Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop. Ce ți se va întâmpla săptămâna aceasta, în funcție de semnul tău zodiacal
WhatsApp
Ce ți se va întâmpla săptămâna aceasta, în funcție de semnul tău zodiacal. Astrele au pregătit surprize pentru tine, pe care abia așteaptă să le citești. Previziuni complete pentru toate zodiile.
Horoscop. Ce ți se va întâmpla săptămâna aceasta, în funcție de semnul tău zodiacal

Gemeni. Ce ți se va întâmpla săptămâna aceasta

 

Zilele de naștere nu sunt doar despre petreceri. Ele ne fac, de asemenea, să ne reexaminăm viețile, un fel de verificare anuală pentru a vedea dacă suntem acolo unde ne dorim să fim. Săptămâna aceasta cu siguranță te face să te întrebi dacă ești pe drumul cel bun sau nu. Este timpul să vă schimbați cariera sau să urmăriți un vis de mult timp pe care l-ați pus în așteptare? Este timpul să sapi adânc și să ajungi cu adevărat la ceea ce vrea inima ta.

Obiectivele tale financiare și mentale contează și aruncând o privire asupra lor este important chiar acum. Nu lăsați ca cererile altora asupra timpului dvs. să vă distragă atenția de la adevăratul dvs. scop. Îți poți face timp pentru orice, dar fă-ți o prioritate în timp ce îți dai seama de toate acestea. Comunicarea ta este excelentă în acest moment, așa că oamenii ar trebui să fie înțelegători. Nu ai ce face dacă toată lumea vrea să fie în preajma ta, mai ales la începutul săptămânii - dar poți să te asiguri că îți programezi timp și pentru a-ți urmări obiectivele.

 

Rac. Ce ți se va întâmpla săptămâna aceasta

 

Vrei mai întâi veștile bune sau cele mai puțin bune? Vestea cea mare: până la sfârșitul săptămânii, vei întoarce capete și vei atrage multă atenție pozitivă. Oamenii vor observa cu siguranță trăsăturile tale pozitive și se vor concentra pe acestea.

Vestea mai puțin bună? La începutul săptămânii, s-ar putea să te confrunți cu unele situații stresante care te fac să fii gata să arunci prosopul. Depinde de tine să faci limonadă din asta! Canalizează-o pe Regina B și profită la maximum de aspectele negative. Strălucește o rochie de soare drăguță cât timp o faci, pentru că lucrurile se îmbunătățesc mai târziu în cursul săptămânii. Rămâi pozitivă, soarele este aproape în semnul tău și asta este întotdeauna un lucru bun!

 

Leu. Ce ți se va întâmpla săptămâna aceasta

 

Intră în această săptămână știind că orice ar putea părea ca un haos acum poate deveni ceva pentru care ești recunoscător în viitor. Ceva la începutul săptămânii nu merge chiar așa cum vrei tu sau poate provoca o oarecare dezamăgire. Înainte de a-ți pune coama în încurcătură, respiră adânc și ia-ți ceva timp pentru a reevalua situația. Dacă te lovești de un blocaj, să știi că este temporar. Între timp, știi că noile începuturi sunt precedate de finaluri, așa că concentrează-te pe aspectele pozitive care acum au loc să intre în tabloul general.

Chiar și cu toate astea, tot ești un obiect fierbinte sâmbătă, când nivelul tău de atracție este ridicat. Așa că nu lăsa un mic obstacol în drum să-ți strice călătoria!

 

Fecioară. Ce ți se va întâmpla săptămâna aceasta

 

Oricât de independent ai fi, s-ar putea să simți nevoia de companie în această săptămână. Dar nu doar compania prietenilor - oricât de mult i-ai iubi, s-ar putea să ai nevoie de mai mult decât de aceeași veche companie. Te simți puțin neîmplinită și frustrată în această săptămână în departamentul de romantism, așa că, deși urăști să le spui "nu" prietenilor, fă-ți timp pentru tine și intră pe niște aplicații de întâlniri sau abordează-l pe acel drăguț de la sală.

Este cu siguranță un act de echilibrare în această săptămână, dar o poți face. Ține minte doar că, dacă nu ești plătită să acționezi ca terapeut, este în regulă să iei o pauză și să te concentrezi asupra ta uneori.

 

Balanță. Ce ți se va întâmpla săptămâna aceasta

 

Lucrurile pot fi puțin agitate acum, dar nu-ți răsturna balanța încă! Te poți descurca. Știm că îți plac lucrurile frumoase și apele liniștite, dar nu poate fi întotdeauna așa.

Săptămâna aceasta cu siguranță pune unele lucruri în așteptare pentru tine, dar privește-o ca pe o perioadă de organizare. Concentrează-te pe tine, pe sănătatea ta și pe cum să revii pe drumul cel bun. Este o săptămână bună pentru reînnoirea rutinelor pentru că, ei bine... s-ar putea să nu ai de ales! Este un semn că ți-ar prinde bine o schimbare.

Mai târziu, în cursul săptămânii, vei avea parte de câteva oportunități stelare, așa că nu lăsa aceste mici perturbări să te doboare. Această schimbare este pozitivă!

 

Scorpion. Ce ți se va întâmpla săptămâna aceasta

 

Universul te pune puțin la încercare la începutul săptămânii, dar cu siguranță nu te deranjează să pui lucrurile la îndoială. Dacă un proiect sau o relație nu funcționează pentru tine în acest moment sau te simți dezamăgit, este un moment bun să faci un pas înapoi și să evaluezi cu adevărat dacă este ceea ce îți dorești cu adevărat, cu adevărat.

Puțin timp de singurătate îți face bine și știi că ai vrut să mergi mai des la sală - profită de acest timp pentru a fi bună cu tine și pentru a lua decizii cu mintea limpede. Organizarea minții, a inimii și a spațiului tău te va readuce pe calea cea bună și vei fi ca o ploaie.

 

Săgetător. Ce ți se va întâmpla săptămâna aceasta

 

Unele probleme se strecoară de sub preș și nu le mai poți ignora. Știm că îți place să păstrezi lucrurile ușoare, dar uneori nu te poți abține să nu confrunți lucrurile direct. Multe dintre acestea se concentrează în jurul vieții tale de familie, precum și a obiectivelor și viselor tale. Organizează lucrurile acasă și rezolvă lucrurile cu oricine cu care ai avut probleme. Aceasta este o perioadă de creștere.

Sigur, ești veșnicul copil al zodiacului, dar uneori trebuie să-ți pui șapca de adult și să te ocupi de lucrurile importante. Fă-ți ordine în priorități și decide ce merită cu adevărat atenția ta. Odată ce ai un obiectiv, poți ținti săgeata de arcaș și să te apuci de el. Dar luarea deciziilor importante este pe primul loc. Poți să faci asta!

 

Capricorn. Ce ți se va întâmpla săptămâna aceasta

 

Ești foarte practic în această săptămână, Capricorn - oh, stai, asta se întâmplă în fiecare săptămână... dar mai ales în această săptămână. S-ar putea să te confrunți cu un eșec minor la începutul săptămânii, dar, în adevărata manieră a semnelor de Pământ, elaborezi un plan pentru a reveni pe drumul cel bun. Înainte de a-ți trasa următoarele mișcări, asigură-te că faci o cercetare sufletească asupra motivelor pentru care un proiect sau o relație actuală ar putea să nu avanseze și gândește-te cu adevărat la ceea ce ar trebui să-ți pui energia în continuare.

Dacă aveți nevoie de timp de singurătate pentru a vă da seama de toate acestea, nu vă simțiți prost să cereți acest lucru. Îți place să mergi pas cu pas și să-ți iei timpul necesar în timp ce te concentrezi pe obiectivele tale, așa că nu lăsa pe nimeni să te grăbească. Să te simți împlinită este important pentru tine, mai ales în carieră, așa că treci la treabă, chiar dacă asta înseamnă să-ți pui telefonul pe "nu deranjați" pentru moment!

 

Vărsător. Ce ți se va întâmpla săptămâna aceasta

 

Săptămâna ta începe cu relații care arată bine. Te înțelegi cu ușurință cu ceilalți în acest moment, iar cei singuri ar putea cunoaște pe cineva nou. Pe măsură ce săptămâna avansează, lucrurile ar putea părea mai puțin amuzante - încearcă să iei totul cu calm. Orice obstacol care apare acum înseamnă doar că trebuie să stai liniștit înainte de a lua decizii majore.

Banii sunt în mintea ta în acest moment, așa că poți pune lucruri în coșul de cumpărături, dar nu te retrage până când nu ai cercetat toate domeniile financiare din viața ta. S-ar putea să îți regândești locul de muncă sau planul de economii sau chiar și bugetul tău în general. Faceți curățenie de primăvară în finanțele dvs.: aveți nevoie de acea cafea zilnică de 5 dolari sau ar trebui să investiți, în sfârșit, într-o cafetieră de casă? Fiți creativi, astfel încât să vă puteți relaxa și să vă simțiți pozitiv în legătură cu bugetul dvs., apoi întoarceți-vă și faceți acea vânzare online.

 

Pești. Ce ți se va întâmpla săptămâna aceasta

 

Semnul tău reprezintă doi pești care înoată în direcții opuse, iar săptămâna aceasta s-ar putea să te raportezi la această imagine un pic prea mult! O parte din tine vrea să se încarce înainte și să facă lucruri pentru tine și pentru alții, iar o parte din tine are nevoie de o pauză majoră. Permite-ți să fii gânditor și să privești în interior.

Sunteți împlinit? Vă puneți energia în lucrurile potrivite? Este timpul să reflectați asupra lucrurilor. Luați-vă timp pentru a vă clarifica lucrurile. Săptămâna aceasta, asigură-te că faci un fel de exerciții fizice și că ai grijă de tine. Activitatea mentală la acest nivel este epuizantă, mai ales când încă te confrunți cu lumea reală. Nu-ți face griji, continuă să înoți! Vei prinde în curând valul potrivit.

 

Berbec. Ce ți se va întâmpla săptămâna aceasta

 

Te concentrezi mai puțin pe acțiune în acest moment și mai mult pe emoții - neobișnuit pentru tine, dar cine spune că ești mereu previzibil? Pur și simplu știi că nu este momentul potrivit pentru a te arunca în anumite lucruri încă.

În general, ritmul se mișcă încet în această săptămână și ești mai în ton cu viața ta interioară. Îți vindeci răni din trecut și treci dincolo de obiceiurile proaste. Apucă-te de meditație, yoga sau chiar de alergat - orice te ajută să eliberezi din viața ta acele toxine din trecut. Vrei să te înrădăcinezi și să ai mai multă grijă de tine, iar aceasta este o săptămână excelentă pentru a începe. Luați acea concentrare a Berbecului și puneți-o pe sănătatea dvs. emoțională și fizică în această săptămână. Săptămâna viitoare te poți întoarce la cucerirea lumii.

 


Taur. Ce ți se va întâmpla săptămâna aceasta

 

La începutul săptămânii, lucrurile pot părea puțin mai confuze decât preferi. Nu te încurca încă în coarne! Uneori, aceste situații sunt pozitive, în sensul că te fac să faci un pas înapoi și să te gândești la relațiile și obiectivele de viață care nu funcționează pentru tine. Îți place să te încarci atunci când cineva te supără, dar respiră adânc și abordează lucrurile cu calm săptămâna aceasta. Odată ce ți-ai dat seama de limitele tale și de perspectiva celorlalți, poți ajunge la înțelegeri mai bune.

Știi că ai puțină răbdare undeva acolo, așa că sapă adânc și exersează asta în această săptămână. Relațiile tale vor fi mai bune pentru asta, promit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel