Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop. Ce vin ți se potrivește în funcție de semnul tău zodiacal
WhatsApp
Astrologii cred că pozițiile Soarelui, Lunii și planetelor la momentul nașterii tale au o influență directă asupra caracterului tău - așa că de ce nu ar trebui să aibă o influență și asupra a ceea ce bei atunci când vine vremea vinului? Până la urmă știi vorba aia gusturile nu se discută.
Horoscop. Ce vin ți se potrivește în funcție de semnul tău zodiacal / Foto: Unsplash

Candace Braun Davison de la Delish.com, cu ajutorul experților în astrologie AstroTwins și al iubitoarei de vinuri Marissa A. Ross, a găsit vinul perfect pentru semnul tău zodiacal.

Lăsați stelele să vă fie somelier:

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie). Ce vin ți se potrivește în funcție de zodie

 

Asocierea ta perfectă este cu un vin Orange. Îți place să ieși în evidență în mulțime, așa că roșul sau albul plictisitor nu este potrivit pentru tine; ai nevoie de ceva proaspăt și vibrant. Portocaliul este noul roze. Deși, din punct de vedere tehnic, este un vin alb, este făcut ca un vin roșu, ceea ce îi conferă culoarea portocalie și aroma acidă.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai). Ce vin ți se potrivește în funcție de zodie

 

Barolo este perfect pentru tine. La fel ca toți membrii familiei regale, te bucuri de lucrurile mai fine din viață, ceea ce face ca acest rege al vinurilor să fie perfect pentru tine.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie). Ce vin ți se potrivește în funcție de zodie

 

Stelele spun că Chenin Blanc este cel mai bun vin pentru tine. Îți place varietatea și ești mereu dispus să încerci orice, ceea ce face ca acest vin versatil să fie perfect pentru tine.

Vezi și: Horoscop 8 septembrie 2022 pentru toate zodiile. Scorpion, apar brusc niște probleme. Vărsător, vine o lovitură de noroc neașteptată

 

Rac (21 iunie - 22 iulie). Ce vin ți se potrivește în funcție de zodie

 

Mister rezolvat! Zinfandel este vinul potrivit pentru tine. Îți ia timp să îi cunoști pe ceilalți, iar un Zinfandel este la fel. Doar dintr-o înghițitură rapidă din acest vin vei simți gustul de alcool. Dar lăsați-l să decanteze timp de 30 de minute și veți fi bine răsplătit cu arome bogate și delicioase.

 

Leu (23 iulie - 22 august). Ce vin ți se potrivește în funcție de zodie

 

Pentru cineva cu vise mărețe și o viață excentrică, șampania este alegerea evidentă pentru tine. „Trăiești doar o data” este motto-ul tău, iar tu vrei ce e mai bun din ce e mai bun pentru a te bucura de această viață.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie). Ce vin ți se potrivește în funcție de zodie

 

Fecioarele sunt cunoscute pentru că sunt pretențioase, așa că Pinot Noir ar trebui să fie alegerea ta. Ca Fecioară, apreciezi atenția la detalii și exact așa se face Pinot Noir. Strugurii delicați trebuie să fie exact cum trebuie, altfel Pinot Noir nu va reuși.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie). Ce vin ți se potrivește în funcție de zodie

 

Chestiunea a fost cântărită cu atenție de către constelații, iar acestea spun că Riesling este cel mai bun vin pentru tine. Te înțelegi cu aproape toată lumea, iar acest vin delicat și echilibrat poate fi asortat cu aproape orice - la fel ca tine!

Vezi și: Horoscop dragoste și relații pentru luna septembrie. Pești, simți că presiunea emoțională crește. Previziuni complete

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie). Ce vin ți se potrivește în funcție de zodie

 

Cabernet este perechea ta făcută în raiul vinului. Scorpionii sunt unul dintre cele mai sexy semne astrologice, așa că ai nevoie de o băutură la fel de senzuală ca tine.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie). Ce vin ți se potrivește în funcție de zodie

 

Vinul puternicului Teran este perfect pentru cel mai puternic dintre semne. Îți place să stabilești legături cu oamenii, iar acest vin sloven cu aromă intensă nu seamănă cu nimic din ce ai mai băut până acum.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie). Ce vin ți se potrivește în funcție de zodie

 

Nu ești niciodată pe dinafară și nici vinul tău nu ar trebui să fie. De aceea, un Bordeaux este vinul potrivit pentru tine. Ești mereu la modă, iar Bordeaux este la fel de atemporal ca și tine.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie). Ce vin ți se potrivește în funcție de zodie

 

În zorii Epocii Vărsătorului, vinul tău ar trebui să fie un vin biodinamic. Ești cunoscut pentru că ești deschis la minte și pentru că ai opinii progresiste. Îți place să încerci lucruri noi, iar dacă nu ai încercat încă un vin biodinamic trebuie să te apuci ACUM de asta.

 

Pești (19 februarie - 20 martie). Ce vin ți se potrivește în funcție de zodie

 

Ești imaginativ și adaptabil, iar tu ai nevoie de un vin precum Petillant Naturel. Urăști etichetele și faptul că ești pus într-o cutie. Ești un individ înainte de toate și ai nevoie de un vin care îi va ține pe oameni în suspans.

 

Există multe beneficii ale consumului de vin, iar acum știi care este vinul perfect pentru tine. Bea! Este în stele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel