Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 27 ianuarie. Fecioarele renasc din propria cenușă; Săgetător, ascultă-ți inima! Previziuni complete
WhatsApp
Vezi horoscopul de vineri, 27 ianuarie, pentru toate semnele zodiacale. Descoperă previziunile complete în dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești.
Horoscop 27 ianuarie. Fecioarele renasc din propria cenușă; Săgetător, ascultă-ți inima! Previziuni complete

Vineri, Luna va tranzita Berbecul de unde va face un aspect puternic cu Pluton, așa că vom căuta să ne impunem voința și asta va genera lupte pentru putere. Este bine să vă exercitați stăpânirea asupra propriei vieți și a propriei persoane, dar, în acest proces, asigurați-vă că nu le faceți rău celor mai slabi. Pentru a echilibra un pic aceste energii combative, Venus, steaua iubirii, va intra în Pești, promovând empatia, compasiunea și uniunea universală. 

Dacă v-ați născut într-o zi de 27 ianuarie...

În timpul acestui ciclu care începe astăzi îți vei cultiva intelectul și vei lua inițiativa de a socializa, dar ar trebui să eviți certurile și dezbaterile. Veți face alianțe de afaceri foarte fructuoase și veți avea bucuria de a câștiga bani făcând ceea ce vă place cel mai mult.  

Horoscop zilnic, 27 ianuarie: Previziuni complete pentru zodii

 

Berbec

Îți place să fii numărul unu în toate, dar nu poți câștiga cu orice preț. Evitați acțiunile care îi rănesc pe ceilalți, pentru că și voi veți fi răniți. Suspendarea pentru o perioadă de timp a unei activități care nu este încă pe drumul cel bun nu reprezintă un eșec. 

Taur

Aceasta este o zi ideală pentru a practica introspecția, a medita singur și a te retrage din lume. Nu se recomandă efortul fizic sau activitățile solicitante, deoarece acestea vă pot cauza disconfort. Remediați acțiunile negative din trecut și achitați datoriile vechi. 

Gemeni 

Veți participa la o întâlnire în care veți percepe intenții ascunse care vă vor provoca emoții contradictorii. Încercați să evaluați situația și evitați acțiunile pripite. Deși percepțiile tale pot fi corecte, deocamdată nu este indicat să generezi certuri în mediul tău social. 

Horoscop vineri, 27 ianuarie 2023. Fecioarele renasc din propria cenușă

 

Rac

Astăzi ai putea simți că duci o povară grea de responsabilitate, iar partenerul și colegii nu fac decât să exercite o presiune și mai mare. Cineva foarte puternic va juca murdar pentru a profita. Elaborați o strategie pentru a nu cădea în capcana rivalilor.   

Leu 

Ați făcut un efort supraomenesc pentru a vă îndeplini angajamentele zilnice, așa că este timpul să vă eliberați puțin mintea. Vă recomand să faceți o excursie. Hrănește-ți viața spirituală și pariază pe idealurile tale.

Fecioară

La fel ca pasărea Phoenix, veți renaște din cenușă și veți descoperi că nu este niciodată prea târziu să o luați de la capăt. Vei obosi de frivolități și vei începe să te accepți așa cum ești, cu luminile și umbrele tale. Perspectiva ta asupra vieții va fi transformată. 

Horoscop 27 ianuarie 2023. Săgetător, ascultă-ți inima și fii atent la dorințele tale!

 

Balanță

Lumea ta emoțională va fi destul de convulsionată de persoane sau amintiri din trecut. Nu este recomandabil să vă apropiați de partenerul dumneavoastră, deoarece încă nu știți clar ce vă doriți. Încercați să vă calmați emoțiile și să primiți ceea ce vă aduce prezentul.

Scorpion 

Pentru a rămâne puternic și sănătos va trebui să vă gestionați energia în mod conștiincios. Furia, gândurile fataliste și certurile cu cei apropiați v-ar putea afecta sănătatea. Folosește puterea minții în avantajul tău și vizualizează-ți corpul într-o stare de vigoare. 

Săgetător

Chestiunile financiare nu vă vor lăsa liniștit, dar nu aveți nimic de câștigat dacă vă faceți griji pentru ele. Acordați atenție persoanei iubite și puneți problemele legate de bani pe plan secundar. Astrele te sfătuiesc să-ți asculți inima și să fii atent la dorințele tale esențiale.

NU RATA: Horoscop. Semnele zodiacale care vor avea cel mai mult noroc în 2023: Dragoste, Bani și Sănătate

Capricorn

Veți fi ceva mai "intens" decât de obicei și acest lucru v-ar putea aduce un conflict cu rudele. Dacă acționezi într-o manieră autoritară, încercând să-ți impui modul tău de a face lucrurile, nu vei obține decât rebeliune, controlează-ți temperamentul și lasă-ți grijile în afara casei tale. 

Vărsător

Dacă insistați să vă uitați în urmă și să rememorați momente dificile din trecut, ați putea avea gânduri sumbre, așa că slăbiți nivelul de presiune. Luați-vă pauze scurte pentru a vă reînnoi energiile și pentru a vă limpezi mintea, pentru că dacă vă suprasolicitați nu vă va ajuta să rezolvați lucrurile. 

Pești 

Instinctul de autoconservare și nu influențele exterioare vor fi cele care vă vor determina să luați cele mai bune decizii în domeniul economic. Nu încercați să urmați stilul de viață al oamenilor care au un nivel de trai mai ridicat decât dumneavoastră. Aveți grijă de banii dumneavoastră. 

 

-----------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3  

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel