Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 26 martie: Berbecii analizează o oportunitate; Vărsător, dă iubirea peste tine! - previziuni complete
WhatsApp
Vezi horoscopul zilnic pentru ziua de duminică, 26 martie, pentru toate semnele zodiacale. Descoperă previziunile complete în dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. 
Horoscop 26 martie: Berbecii analizează o oportunitate; Vărsător, dă iubirea peste tine! - previziuni complete

Dacă te-ai născut astăzi: Motivat de convingeri puternice și de multe ambiții, poți realiza orice îți propui odată ce ți-ai stabilit un obiectiv. Cu toate că ceilalți îți admiră sârguința și pofta de viață, te consideră și ei oarecum intimidant. Mergi pe drumul tău și totul va fi bine.

Horoscop zilnic 26 martie 2023

 

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Este posibil ca ceva să vă atragă atenția atunci când mergeți la cumpărături, datorită frumuseții sale deosebite. Este un moment bun pentru a vă înscrie într-un club sau într-o organizație politică. Analizați bine toate opțiunile înainte să vă decideți să vă dedicați unui alt proiect.

Taur (21 aprilie - 20 mai)

Simțiți o înclinație artistică bruscă. Veți reuși să adăugați o notă decorativă casei dumneavoastră, însă trebuie să evitați să vă epuizați. Atunci când faceți ceva, aveți tendința de a vă suprasolicita.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Veți fi frustrați de comportamentul unei rude. Dar cum nu este prima dată când se comportă astfel, ar trebui să știți cum să treceți peste. Gestionați emoțiile negative și totul va fi bine.

Rac (22 iunie - 23 iulie)

Dimineața veți comunica cu o persoană specială pentru dumneavoastră. Când va trebui să rezolvați o problemă de serviciu, idealismul va ieși în evidență.

Leu (24 iulie - 23 august)

O scurtă vacanță va fi foarte distractivă pentru tine și pentru persoana iubită. Nu va fi un moment bun pentru cumpărături sau vânzări. Este posibil ca un plan de lucru să nu se materializeze.

Fecioară (24 august - 23 septembrie)

O zi pentru recreere, plăcere și dragoste. Vă veți dedica să ajutați un prieten care trece printr-o situație dificilă. Sfaturile pe care le dați celor dragi vor fi luate în seamă.

Balanță (24 septembrie-23 octombrie)

Ceva inedit vă va atrage atenția atunci când mergeți la cumpărături. O zi fericită în dragoste și o zi specială pentru recreere. Posibile probleme cu un superior.

Scorpion (24 octombrie - 22 noiembrie)

Veți dori să aveți timp pentru recreere. Rudele tale nu vor fi pe atât de înțelegătoare pe cât ți-ai dori. Exprimați-vă nevoile și totul va fi bine.

Săgetător (23 noiembrie - 21 decembrie)

Fiți prudent la volan și respectați regulile de circulație. O perioadă specială pentru cei îndrăgostiți. Imaginația ta va fi puternică și vei culege roadele.

Capricorn (22 dec. - 20 ian.)

Nu veți avea cum să ieșiți dintr-o situație care implică o persoană care are nevoie de ajutor financiar. Dacă nu i-l oferiți, se va supăra pe dumneavoastră și va ieși cu scandal. O noapte specială pentru dragoste.

Vărsător (21 ian. - 19 febr.)

Prieteniile vor fi importante și veți avea parte de momente distractive alături de ele. Posibilitatea de a găsi o nouă iubire. Responsabilități suplimentare la serviciu.

Pești (20 februarie - 20 martie)

Un eveniment social la care participați ar putea avea ramificații la locul de muncă, dacă vă păstrați cumpătul. Angajament sentimental. Veți dori să vă continuați studiile.

 

------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel