dumneavoastră. Adăugați mai multă culoare garderobei dvs., optați pentru haine în culori vii.

 

BIVOL

Visele tale de a cumpăra o casă, de a te muta într-un apartament nou se vor împlini. Deși horoscopul chinezesc săptămânal pentru bivol vă sfătuiește să nu vă grăbiți și să cântăriți totul din nou. Probabil că veți putea găsi o opțiune mai profitabilă.

Energia zilei elementului Lemn are ca scop dezvoltarea, nu trebuie să rămâi în urmă cu moda. Croială perfectă, accesorii elegante - cumpără lucruri pe placul tău, fiecare își va găsi un loc în dulap. Este important să nu uitați: a cumpăra ieftin înseamnă a pierde bani. Dacă vă simțiți rău la sfârșitul săptămânii, recurgeți la auto-masaj: pentru a ameliora durerile de cap și oboseala acumulată, masați-vă degetele mari. 

 

TIGRU

Particularitatea celei de-a treia săptămâni a lunii Tigrului este de așa natură încât poți extrage puterea din slăbiciune. Nu încercați să vă ocupați singur de probleme. Asigurați-vă că oamenii din jur vă sprijină. Datorită farmecului personal, puteți realiza multe fără a depune eforturi. Blândețea manierelor și fermitatea minții este principalul secret al succesului tău. 

Multe momente neplăcute la începutul săptămânii pot fi evitate dacă vă monitorizați starea de sănătate, mai ales dacă adoptați măsuri care vizează întărirea sistemului respirator. Horoscopul chinezesc săptămânal le recomandă Tigrilor practicarea gimnasticii qigong pentru a satura corpul cu oxigen. A învăța să respiri corect nu este dificil, dar este util.

Atunci când practică sport, Tigrii ar trebui să fie atenți, la jumătatea săptămânii, riscul de accidentare crește. Ziua elementului arborelui direcționează evenimentele într-o direcție pozitivă, veți reveni rapid. Cu toate acestea, ia în considerare condițiile nefavorabile, renunță la antrenamentele de forță și extreme.

Acordați-vă un weekend romantic, fericirea personală bate la ușă. Încercați să vă extindeți cercul social, să aveți cât mai mulți oameni în jur. Cel mai probabil, dorințele tale se vor împlini, calea căutărilor și rătăcirilor se va încheia. 

 

IEPURE

La începutul săptămânii, vei simți că viața ta personală se îmbunătățește. Impactul elementului lunii Metal Yang vă va revigora, vă va da curaj și un sentiment de forță. Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 22-28 februarie le recomandă celor din zodia Iepure să petreacă mai mult timp cu persoana iubită. Aveți o întâlnire romantică, veniți cu un plan pentru weekendul următor - lucrați împreună.

Treburile casnice nu vor lăsa iepurii să se plictisească, la mijlocul săptămânii va fi posibil să se rezolve toate problemele existente de zi cu zi. Ziua elementului Lemnului are succes pentru amenajarea unei case. Orice idee pentru îmbunătățirea spațiului din jurul tău va fi de ajutor. Adăugați detalii colorate în interior: bucuria inspiră o persoană. 

În weekend, s-ar putea să primești vești de la o rudă îndepărtată sau un prieten vechi. Horoscopul săptămânal pentru Iepure sfătuiește nativii acestui semn zodiacal să arate empatie pentru ceilalți: Încercați să îi ajutați pe cei dragi să găsească o ieșire sigură și inofensivă dintr-o situație incomod

VEZI ȘI: Horoscop 2021. Care este luna ta norocoasă în acest an, în funcţie de zodie

 

DRAGON

Lăsați-vă familia în pace, la începutul săptămânii este mult mai important pentru dumneavoastră să vă rezolvați propriile sentimente. Odată cu impactul negativ al elementelor lunii Yang Metal, fondul emoțional se înrăutățește. Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 22-28 februarie sfătuiește Dragonii  să își rezerve un timp de a sta singuri: Doar găsind răspunsuri la întrebări îngrijorătoare îi poți ajuta pe ceilalți.

La mijlocul săptămânii, Dragonii pot atrage bani în viața lor. Energia Zilei elementului Lemnului vizează munca creativă, sporirea bogăției materiale. Viitorul tău depinde de întâlnirea și negocierea cu oameni influenți. Asigurați-vă că nu există îndoieli cu privire la competența dvs.: în orice caz, trebuie să vă gândiți de trei ori.

Weekendul cel mai frumos este cel petrecut într-un mediu relaxat, acasă. Probabil, petrecerea timpului liber monoton te va plictisi repede, dar abține-te de la alcool și sărbători. Puteți face față sarcinilor casnice destul de repede dacă vă asumați responsabilități cu entuziasm.

 

ȘARPE

Evitați să dictați partenerului condiții  la începutul săptămânii. Influența elementului lunii Metal Yang reduce empatia, dar crește irascibilitatea. Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 22-28 februarie sfătuiește pe cei din semnul Șarpe  să vină cu o surpriză romantică - este mai bine decât reproșurile.

La mijlocul săptămânii, încearcă să asculți recomandările primite, să răspunzi prompt la critici. Cel mai probabil, în weekend veți găsi o modalitate de a vă reuni cu alți membrii ai familiei.  Organizați activități de agrement interesante, vizitați centrul de divertisment sau invitați prietenii copilului dumneavoastră să vă viziteze. Inițiativa dumneavoastră va aduce generații mai aproape.

 

CAL

Simptomele neplăcute pot fi semne ale apariției unei răceli. Impactul elementelor lunii Yang Metal contribuie la dezvoltarea proceselor inflamatorii. Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 22-28 februarie sfătuiește nativii semnului Cal să acorde prioritate medicinei tradiționale. Procedura de lavaj nazal este o măsură eficientă care trebuie aplicată încă din primele zile ale săptămânii.

Ziua Dragonului din Lemn avertizează asupra faptului că puteți cădea sub influența unei persoane dubioase, confundând o izbucnire bruscă a pasiunii pentru dragoste. Nu ar trebui, într-un acces de sentimente, să spui ceva pe care ulterior l-ai putea regreta.

 

CAPRĂ

Aveți grijă la curenții de aer pentru a evita problemele de sănătate agravante. În luna elementului Metal Yang, bolile cronice ale nazofaringelui sunt agravate. Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 22-28 februarie sfătuiește nativii zodiei să fie atenți încă din primele zile ale săptămânii: controlează-ți starea de bine, dacă apar simptome neplăcute, clătește-ți nasul cu ser fiziologic.

Ziua elementului Lemn deschide oportunități pentru creșterea abundenței. Poate veni o ofertă profitabilă, poate apărea un proiect de succes - subiectul banilor va suna convingător. Bazați-vă pe intuiția dumneavoastră pentru organizarea activităților de weekend. Dacă îți place pictura, învață arta  picturii în apă sau arta batik. Căutați în mod constant modalități de a vă dezvolta talentele pentru a picta viața în culori strălucitoare.

Citește și: Horoscop chinezesc 2021, anul Bivolului de Metal. Previziuni pentru sănătate și carieră

 

MAIMUȚĂ

Amintiți-vă rădăcinile, la începutul săptămânii veți avea șansa de a întări legăturile de familie. Influența elementului lunii Metal Yang dă claritate gândurilor, ajută la determinarea obiectivelor. Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 22-28 februarie recomandă Maimuțelor să nu uite de tradițiile familiale. Vizitați membrii familiei extinse pentru a revigora relația.

În sfera afacerilor, Maimuțele își vor putea arăta partea cea mai bună, la jumătatea săptămânii este probabilă o avansare rapidă în carieră. Ziua elementului Lemn este favorabilă cooperării și eforturilor comune. Datorită abilităților dumneavoastră organizatorice, veți putea atrage oameni cu aceeași idee în cauză și veți câștiga clienți. 

 

COCOȘ

Nu ar trebui să existe probleme de sănătate, începutul săptămânii va avea loc ca de obicei. Deși poate exista o ușoară deteriorare a bunei-dispoziții datorită influenței negative a elementelor lunii Yang Metal. Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 22-28 februarie recomandă avertizează Cocoșii asupra posibilelor probleme intestinale. Încercați să mâncați alimente bogate în vitamina C și minerale.

Ziua Dragonului din Lemn este strâns legată de creșterea și priceperea profesională. Aveți grijă de dumneavoastră pentru a vă menține frumusețea naturală și tinerețea în anii următori. În weekend, încearcă să nu abuzezi de produse cosmetice, horoscopul sfătuiește nativii Cocoși să aibă grijă de pielea lor: mergeți la saună sau faceți băi de aburi acasă. Măștile și împachetările pe bază de plante vor avea un efect tonic bun.

 

CÂINE

Schimbați peisajul, cel puțin pentru o perioadă scurtă de timp, și odihniți-vă la începutul săptămânii. Influența elementului lunii Metal Yang dă determinare, stabilitate emoțională. Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 22-28 februarie recomandă nativilor Câine detașarea de la problemele cotidiene. Aveți grijă de ceea ce vă este aproape: faceți o plimbare în cel mai apropiat parc sau întindeți-vă pe canapea.

Autoritatea profesională a câinilor este amenințată, la mijlocul săptămânii este probabil un conflict oficial. Ziua elementului Lemn necesită îndemânare ridicată, amatorismul este inacceptabil. Luând o poziție agresivă, riști să pierzi punctele acumulate anterior. Continuați să vă faceți treaba fără a participa la confruntarea colegilor: limba dulce, mult aduce.

Weekend-ul este ideal pentru treburile casnice pe îndelete, grădinărit, activități care vă vor distrage atenția de la gândurile triste și chiar vă vor înveseli. Folosiți acest timp pentru a vă apropia de rude și poate organizați o cină în familie.

 

PORC

Monitorizați-vă bine starea de bine dacă nu doriți să vă agravați problemele de sănătate. Influența negativă a elementelor lunii Yang Metal duce la tulburări digestive. Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 22-28 februarie recomandă nativilor să nu uite  de necesitatea respectării dietei. Începeți săptămâna proiectând un meniu, cu o preferință pentru legume și cerealele integrale.

La mijlocul săptămânii, nativii ar trebui să evite divertismentul frivol. Ziua elementului Lemn implică o creștere în toate sferele vieții, dar frivolitatea ta  i-ar putea îndepărta pe cei care pot contribui la câștiguri. Pentru a atrage bani în viața ta, consultă un consilier financiar: două capete sunt mai înțelepte decât unul.

La sfârșitul săptămânii, va exista un motiv de mândrie care va încânta generația tânără. Găsiți o oportunitate de a recompensa realizările copiilor, organizați o petrecere mică, oferiți ceva legat de hobby-ul lor. Fii un sprijin și un ajutor fidel, arată o atenție maximă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel