Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 8 ianuarie 2023. Zodia care va fi norocoasa zilei de duminică. Ce rezervă astrele fiecărui nativ în parte
WhatsApp
Vezi horoscopul de duminică, 8 ianuarie, pentru toate semnele zodiacale. Aici puteți găsi previziuni în dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. 
Horoscop 8 ianuarie 2023. Zodia care va fi norocoasa zilei de duminică. Ce rezervă astrele fiecărui nativ în parte

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Încă o dată începi marșul cu un spirit reînnoit și odată ce Crăciunul s-a terminat, ești gata să înfrunți noul an cu putere și spirit de învingător. Vei avea o zi plină de vitalitate și norocoasă în evenimente, dar mai presus de toate pentru că te vei simți optimist și gata să învingi orice îți iese în cale.

Taur (21 aprilie - 20 mai)

Duminică te vei simți ca un rege pe tronul său și nu doar pentru că te confrunți cu un an care se deschide pentru tine cu cele mai bune perspective, ci și pentru că tu însuți îl simți și îl simți în tine. Te simți ca învingătorul unui război pe care încă nu l-ai început și vei avea și o zi plină de momente plăcute.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Vei avea o zi tensionată sau agresivă, foarte marcată de influența lui Marte. Fără să vrei, poți să faci rău celor dragi din cauza tendinței de a fi prea sincer. Duminică ai putea să faci sau să spui lucruri pe care mai târziu le vei regreta. Trebuie să fugi de certuri.

Rac (22 iunie - 23 iulie)

Sărbătorile au trecut și noul an începe cu cele mai bune perspective pentru tine. Este timpul să înfrunți toate fricile care te împiedică să mergi înainte, acum trebuie să lași speranța și credința în tine și destinul să triumfe. Succesele s-ar putea să nu vină de la o zi la alta, dar vor veni cu siguranță și tu trebuie să fii acolo.

Horoscop dragoste 2023, previziuni pentru toate zodiile: Anul acțiunii decisive pentru Berbeci; Săgetătorii au decizii dificile de luat

Leu (24 iulie - 23 august)

Duminică este o zi ideală pentru ca tu să te bucuri de familia ta și de casa ta, să stai pe tron ​​pentru a guverna acea împărăție care pentru tine este familia ta și cei care îți poartă sângele. Toate te vor face să te simți fericit și îți vor da mare putere să începi un 2023 plin de succese.

Fecioară (24 august - 23 septembrie)

Sfârșitul acestor sărbători va fi un moment fericit pentru tine sau cel puțin mai mult decât te aștepți. Vei avea mari surprize în bine și îți vei da seama că viața ta este mult mai fericită și mai rodnică decât crezi de obicei. Pe lângă asta, duminică dragostea îți poate oferi o surpriză deosebit de plăcută.

 

Horoscop 8 ianuarie - previziuni complete pentru toate zodiile

 

Balanță (24 septembrie - 23 octombrie)

Săptămâna se va încheia pentru tine cu puțină tristețe, poate pentru că sărbătorile vesele s-au încheiat sau pentru că această zi anume poate să nu devină așa cum ți-ai dori. Adevărul este că duminică, nori de melancolie te vor amenința, mai ales seara sau la sfârşitul zilei. Risc de a suferi o oarecare dezamăgire.

Scorpion (24 octombrie - 22 noiembrie)

Influențele planetare te favorizează în fața acestui nou an, care de acum înainte va începe cu adevărat. Te pregătești să obții succesul atât la locul de muncă, cât și în viața intimă. Aceasta va fi o zi foarte pozitivă pentru tine, dar și cu tendință de a privi acel viitor pe care intenționezi să-l cucerești în curând.

Nostradmus, predicțiile șocante pentru 2023: „Șapte luni din Marele Război“, o nouă ordine mondială și ceva cumplit în Marea Neagră

Săgetător (23 noiembrie - 21 decembrie)

O persoană foarte apropiată te va trăda într-un fel sau altul, mișcat de o invidie secretă, în timp ce atunci când este alături de tine pare de parcă ar fi prietenul tău. Cu toate acestea, acum norocul este de partea ta și te va ajuta să scoți din viața ta pe cineva care nu ți se potrivește.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Zilele de sărbătoare se încheie pentru tine cu o mare bucurie legată de viața ta intimă, mai ales alături de familie și copii, fie sub forma de iubire, recunoaștere sau surpriză plăcută. În ciuda naturii tale de obicei pesimiste, vei trăi această zi cu o atitudine semnificativ mai pozitivă. 

Vărsător (21 ianuarie - 19 februarie)

Duminică va fi mult mai bine decât sâmbătă, fie datorită evenimentelor și experiențelor sale, fie pur și simplu pentru că te vei simți mult mai bine și mai pozitiv în gândurile tale. În plus, te așteaptă și un eveniment norocos legat de prietenie, protecție sau ajutor la care nu te aștepți, dar care îți va fi grozav.

Pești (20 februarie - 20 martie)

Duminică este rândul tău să faci sacrificii, să lupți pentru cei dragi sau să-i ajuți într-un fel sau altul. Te așteaptă o zi grea, dar nu pentru că ai probleme, ci pentru că va trebui să rezolvi problemele sau adversitățile altora și nu există nimic la care să fii mai bun. Ajutându-i pe cei dragi te face fericit și îți umple viața.

Horoscop financiar ianuarie 2023. Noroc neașteptat la bani pentru trei zodii; 6 și 21 ianuarie - momente extrem de benefice

 

----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3  

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel