Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 9 martie. Topul celor mai atrăgători și periculoși bărbați, după zodie. Sigur ai întâlnit măcar unul așa
WhatsApp
Ziua de 9 martie este cunoscută în popor și ca „ziua bărbatului“. Iar asta vine de la tradiția ca, de Mucenici, bărbații să consume 44 de pahare cu vin. Ca să cinstim și reprezentanții sexului tare, vă prezentăm un horoscop special: Topul celor mai atrăgători și periculoși bărbați, după zodie.
Horoscop 9 martie. Topul celor mai atrăgători și periculoși bărbați, după zodie. Sigur ai întâlnit măcar unul așa

Aproape fiecare femeie a avut de-a face cu bărbați neplăcuți, periculoși și cruzi cel puțin o dată în viață. Dar nici nu și-au imaginat că semnul zodiacal sub are s-au născut ar putea avea o influență importantă asupra acestui aspect. Astrologii au întocmit o listă a celor mai atrăgători și periculoși bărbați, după zodie.

Dacă persoana iubită a unei femei se află pe această listă, atunci recomandările și sfaturile astrologilor o vor ajuta să construiască o relație cu el fără a face rău pentru ea și pentru cei dragi.

Citește și: Horoscop 8 Martie. Topul celor mai frumoase și periculoase femei ale zodiacului: Te numeri printre ele?

Topul celor mai atrăgători și periculoși bărbați, după zodie. Semnele de FOC

 

Berbec

Berbecii sunt personalități foarte ascunse. Pe de-o parte, se pot arăta ca bărbați drăguți și destul de prietenoși cu care este ușor să găsești un limbaj comun. Dar dacă ceva nu este plăcut Berbecului, atunci atitudinea și comportamentul său față de ceilalți se schimbă dramatic. Berbecul devine irascibil, nervos, înfricoșător și intimidant. Acest lucru se datorează faptului că Berbecul este condus de planeta războinică Marte.

Este greu pentru Berbec să trăiască cel puțin o zi fără scandaluri și certuri. Nu sunt obișnuiți să cedeze nimănui nimic. Dacă cineva din jurul Berbecului începe să-i opună rezistență, atunci acesta acționează asupra lui ca o capă roșie pentru un taur. 

Avantajul bărbaților Berbec este că sunt ingenioși și nu țin ranchiună. După ce trece puțin timp, se comportă de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic.

 

Leu

Bărbații Leu sunt personalități foarte egoiste. Este foarte important pentru ei să fie admirați și fermecați. Pentru a-și demonstra superioritatea și măreția față de ceilalți, Leii se pot comporta foarte crud, folosind o presiune morală. În ceea ce privește relațiile cu femeile, acestea sunt doar o aplicație pentru Leu. Dacă partenerul său de viață nu îl susține pe Leu și îl exaltă, atunci pur și simplu va scăpa de ea (va găsi o alta, mai mulțumită).

Dacă îl enervezi pe Leu, atunci el este capabil să dea dovadă de mare furie și cruzime. Dacă cineva decide să-l critice și să-i conteste opinia, atunci această persoană va fi catalogată drept foarte rea. La urma urmei, leii nu iartă niciodată pe cei care le-au greșit o dată...

 

Topul celor mai atrăgători și periculoși bărbați, după zodie. Semnele de PĂMÂNT

 

Taur

Principalul pericol al Taurului este natura lor dificilă și voința. Acești bărbați adoră ca toate evenimentele să se învârtă numai în jurul lor. În ceea ce privește femeile, Taurul încearcă să devină toată lumea pentru ele simultan - soți, iubiți, tați, prieteni și frați.

Dacă o femeie care este într-o relație cu Taurul nu acceptă o astfel de poziție, atunci reprezentanții acestui semn vor face tot posibilul pentru a le transforma viața în iad. O vor oprima pe femeia iubită, restricționându-i libertatea și spulberându-i visele. Din această cauză, ambii vor avea de suferit, desigur, dar Taurul este mult mai puțin afectat.

Topul celor mai atrăgători și periculoși bărbați, după zodie. Semnele de APĂ

 

Scorpion

Majoritatea astrologilor sunt de acord că cei mai violenți bărbați se nasc sub semnul Scorpionului. Acești oameni au propria lor cruzime specială. Ei pot elabora un plan de răzbunare de ani de zile, așteptând cu răbdare ca toate circumstanțele să se desfășoare așa cum își doresc. În același timp, vor continua să comunice cu persoana respectivă, pretinzând că nu s-a întâmplat nimic și că totul este în regulă. De fapt, aceasta este doar o mare deghizare. Scorpionii sunt bărbați foarte răzbunători, incapabili de compromis și iertare.

Scorpionii cred că numai părerea lor este corectă, ceea ce înseamnă că toată lumea ar trebui să-l asculte. În momentul unei dispute, Scorpionul știe clar unde și cum să-și înțepe omologul mai dureros. Nu-i este milă deloc de sacrificiul său, iar suferința și chinul „inamicului“ îi vor aduce o plăcere incredibilă.

 

Rac

Bărbații Rac, la fel a Scorpionii, sunt foarte răzbunători. Nu îi iartă niciodată pe cei care le-au greșit și își pot acumula furia asupra lor ani de zile. De regulă, Racii se răzbună pe neașteptate și cu îndemânare, o persoană chiar uită că le-a trecut odată calea.

Jumătățile bărbaților Rac au o viață destul de grea. Racii sunt îndrăgostiți de canapea, cer același lucru de la iubitul lor. Dacă ibita bărbatului  Rac iubește să se distreze și să „petreacă”, atunci fiecare astfel de „apariție” va fi însoțită de un scandal serios și certuri.

Racii devin agresivi și atunci când cineva le jignește familia și prietenii. În astfel de cazuri, Racii blânzi și senzuali își arată latura întunecată. Sunt agresivi, violenți și incredibil de periculoși.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel