Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 28 ianuarie. Berbeci, fiți prudenți cu banii! Momente de senzualitate și erotism pentru Balanțe: Previziuni complete
WhatsApp
Vezi horoscopul de sâmbătă, 28 ianuarie, pentru toate semnele zodiacale. Descoperă previziunile complete în dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești.
Horoscop 19 februarie 2023. Lei, rămâneți cu ochii pe telefon, primiți o veste colosală; Săgetătorule, lasă deoparte prejudecățile: Previziuni complete

O sâmbătă fericită! Luna se va afla în faza de creștere în Taur, așa că vom intra în contact cu instinctul nostru de bază de a primi hrană, hrană și contact fizic. Dar, va fi important să știți că aceste nevoi elementare se pot schimba în funcție de contextul în care vă aflați.

De asemenea, nu uitați că lăcomia, lenea sau rezistența excesivă la schimbare ne împiedică să evoluăm. Conectați-vă cu înțelepciunea Mamei Pământ pentru a vă hrăni prin diferitele etape. 

Dacă astăzi, 28 ianuarie, este ziua ta de naștere... 

În timpul acestei revoluții solare veți primi recompense materiale și emoționale.  Toți banii pe care îi câștigați vor fi investiți în casa dumneavoastră și în bunăstarea familiei dumneavoastră, deoarece traiul confortabil va fi primordial. Vă veți îmbunătăți modul în care comunicați. 

Horoscop zilnic 28 ianuarie 2023: Previziuni complete pentru zodii

 

Berbec

În ceea ce privește gestionarea banilor, vă sugerez să adoptați o abordare prudentă. Mai presus de toate, evitați să faceți excursii costisitoare sau să faceți cheltuieli mari în rate, pentru a nu vă compromite finanțele viitoare. Folosiți-vă moderat resursele, mulțumindu-vă cu strictul necesar. 

Taur

Luna va trece prin Taur, creând un climat favorabil pentru a vă manifesta și a vă realiza dorințele. Cu cât este mai mare gradul de angajament pe care îl faceți, cu atât mai mari vor fi roadele pe care le veți culege, pentru că acesta este un moment în care trebuie să vă străduiți să obțineți ceea ce vă doriți și să luați acest lucru în serios.

Gemeni

Dacă sunteți în căutarea unor răspunsuri transcendentale în domeniul științei, vă veți simți frustrați, dezamăgiți și nemulțumiți. Spiritul tău va trebui să fie hrănit de Dumnezeu, de pacea și de iubirea Lui. Cultivați studiile metafizice și stați departe de oamenii sceptici. 

Horoscop sâmbătă, 28 ianuarie. Berbeci, fiți prudenți cu banii!

 

Rac

Veți întâlni oameni bine plasați care vă vor ajuta să obțineți un nivel de trai mai bun. Astăzi te vei gândi mult la viitorul tău și la cum să-ți îndeplinești visele. Dar, dacă vreți să evitați dezamăgirile, va trebui să descifrați care proiecte sunt viabile și care nu sunt. 

Leu 

Persoana care vrea să fie alături de tine va trebui să accepte că autoritatea în viața ta este a ta și a nimănui altcuiva. Deocamdată, nu o include în planurile tale de viitor. Deocamdată nu-i includeți în planurile voastre pe cei care încearcă să vă pună condiții sau să vă controleze. Nu aveți nevoie să fiți judecați în mod constant. 

Fecioară

Astrele îți sugerează să ieși din obișnuit și să dai vieții tale o tentă de seninătate. Pentru a obține o nouă perspectivă, este bine să mergeți într-un loc sălbatic, departe de poluarea mediului.  

Horoscop 28 ianuarie 2023. Momente de senzualitate și erotism pentru Balanțe

 

Balanță

Sub influența semilunii, multe lucruri care au fost ascunse vor ieși la lumină. Partenerul tău de dormitor așteaptă doar un semn din partea ta, așa că, dacă îți dorești, vei trăi un moment de senzualitate și erotism.

Scorpion 

Luna va tranzita sectorul cuplurilor, alianțelor și parteneriatelor, aducând în scenă persoane care vă vor motiva interesul. Nu vă așteptați ca ceilalți să se conformeze sută la sută lumii voastre. Faceți loc pentru noile ingrediente pe care celălalt le aduce la masă. 

Săgetător

Viața ta de zi cu zi va deveni mai relevantă și vei da valoare unor detalii pe care în mod normal le treci cu vederea. Vă recomand să evitați distragerile dacă efectuați o activitate care necesită concentrare.  Anticipați problemele pentru a nu vă prinde într-un moment nepotrivit.

NU RATA: Horoscop special. Gemeni, vești bune despre sănătate. Scorpion, viitorul tău pare luminos. Previziuni complete

Capricorn

În dorința de a vă câștiga existența, v-ați deconectat de propria plăcere. Tranzitul lunar vă spune să vă puneți pe primul loc și să căutați satisfacția personală. Bucurați-vă de timpul liber, practicând pasiunea dumneavoastră preferată. 

Vărsător

Sub influența Lunii în creștere, va trebui să găsiți un echilibru între interesele personale și viața de familie. Nu uitați că nu puteți face întotdeauna tot ceea ce vă doriți să faceți. Cei care vă iubesc vă vor mulțumi pentru că le acordați mai mult din timpul dumneavoastră.

Pești 

Semiluna îți spune să pui cuvinte pe acele gânduri la care lucrezi de ceva vreme în singurătate. Faceți loc pentru acea conversație pe care ați tot amânat-o, dar va trebui să fiți foarte clar și concret pentru a nu da naștere la interpretări greșite. 

 

-----------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3   

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH    

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel