Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop chinezesc 2021. Prognoza financiară pentru toate semnele zodiacului în anul Bivolului de Metal
WhatsApp
Astrologii susțin că anul Bivolului de metal nu va aduce stabilitate economică. Până pe 31 martie, cursul valutar poate fi extrem de instabil.  Prin urmare, trebuie să fim pregătiți pentru o creștere suplimentară a prețurilor la aproape toate alimentele.  Va trebui să reacționați cu calm și să fiți conștienți de toate riscurile cauzate de aceste modificări. A doua jumătate a anului 2021 va fi mai stabilă financiar. Prin urmare, toate semnele zodiacului trebuie să aibă răbdare, să nu se panicheze din timp și să creadă puterile proprii.  
horoscop_financiar_anul_bivolului

Berbec (21.03 - 20.04)

În 2021, va trebui să fiți mai moderat în ceea ce privește cumpărăturile. Păstrați-vă banii pe tot parcursul anului, nu faceți achiziții impulsive și inutile. La începutul anului, achizițiile mari nu vă vor aduce niciun beneficiu sau plăcere. Astrele vă sfătuiesc să amânați achizițiile până la toamnă. Cea mai reușită perioadă pentru achiziții este sfârșitul anului. În primul rând, este vorba despre bunurile imobile sau alte bunuri necesare pentru casă.

Citește și Horoscop arboricol: Află ce copac reprezintă zodia ta și ce elemente definesc mai mult structura interioară a caracterului

Taur (04.21 - 05.20) 

Astrele recomandă taurilor să nu cedeze provocărilor, pentru a-și nu risipi economiile acumulate.  Nu discutați despre situația dvs. financiară în prima jumătate a anului, nu cereți sfaturi despre cum să câștigați bani. Nu dați sume mari de bani cu împrumut. Pot apărea ceruri cu cei din familie de la bani sau o moștenire. Prin urmare, este mai bine să nu atingeți deloc subiectul banilor.

Gemeni (05.21 - 06.21)

Aveți grijă la cheltuieli inutile. Este important să nu planificați nimic până pe 26 mai. Astrele vă sfătuiesc să începeți noi proiecte, investiții financiare, împrumuturi și să semnați acte după 25 iunie. Cu toate acestea, tot anul veți avea riscul de a pierde sume mari de bani. Gemenii se gândesc adesea și mult la bani, de aceea sunt sfătuiți să nu-și cheltuiască finanțele, astfel ca până la sfârșitul anului să nu intre în faliment, scrie strana.ua.

Rac (22.06 - 22.07)

În iunie, Racii sunt sfătuiți să-și armonizeze relația cu banii. Sunteți adesea aruncați de la o extremă la alta: fie sunteți prea economi financiar, fie aruncați bani în stânga și în dreapta. Dacă nu vă opriți să vă aruncați în aceste extreme, veți avea probleme cu banii tot parcursul anului.

Leu (23.07 - 23.08)

Până în noiembrie 2021, nativii Lei trebuie să uite de achizițiile mari și să nu cheltuiască mulți bani. Astrele vă sfătuiesc să fie foarte atenți până în ultima lună a toamnei. În perioada 14 - 24 noiembrie ar fi bine să nu cumpere nimic. În general, astrologii spun că sfârșitul anului 2021 va fi destul de favorabil din punct de vedere financiar pentru lei. 

Fecioară (08.24 - 09.23)  

La începutul anului 2021, nativii Fecioară trebuie să acorde atenție fiecărei idei de afaceri care le vine în minte. În acest an, veți primi propuneri de afaceri interesante, în special după 20 februarie. Cu toate acestea, aveți grijă la tranzacțiile financiare din perioada 6 la 26 septembrie, care va fi cea mai bună. Ar fi bine să finalizați totul până pe 27 septembrie.

Balanță (24.09 - 23.10)  

Balanța va începe anul nestabil din punct de financiar. Prin urmare, nu vă grăbiți să cumpărați tehnică și gadget-uri noi în această perioadă. Desigur, puteți accepta cadouri și puteți planifica o achiziție, dar să știți că cea mai potrivită perioadă pentru a cheltui bani este prima jumătate a lunii iulie. Vara vă veți putea permite achiziții mari.

Scorpion (24.10 - 22.11)  

În 2021, Scorpionii trebuie să fie deosebit de atenți la deciziile financiare între 27 septembrie și 18 octombrie. Acest lucru este valabil pentru finanțe, ofertele de schimbare a locului de muncă, relocare sau investiții, care vor veni neașteptat. Cel mai bine ar fi să le refuzați pe toate, deoarece este  puțin probabil că veți câștiga ceva.

Săgetător (23.11 - 21.12) 

Încercați că nu dezvăluiți nimănui planurile. Fiți extrem de prudenți în perioada de până la 30 mai. La începutul lunii iunie, este mai bine să vă păstrați economiile financiare în bancă. Feriți-vă de fraudă atunci când vă planificați vacanța. Urmăriți modul în care eclipsa din 19 noiembrie va afecta piața financiară și puteți implementați tranzacțiile financiare planificate pentru această perioadă. 

Capricorn (12.22 - 01.20) 

Capricornii riscă să-și risipească majoritatea economiilor lor, astfel încât începutul anului poate fi cel mai dificil. Cu toate acestea, este probabil ca, după 8 martie, tensiunea financiară să scadă treptat. Nativii își pot majora capitalul până la sfârșitul anului. Astrele sunt încântate de abordarea atentă a dvs în ceea ce privește banii. Această caracteristică vă va ajuta să obțineți o poziție înaltă în viață. 

Vărsător (21.01 - 20.02)

Anul 2021 nu este cel mai bun moment pentru investiții financiare. Nu risipiți economiile pe nimicuri, nu împrumutați bani și nu luați cu împrumut. Cea mai lună lună este august, când nativii își pot permite o serie de achiziții mari și un nou loc de muncă. La sfârșitul lunii august, vă puteți înscrie la cursuri de dezvoltare personală vă vor permite să vă îmbunătățiți nivelul profesional și să solicitați un salariu mai mare , la toamnă și iarnă. 

Pești (21.02 - 20.03) 

Este bine dacă reușiți să finalizați proiectele financiare mari până în luna decembrie, precum să vă achitați datoriile și împrumuturile. Pe 4 decembrie, va avea loc o eclipsă de soare, care vă poate afecta negativ situația financiară. Iar pe 19 decembrie, Venus retrograd, care este responsabil pentru bani și proprietăți, poate agrava situația. Încercați să efectuați toate tranzacțiile importante cu proprietăți imobiliare în a treia decadă a anului, dar numai cu condiția ca dvs. să fi începul tranzacția anterior.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel