Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop. Ce fel de prieten ești cu adevărat, în funcție de semnul tău zodiacal
WhatsApp
Cu toții ne dorim să avem un prieten bun - cineva care este loial, care poate păstra un secret și care este mereu acolo când este nevoie. Dar a fi un prieten bun poate fi o provocare. Nimeni nu poate fi prietenul perfect și chiar dacă încercăm, putem da greș. Iată cele mai loiale zodii când vine vorba de prietenie,
Horoscop 3 decembrie. Leu, schimbările pe care le aștepți bat la ușa ta; Săgetătorii obțin un venit mare sau un bonus: Previziuni complete

Există diferite grade de prietenie, de la un prieten de serviciu la cel mai bun prieten. Este posibil ca tu și prietena ta din clasa a doua să aveți o istorie comună, dar s-ar putea să nu-i împărtășești cele mai intime detalii ale vieții tale actuale.

Unii oameni își consideră familia ca fiind cei mai buni prieteni, în timp ce alții au prieteni pe care îi consideră familie. S-ar putea să fii un prieten bun pentru o persoană și unul total toxic pentru următoarea. S-ar putea să nu știi ce fel de prieten ești, dar semnul tău zodiacal îți poate da un indiciu. 

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie): Prietenul independent

 

Ca prieten/ă Berbec, ești devotat, loial și îți vei apăra prietenii. Cu toate acestea, uneori îți place să amesteci lucrurile și să faci ceva rebel și diferit de toți ceilalți.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai): Prietenul cu adevărat albastru

 

Ești un prieten stabil, solid și îți asculți (fără să îți judeci) prietenii. Dar asta nu înseamnă că nu ești dur și că vei trece peste prostii atunci când este nevoie.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie): Prietenul care trăiește pentru a petrece

 

Gemeni, ești genul de prieten care este întotdeauna dispus să meargă la o petrecere și care sfârșește prin a fi cea mai populară persoană de acolo. 

 

Rac (21 iunie - 22 iulie): Prietenul emoțional

 

Familia și prietenii tăi sunt în fruntea listei celor mai valoroase lucruri din viața ta. Îți trăiești viața după instinctul tău și dacă bănuiești că un prieten te vorbește de rău, îl vei elimina din viața ta pentru totdeauna.

 

Leu (23 iulie - 22 august): Prietenul obositor

 

Leii vor întotdeauna ca totul să fie despre ei și vor face lucruri scandaloase pentru a se asigura că sunt în centrul atenției, cum ar fi să vorbească tare pentru a se face remarcați.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie): Prietenul care muncește

 

Fecioarele au tendința de a-și păstra emoțiile înăuntru și de a se concentra pe sarcina pe care o au de îndeplinit. Fecioarele sunt atât de concentrate pe muncă încât prietenii de la serviciu sunt aproape singurii prieteni cu care petrec timp.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie): Prietenul "dependent de social media"

 

Balanțele iau foarte în serios toată chestia cu prietenii de pe Facebook. Ei se asigură întotdeauna să dea like, să comenteze și să vă ureze la mulți ani. Ei iau în considerare fiecare cerere de prietenie și nu o vor accepta în mod arbitrar.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Prietenul prietenilor cu beneficii

 

Scorpionii sunt foarte pasionali și sexuali și nu au nicio problemă în a estompa limitele dintre un prieten și un partener de sex. De asemenea, au o minte foarte imaginativă și murdară.

 

Săgetătorul (22 noiembrie - 21 decembrie): Prietenul aventurier neînfricat

 

Săgetătorilor le place să călătorească, să încerce lucruri noi și să își țină prietenii râzând și fascinați cu toate poveștile aventurilor lor. Prietenul săgetător va fi gata oricând să fugă cu tine în altă țară și să începeți o nouă viață.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie): Prietenul înțelept și mentor

 

Capricornii sunt foarte stabili și bine informați. Ei sunt prietenul la care oamenii apelează atunci când tânjesc după stabilitate și au nevoie de cineva care să îi sfătuiască sau să le explice lucrurile.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Prietenul cu adevărat unic

 

Vărsătorii sunt diferiți de toți ceilalți, dar tocmai asta îi face să fie un prieten grozav. Sunt neortodocși, neconvenționali și au adesea o colecție foarte eclectică de prieteni. Toată lumea are nevoie de un Vărsător în echipa lor.

 

Pești (19 februarie - 20 martie): Prietenul persoană bună

 

Ai auzit expresia "Prieten pe viață"? Ei bine, un prieten din Pești este pe viață; atât de devotați sunt pentru un prieten. Îi pun pe toți înaintea lor și sunt pur și simplu amabili.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel