Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop. Care sunt cele mai încăpățânate semne zodiacale
WhatsApp
Potrivit astrologiei, există câteva semne zodiacale care concurează pentru titlul de cel mai încăpățânat semn zodiacal.
Horoscop. Care sunt cele mai incapatanate semne zodiacale (sursa: pexels.com.)

A fi încăpățânat (sau un împăciuitor al oamenilor) merge mult mai departe decât trăsăturile tale zodiacale de bază. Nivelul de încăpățânare pe care îl posedă fiecare semn zodiacal are mult de-a face cu plasamentele fiecărui semn, cum ar fi elementul și modalitatea sa. 

S-ar putea să nu-ți dai seama cât de încăpățânat poți fi, pentru că nu ai mai ajuns niciodată în acest punct. Iar pentru unele dintre aceste semne zodiacale, îți recomand să le eviți atunci când, în sfârșit, vezi această latură a lor (poate deveni înfricoșător).

Continuă să citești pentru a afla cât de încăpățânat ești cu adevărat, pe baza astrologiei.


1. Taur (20 aprilie - 20 mai)

 

Taurul este, sincer, cel mai rău tip de încăpățânare care există.

Nu le place de multe ori să intre într-o discuție sau argument fără telefonul la îndemână, doar în cazul în care trebuie să școlărească pe cineva cu faptele, dar încearcă să-i lovești cu logica atunci când ești în aceeași situație - nu o au. De fapt, vor face tot posibilul să insiste că te înșeli, pentru că pot.

Un alt motiv pentru care Taurul este cât se poate de încăpățânat este că au această chestie în care te vor asculta - și vor fi de acord cu tot ce spui - și apoi se vor întoarce să își facă treaba lor. Poți să încerci să le spui că nu este sigur să mănânce aluat crud de prăjituri sau să meargă să înoate în timpul unei furtuni, dar ei vor face oricum tot ce vrea ea.

Nu sunt obtuzi, dar vă dați seama cât de încăpățânați sunt.

 

2. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

 

Berbecul nu este berbecul zodiacului degeaba. La naiba, sunt mai încăpățânați decât un zid de cărămidă.

Berbecul este atât de obișnuit să facă oricum totul în felul lor, încât atunci când cineva încearcă să îl provoace, îi arată cât de încăpățânat poate fi. Dacă crezi că poți să aștepți un Berbec în orice privință, mai ai ceva de așteptat.

Fie că vor să-ți cumpere un cadou scump de ziua ta sau să te invite la o cină frumoasă, nu există nimic din ceea ce poți spune sau face pentru a face un Berbec să se răzgândească. De fapt, provoacă-i de destule ori și nu le este teamă să devină fizic dacă trebuie.

 

3. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

 

Să încerci să faci Vărsătorul să nu mai fie încăpățânat este ca și cum ai încerca să faci un zid de ciment să se miște pentru tine pentru că îți stă în cale. Cu alte cuvinte: Nu. Nuh-uh. Nu se întâmplă.

Vărsătorul este încăpățânat în legătură cu orice, iar dacă îi chemi în față, probabil că vor refuza cu încăpățânare că sunt încăpățânați deloc.

Există foarte puține modalități (dacă există vreuna) de a-i face pe Vărsători să nu mai fie atât de încăpățânați tot timpul, dar trebuie să fii destul de mult BFF-ul căruia îi spun fiecare mic secret murdar pentru a-i convinge. Cu siguranță nu le pasă ce crede nimeni și urăsc absolut deloc să-ți audă părerea, așa că continuă să fie încăpățânați și să facă exact ceea ce vor pentru că nimeni nu le poate spune altfel.

 

4. Capricorn (20 dec. - 19 ian.)

 

Dacă cineva personifică zicala "păcălește-mă o dată, să-ți fie rușine. Păcălește-mă de două ori, să-ți fie rușine", acela este Capricornul.

Poate că sunt încăpățânați, dar asta doar pentru că nu vor să ajungă într-o situație neajutorată. Ei încearcă să își bazeze toate deciziile viitoare pe experiența trecută, iar dacă îți spun că vor face ce vor ei, atunci nu se va întâmpla - punct.

Capricornul poate fi, de fapt, incredibil de amabil și dulce, dar dacă încerci să îi presezi să facă ceva - mai ales dacă ți-au spus deja cât se poate de politicos că nu vor ceda - atunci întregul lor comportament se poate schimba.

Sunt șanse destul de mari să nu vezi niciodată această latură a lor, dar nu împingeți ursul, pentru că vă promit că nu vă va plăcea ceea ce veți vedea.

 

5. Leu (23 iulie - 22 august)

 

Leul obține ceea ce își dorește în viață și vor călca pe oricine încearcă să le stea în cale.

Ei bine, da și nu. Ei cunosc cu siguranță valoarea de a fi încăpățânați până când obțin ceea ce își doresc, dar nu sunt proști și nu sunt pe cale să lase o mișcare greșită să le pună în pericol întregul mod de operare.

Leul va fi încăpățânat până în punctul în care devine stupid sau nesăbuit. Nu vor niciodată să fie cunoscuți ca fiind persoana care va face literalmente orice pentru a obține ceea ce vor, pentru că, în acel punct, nu este admirabil... este doar prostesc. Da, își doresc atât de mult acel nou loc de muncă, dar nu vor șantaja concurența sau nu vor săpa mizerii despre cineva doar pentru a le fi mai ușor; ei cred că trebuie să joace corect.

 

6. Săgetător (22 noiembrie - 19 decembrie)

 

Săgetătorii pot fi destul de încăpățânați, dar sunt, de asemenea, foarte cuminți în această privință.

Ei nu sunt atât de mult cineva care se va certa până când vor fi albaștri la față, dar dacă spun că nu merg undeva sau nu fac ceva și gata, ar fi bine să crezi că sunt serioși.

Săgetătorul a fost cu siguranță în jurul valorii de și ei încearcă să-și folosească inteligența pentru a lua decizii mai bune. Cel mai mare motiv pentru care Săgetătorul este încăpățânat este din cauza trecutului lor. Ei nu vor să facă niciodată aceeași greșeală de două ori, așa că atunci când pun piciorul în prag în legătură cu ceva, este pentru a se culca din nou cu același nemernic sau pentru a încerca să se împace cu colegul de cameră care încearcă să le ardă toate hainele.

S-ar putea să nu crezi că e așa mare lucru să faci greșeli, dar acesta este un lucru pe care Scorpionul îl urăște.

 

7. Pești (19 februarie - 20 martie)

 

Peștii sunt foarte fermi în ceea ce privește apărarea a ceea ce cred și nu dau înapoi în ceea ce privește lucrurile care sunt importante pentru ei.

Per total, le place să își folosească încăpățânarea (care nu este la fel de vicioasă ca a altor semne) pentru bine, nu pentru rău.

Dar doar pentru că Peștii pot fi încăpățânați nu înseamnă că vei vedea asta întotdeauna; este mai probabil să o vezi fiind dulce și spumoasă în loc de încăpățânată.

Peștii pot încerca să își înfunde călcâiele în pământ și să rămână fermi pe poziții în privința altor lucruri în afară de convingerile lor, dar pot fi destul de ușor de convins. Ar putea spune că vor iaurt înghețat, dar ispitește-i cu înghețată și se vor topi în mâinile tale. Nu-i luați drept niște îngăduitori, dar nu sunt atât de înfricoșători și încăpățânați pe cât vor să creadă oamenii.

 

8. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

 

Fecioara este ca acel câine care are un lătrat puternic și niște dinți cu aspect vicios, dar când îi dai un tratament, se comportă ca și cum ai fi noul său cel mai bun prieten.

Pot fi încăpățânați din când în când, dar toate astea dispar în momentul în care le dovedești că se înșeală. Nu le place să fie nevoiți să se certe doar de dragul de a se certa, pentru că nu sunt genul acela de persoane.

Mai mult decât atât, însă, Fecioarei îi place să își încurajeze prietenii să se mențină pe poziții, chiar și atunci când ei nu pot. Doar pentru că lătratul lor este mai rău decât mușcătura lor nu înseamnă că nu consideră că încăpățânarea este o trăsătură inspirată. Ei văd cum oamenii reușesc să facă ceea ce vor atunci când nu dau înapoi, motiv pentru care se prefac că sunt mai încăpățânați decât sunt în realitate. Speră ca într-o zi să păcălească pe cineva să creadă că sunt de fapt încăpățânați.

 

9. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

 

Scorpionul pare a fi genul de persoană care are mereu o opinie despre tot și despre toți în orice moment, dar în realitate, sunt indivizi destul de docili.

Nu ar trebui să îi subestimezi niciodată, dar nu sunt nici pe departe atât de agresivi pe cât îi face toată lumea să pară.

În ceea ce privește faptul că sunt încăpățânați, sunt încăpățânați, într-adevăr - dar nu în felul în care ai bănui. Scorpionii au speranțe mari pentru ei înșiși și așteptări mari cu privire la ceea ce pot realiza. Așa că, ori de câte ori vezi cele mai încăpățânate părți ale Scorpionului, de obicei este pentru că au acea atitudine de "du-te și ia-i" în legătură cu ceva (sau cineva) pe care îl doresc cu adevărat și nu vor renunța până nu vor obține acel lucru.

Dar despre tine și despre viața ta, nu le pasă deloc. Poate că sunt duri cu ei înșiși, dar cred că trebuie să te lase să te faci pe tine.

 

10. Rac (21 iunie - 22 iulie)

 

Sună dur, dar Racul nu este deloc încăpățânat, pur și simplu pentru că sunt mult prea evazivi pentru a se menține pe poziții.

Sigur, s-ar putea să devină încăpățânați în doze foarte mici, dar acele gheare de crab ale lor sunt de fapt doar pentru spectacol. Ar putea spune că nu vor face ceea ce spui sau nu te vor asculta, dar arată orice pic de autoritate asupra lor și vor da înapoi.

Sigur, nu este nimic cu adevărat greșit în a se lăsa purtați de volubilitate, dar nu ajută în momentele în care chiar își doresc ceva, dar nu știu cum să facă să se întâmple.

 

11. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

 

Gemenii sunt genul de persoane care se lasă purtați de curent pentru că le este mult mai ușor să se răzgândească în acest fel - și se răzgândesc foarte mult.

Gândește-te în felul următor: dacă Gemenii ar fi o furnică, ai putea controla practic unde se duc și ce fac, doar cu degetul.

Dar doar pentru că se răzgândesc în fiecare minut din fiecare zi, nu înseamnă că o fac pentru tine. Presupunem că Gemenii nu au niciodată planuri sau preferințe cu adevărat stabilite; ar putea spune că se duc la bibliotecă, dar dacă menționezi că ți se face foame, se va oferi voluntar să vă ducă pe amândoi cu mașina pentru a merge să luați ceva de mâncare.

Nu este vorba atât de mult de faptul că sunt ușor de manipulat, ci că sunt pur și simplu o persoană ușuratică, ceea ce înseamnă că le este imposibil să fie încăpățânate în legătură cu ceva.

 

12. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

 

Dacă cineva ar putea fi absolut cel mai departe de a fi încăpățânat, acela ar fi Balanța.

Nu numai că nu există un os rău în corpul unei Balanțe, dar nu există nici unul încăpățânat. Tot ceea ce vor să facă este să te mulțumească, indiferent de ce este nevoie. Pentru unii, acest lucru îi face să pară ca un preș total, dar pentru alții, este doar Balanța fiind drăguță.

Din nefericire pentru ei, faptul că sunt o persoană ușuratică le poate aduce mai multe probleme decât și-ar dori, probabil, să aibă vreodată. Atunci când Balanța este un fățarnic (ceea ce se întâmplă tot timpul), este ca o lumină verde pentru ca oamenii să se folosească de ei doar pentru bunătatea lor și apoi să plece. Și cea mai rea parte? Nu știu să fie suficient de încăpățânați pentru a le spune oamenilor să înceteze - așa că, sunt condamnați să fie călcați în picioare tot timpul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel