Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop. Care sunt semnele zodiacale cele mai norocoase în dragoste în data de 24 septembrie
WhatsApp
Previziunile astrologice și horoscopul celor mai norocoși în dragoste sunt aici pentru data de 24 septembrie 2022, cu o predicție romantică pentru trei semne zodiacale. Cine sunt norocoșii?
Horoscop. Care sunt semnele zodiacale cele mai norocoase în dragoste în data de 24 septembrie / Foto: Unsplash

Data de 24 septembrie 2022 se va dovedi a fi o zi foarte norocoasă și frumoasă pentru trei semne zodiacale în astrologie. Aceste trei zodii sunt alături de partenerii lor cu un motiv anume, deoarece ei sunt cei care îi cunosc cel mai bine.

Acest lucru implică, de asemenea, faptul că ei știu cum suntem atunci când devenim morocănoși și doar ei sunt cei care știu cum să se descurce cu noi. Și ce știu să facă cel mai bine? Ne fac să râdem. 

Vezi și: Horoscop special. Află ce surprize inedite ți-au pregătit astrelor pentru perioada următoare

 

Ceea ce se întâmplă aici este că ajungem să apreciem și mai mult persoana iubită pentru că a rămas cu noi, la bine și la rău. Este plăcut să ne bazăm pe faptul că putem să ne lăsăm garda jos și chiar să fim într-o dispoziție proastă în fața cuiva care nu ne va judeca sau ne va părăsi pentru că suntem pur și simplu oameni.

Astăzi este o zi de apreciere pentru persoana din viața noastră care rămâne alături de noi și ne susține chiar și în momentele grele.

Care sunt cele trei semne zodiacale cele mai norocoase în dragoste pe 24 septembrie 2022? 

 

1. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

 

Nu este nevoie de prea multe pentru a te simți nervos sau agitat și chiar dacă nu există nimic care să te stimuleze în acest fel, unele zile sunt numai bune pentru a te simți neliniștit.

Ce e bine de știut este că nu trebuie să treci singur peste asta, pentru că Luna în cuadratură cu Uranus îți pune partenerul chiar în fața ta, fie că vrei sau nu să fie acolo.

Cert este că, alături de această persoană, nu te poți abține să nu zâmbești. Este ca și cum ar fi făcută din magie și chiar tind să strălucească cel mai bine atunci când te simți deprimat și au ocazia să te tragă din nou în sus.

Acest partener al tău a fost făcut la comandă pentru tine, se pare, și îți va pune un zâmbet larg pe față atunci când îți vei da seama că nu mai poți să îți păstrezi starea de spirit proastă. 

Vezi și: Horoscop compatibilitate zodii. Balanță, ai șansa de a readuce relația pe drumul cel bun. Peștii sunt cuprinși de gânduri. Previziuni complete

 

2. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

 

Tranzitul major de astăzi, Luna în cuadratură cu Uranus, s-ar putea să te facă să te lupți cu dorința partenerului tău de a te face fericită. Aspectul rebel al lui Uranus este în plină forță, iar tu, ca Scorpion, ești în toată puterea cuvântului, dar oare îți face bine? La naiba, nu, de fapt, te simți mizerabil astăzi.

De aceea, cel mai bine ar fi să te dai la o parte și să-ți lași partenerul să facă ceea ce știe să facă cel mai bine: să te înveselească. Și asta este exact ceea ce vrea să facă, ceea ce este și unul dintre motivele pentru care iubești atât de mult această persoană.

Așadar, taci din gură și dă-te la o parte pentru că există cineva în viața ta care te prețuiește și care vrea să te depășești.

În timpul Lunii în cuadratură cu Uranus, s-ar putea să te simți iritabil, dar nu ești singur, iar dacă te lași dus de val, vei ajunge să ai o seară fantastică alături de cea mai bună iubire a ta. 

Vezi și: Horoscop carieră și noroc. Taur, alege fie munca, fie relaxarea, pentru că nu le poți face pe amândouă. Previziuni complete

 

3. Pești (19 februarie - 20 martie)

 

Nu-ți place să recunoști asta, dar astăzi ești plictisit. Simți că, dacă recunoști că ești plictisit, atunci înseamnă că ești o persoană plictisitoare și nu vrei ca cineva să proiecteze această imagine asupra ta.

Cu toate acestea, ai un partener care te găsește orice, DAR nu plictisitor, motiv pentru care va alege să joace rolul clovnului - în beneficiul tău.

Nu ți-ai dat seama niciodată cât de departe ar merge partenerul tău romantic pentru a te face să zâmbești, iar astăzi îl va avea la înălțime.

Oh, vei zâmbi până la sfârșitul acestei zile, Pești. În ciuda ta, vei zâmbi și te vei bucura de viața ta. Ziua de astăzi te pune în contact cu cât de mult îi pasă partenerului tău de bunăstarea ta. Rămân alături de tine în orice situație. Ce gest frumos, foarte frumos!

Vezi și: Horoscop 24 septembrie 2022 pentru toate zodiile. Doi nativi vor avea un weekend excelent. Previziuni complete

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel