Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 28 februarie. Ce surprize ți-au pregătit astrele pentru ultima zi din iarnă
WhatsApp
Vezi horoscopul de marți, 28 februarie, pentru toate semnele zodiacale. Descoperă previziunile complete în dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești.
Horoscop 22 iunie 2023. Săgetător, ai o idee ingenioasă pentru a face bani. Capricorn, Te simți mai sigur ca niciodată. Previziuni complete / Foto: Unsplash

Berbec. Horoscop 28 februarie


Karma și prieteniile sunt puternic legate acum. Ar putea exista unele complicații în legătură cu prietenii. Circumstanțele par să fie împotriva ta. Acest lucru poate fi mai mult cazul dacă este vorba de un prieten vechi cu care nu ai mai putut ieși de ceva vreme. Cealaltă problemă este timpul în ceea ce privește schimbarea mentalității oamenilor. A lor poate fi foarte diferită de a ta în aceste zile. Nu te bate cu pumnul în piept încercând să rezolvi acest puzzle karmic. Trecutul sau dilemele tale personale ar putea avea nevoie să fie rezolvate cu prioritate.


Taur. Horoscop 28 februarie


Acum, eforturile invizibile sunt cele care contează. Te-ar ajuta dacă ți-ai face treaba în liniște, fără să te preocupi de ceea ce spun sau fac alții. Acest lucru vă va oferi un avantaj clar. Nu este nevoie să vă faceți reclamă strategiei dvs. Ai putea să o numești "succes pe furiș". Cea mai mare parte a atenției tale se concentrează pe bani, iar atenția ta la detalii este cea care îți aduce oportunități extraordinare acum. Este grozav faptul că puteți aștepta cu nerăbdare și venituri suplimentare cu puțin timp la dispoziție.


Gemeni. Horoscop 28 februarie


Poți vedea prostia din jurul tău și înțelegi clar ce trebuie făcut. Trebuie, însă, să încetezi să-ți mai proiectezi standardele asupra celor mai puțin norocoși. Cu accentul pe care îl puneți pe fiabilitate, oamenii sunt în prezent foarte schimbători. Nu sunt deloc pe aceeași lungime de undă cu tine. Nu toată lumea poate vedea ceea ce vedeți voi. Asta pentru că nu toată lumea se află în același stadiu de dezvoltare. Înțelegerea bazată pe experiența dumneavoastră este valoroasă și ar trebui împărtășită astăzi.


Rac. Horoscop 28 februarie


Acea discuție de încurajare care crezi că va revoluționa punctul de vedere al cuiva este probabil o pierdere de timp. Te va lăsa complet frustrat. S-ar putea să trebuiască să renunți la o predicție sau la o prognoză pentru tine însuți, în lumina noilor informații. Nu este nicio rușine să îți ajustezi acțiunile. Echilibrează-ți dorința pentru obiecte scumpe și economie. Dacă ești dezamăgit de cineva astăzi, s-ar putea ca și el să se simtă la fel. Încercați să vă puneți în locul celeilalte persoane pentru a obține o înțelegere mai profundă.


Leu. Horoscop 28 februarie


Poți face schimbări în zilele următoare, dar trebuie să acționezi rapid. Timpul este esențial dacă vrei să îți remodelezi stilul de viață sau circumstanțele profesionale. Scrieți scrisoarea de demisie acum - tergiversarea va ucide momentul și vă va lăsa eșuat pe insula pustie a nemulțumirii. Revendicați ceea ce vi se cuvine de drept, nu doar din punct de vedere material, ci și emoțional, amintindu-vă întotdeauna că meritați ce e mai bun. Dacă lucrurile s-au înclinat într-o relație amoroasă, puteți reorienta relația către o stare mai bună - DACĂ ALEGEȚI' ,


Fecioară. Horoscop 28 februarie


Nu-ți lăsa inima să se înnegrească doar pentru că ai unele provocări în viața ta amoroasă. Asta este paratr-un curs. Ești pus la grea încercare în arena emoțiilor și a iubirii. Depinde de tine să improvizezi. Folosește această perioadă pentru a schimba lucrurile în bine. Va dura ceva timp, dar ai voința de a face schimbările. Dacă te uiți la paharul pe jumătate gol, sunt șanse foarte mici să rezolvi problema. Ia inițiativa de a rezolva problemele de relație, una câte una. Faceți un pas spre partenerul dumneavoastră.

 

Balanță. Horoscop 28 februarie


Dacă nu ești căsătorit și ești în căutarea siguranței, pericolul este să te mulțumești cu a doua variantă. Rămâi pe poziții și ridică-ți standardele. Odihniți-vă puțin, deoarece angajamentele de la locul de muncă v-ar putea încordona nervii. Scoateți deocamdată munca din minte. Te vei simți incredibil de emoționat de munca ta. Emoțiile vă influențează puternic ziua și sarcinile. Există o mulțime de schimbări de rutină, dar este posibil să le dai la o parte pentru moment.


Scorpion. Horoscop 28 februarie


Nevoia ta de autonomie emoțională va fi întâmpinată cu rezistență de către cineva care este posesiv. Vă rugăm să vorbiți despre sentimentele dvs. pentru a-i liniști. S-ar putea să se întâmple ceva neașteptat, neobișnuit sau surprinzător în viața dvs. amoroasă care să vă aducă o perioadă interesantă și romantică în perioada următoareExprimarea individualității dvs. ar putea să nu fie potrivită astăzi, deoarece va crea o rivalitate. Cu toate acestea, trebuie totuși să vă exprimați părerea. Planetele sunt în formă bună pentru a vă oferi unele beneficii pozitive.


Săgetător. Horoscop 28 februarie


Emanați vibrații magnetice puternice, ceea ce înseamnă că veți atrage multe oportunități noi. Dar cerneți-le pe cele reale de cele false. Comunicarea ta este excelentă acum și vei rezolva orice neînțelegeri care au fost în aer în ultima vreme. Astfel, începe un nou ciclu de înțelegere pentru tine și soțul sau iubitul tău. Admirația pe care ți-o dorești va fi prezentă astăzi și va crea o atmosferă perfectă pentru popularitate. Nu te lăsa dus de val. Modul în care arăți și te simți este responsabilitatea ta.


Capricorn. Horoscop 28 februarie


Aveți puțin timp la dispoziție astăzi și o mulțime de muncă la care sunteți în urmă. Ești împărțit între ceea ce vrei să faci și ceea ce trebuie să faci astăzi. Presiunea exercitată de oamenii de acasă te face să îți fie greu să te concentrezi sau să pari interesat de ceea ce se întâmplă. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă sistematizați abordarea muncii. Este posibil să vă faceți un nou prieten și să simțiți o strânsă legătură cu el. Karma pe care o trăiți împreună va fi palpabilă. Te poți simți foarte inventiv și deschis la idei și concepte noi.


Vărsător. Horoscop 28 februarie


Aveți un temperament volatil în prezent și acest lucru se referă la finanțe. Ești gata să adopți o nouă abordare pentru a gestiona banii, dar asta înseamnă să renunți la toate preconcepțiile din trecut și să faci lucrurile diferit. Nu uita că vechile obiceiuri mor greu. Acest lucru se poate referi, de asemenea, la relațiile tale și la modul în care comunici cu partenerul tău semnificativ. Există unele oportunități de a cunoaște oameni noi. Acest lucru poate fi mai dificil dacă v-ați obișnuit cu modul în care reacționați amândoi unul la celălalt.


Pești. Horoscop 28 februarie


Vă luptați cu schimbările inevitabile din viața dumneavoastră. S-ar putea să fie nevoie să ieșiți din situație pentru binele dumneavoastră, dar ar putea dura ceva timp înainte de a le accepta la justa valoare. Este un moment excelent pentru a purta acea ținută ciudată pe care o aveți ascunsă. Fiți îndrăzneț și original și nu urmați neapărat regulile modei sau așteptările sociale. Impulsurile romantice pot fi, de asemenea, în aer. Dacă te gândești la o afacere independentă, asigură-te că verifici mai întâi literele mici din orice contract.

 

----------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel