Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 19 decembrie. Gemeni, aveți curaj și faceți ceva nou în viață; Aventură și iubire pentru Balanțe: Previziuni complete
WhatsApp
Horoscop zilnic pentru 19 decembrie 2022. Descoperă în articolul nostru ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni. Previziuni complete pentru toate semnele zodiacale: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 
Horoscop 19 decembrie. Gemeni, aveți curaj și faceți ceva nou în viață; Aventură și iubire pentru Balanțe: Previziuni complete

Astrele horoscopului nu te lasă să stai locului. Ziua este bună pentru socializare și învățare în tot felul de moduri: divertisment, călătorii, relaxare, învățare, cunoștințe noi, negocieri de afaceri. Sarcinile de rutină sunt dificile. Evitați disputele cu ceilalți: sunt posibile conflicte.

Horoscop 19 decembrie 2022: Previziuni complete pentru toate zodiile

 

Berbec

Berbecul va avea o atitudine dură! Oamenii din jurul lui vor ști acest lucru imediat ce vor dori să rezolve o problemă cu el. Chiar și cea mai nevinovată obiecție pe care o poate transforma într-o discuție, presând cealaltă parte și forțându-se pe sine să fie de acord. Singurul lucru care îl scuză pe Berbec într-un astfel de comportament este sinceritatea sa: pornind o ceartă, el crede că încearcă să-și protejeze adversarul de greșeli. Ceea ce este interesant este că, în multe privințe, acest lucru este într-adevăr așa.

Taur

Cea mai bună muzică pentru urechile Taurului va fi discursul străin! Îi va reaminti că există țări îndepărtate în care nu a fost încă și că nu este o idee rea să vă planificați vacanța (indiferent cât de mult timp înainte de ea). Astrele horoscopului îi sfătuiesc pe Tauri să pregătească o trambulină pentru călătorii: cercetează excursii, navighează pe site-uri și poate chiar dă câteva telefoane la o agenție. Acest lucru îi va ajuta pe Taur să se împace cu cenușiul vieții de zi cu zi și să obțină o săptămână de exotism.

Horoscop luni, 19 decembrie. Gemeni, aveți curaj și faceți ceva nou în viață

 

Gemeni

Emotivitatea crescută nu le va permite gemenilor să stea liniștiți și vor dori noutatea și experimentarea: faceți ceva nou în viață și vedeți unde duce! Orice fleac, orice activitate devenită obișnuință, poate deveni o platformă de experimentare. Același traseu spre serviciu, același meniu pentru prânz, același cerc social sau modul de petrecere a timpului liber pot fi schimbate de Gemeni, aducând imprevizibilul în viață și dând-o peste cap! Acest lucru poate duce la consecințe și schimbări interesante.

Rac

Racul are șansa de a primi o invitație la un eveniment de lux! Ei bine, dacă nu primește o astfel de invitație, este logic ca el să facă toate eforturile pentru a ieși în lume. Astrele horoscopului din această zi îi conferă Racului o încredere liniștită, un cap strălucitor și o mare capacitate de comunicare, așa că va putea să își etaleze frumusețea și să își facă niște contacte utile. Oamenii din jurul său vor fi fermecați de asertivitatea sa blândă, de simțul umorului și de capacitatea de a influența conversația.

Leu

Leul ar putea dori să adauge ceva varietate în viața sa, cum ar fi organizarea unei excursii de orice fel, dar situația îi va cere să stea acasă. Ziua îl înclină să o petreacă pe teritoriul său obișnuit, dar nu ca de obicei, ci cu ingeniozitate. Invitați familia și prietenii, organizați o petrecere tematică, gătiți ceva uimitor - Leul va putea să-și picteze ziua în culori vesele fără să iasă pe ușă.

Horoscop zilnic 19 decembrie: Aventură și iubire pentru Balanțe

 

Fecioară

Pasiunea Fecioarei de a schimba locurile va ajunge la apogeu! Ea va fi gata să folosească orice scuză pentru a scăpa din locul ei confortabil. Nu va fi dificil să o convingi să se implice în orice întreprindere, cum ar fi participarea la un eveniment, o călătorie de afaceri etc., dacă aceasta este asociată cu o călătorie sau o schimbare de peisaj. Cu toate acestea, Fecioara însăși va fi inventivă în această privință. Pe 19 decembrie, se va putea gândi la o mulțime de lucruri urgente de făcut care nu au nimic de-a face cu statul la serviciu sau acasă.

Balanță

Ziua îi înclină pe Balanțe spre aventură, de preferat în compania caldă a unor persoane cu aceleași sentimente. Dacă cei din jurul lor nu le oferă ei înșiși opțiuni de distracție, Balanțele își vor trezi talentul de organizator și se vor gândi rapid cu cine, când și unde pot merge. O petrecere distractivă, o cină mare în familie, o excursie în parc sau un picnic - programul unei Balanțe poate fi extins. Dar cel mai bun lucru pe care îl pot face este să petreacă timp cu cineva pe care îl iubesc.

Scorpion

Scorpionului îi va fi greu să-și țină gândurile și sentimentele pentru sine - toate îi vor fi scrise pe față. Mai mult, Scorpionul însuși nu s-ar supăra să le exprime cu voce tare, indiferent dacă merită să o facă sau e mai bine să tacă, scutindu-i pe cei din jur de detalii inutile. În general, nu există practic niciun subiect tabu pentru Scorpion în acea zi. Și așteptați de la el milă verbală, dacă este ceva nesatisfăcut, și nu merită: nu intenționează să netezească marginile ascuțite!

 

Te-ar putea interesa și: Horoscop special. Ce ți-au pregătit astrele de sărbători în funcție de zoia ta?

 

Săgetător

Săgetătorul se molipsește de emoțiile celorlalți, mai ales de cele pozitive. Nu este înclinat să se comporte sau să se dea mare. Dar Săgetătorul va fi un excelent spectator, capabil să aprecieze orice spectacol care se desfășoară în jurul său. Astrele horoscopului îi sfătuiesc pe Săgetător să viziteze în mod special acele locuri unde viața este în plină desfășurare și unde îi poate observa cu vigoare pe cei din jur.

Capricorn

Curiozitatea și creativitatea Capricornului nu cunoaște limite! Nu este nevoie să vă stăpâniți acest impuls, dimpotrivă, este momentul ca Capricornul să-și satisfacă curiozitatea în legătură cu o serie de aspecte. Fie că este vorba de întâlnirea cu o anumită persoană sau de vizionarea unui film nou, de o nouă tunsoare sau de a sta la o masă într-o cafenea nouă, astrele horoscopului îi sfătuiesc pe Capricorni să profite de ocazie și să îndrăznească să experimenteze! Chiar dacă totul nu va merge atât de bine, nu va rămâne dezamăgit, pentru că curiozitatea lui va fi satisfăcută în cele din urmă.

 

Vezi și: Horoscop rune 19-25 decembrie 2022, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va da lovitura până la Crăciun. Previziuni complete

 

Vărsător

Vărsătorul este capabil să fie literalmente împărțit între ceea ce trebuie să facă și ceea ce i-ar plăcea să facă. Îi va fi greu să găsească un echilibru. Pe de o parte, chestiunile urgente îi vor cere mult timp și energie, dar, pe de altă parte, gândurile Vărsătorului vor fi inimaginabil de departe de aceste chestiuni! S-ar putea să trimită mesaje prietenilor, să își facă planuri pentru timpul liber sau pur și simplu să viseze cu ochii deschiși... Cea mai rezonabilă soluție în acest caz va fi: dacă este posibil, să lași deoparte afacerile curente și să îți petreci ziua studiind și îmbunătățindu-ți abilitățile profesionale - exact asta este ceea ce îți va merge cel mai bine și va aduce în cele din urmă rezultate bune.

Pești

Peștii vor fi mai solicitați ca niciodată! Telefonul lor va exploda la propriu cu apeluri, iar numărul persoanelor care vor dori să le împărtășească bucuria, ideile, bârfele, secretele teribile sau doar să plângă pe umăr și să-și omoare timpul pentru o discuție, va fi dincolo de orice limită rezonabilă. Cu toate acestea, Peștii se vor simți ca peștele în apă în mijlocul comunicării: abilitățile lor de comunicare și simțul umorului sunt la înălțime.

---------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3   

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH    

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel