Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 18 noiembrie. Un vârtej de evenimente pentru Gemeni; Capricornii primesc bani la care nu se așteaptă: Previziuni complete
WhatsApp
Horoscop zilnic pentru 18 noiembrie 2022. Descoperă în articolul nostru ce îți rezervă astrele pentru ziua de mineri. Previziuni complete pentru toate semnele zodiacale: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 
Horoscop 18 noiembrie. Un vârtej de evenimente pentru Gemeni;  Capricornii primesc bani la care nu se așteaptă: Previziuni complete

Horoscopul promite o avalanșă de emoții. Atât tu, cât și cei din jurul tău veți fi tentați să acționați pripit, cedând impulsurilor de moment. Dragoste, muncă, afaceri, comunicare - totul va depinde de stările de spirit schimbătoare, astfel că afacerile (mai ales cele legate de bani) pot provoca confuzii și pierderi.

Horoscop 18 noiembrie. Un vârtej de evenimente pentru Gemeni

 

Berbec

Berbecul poate acorda unor evenimente mai multă importanță decât merită: emoțiile sale violente vor picta în culori contrastante tot ce se întâmplă în jur. Atât extaziat, cât și indignat de orice, Berbecul nu va fi cea mai ușor de comunicat cu el. În plus, este posibil să acorde o atenție sporită presimțirilor și coincidențelor, acordându-le o importanță nejustificată. Totuși, astrele din horoscop promit că, dacă Berbecul își ține sub control emoțiile puternice, ziua se anunță interesantă, bogată și luminoasă pentru el!

Taur

Semnul distinctiv al horoscopului Taurului este că va reuși să impresioneze persoanele potrivite dacă își dorește acest lucru! Evenimentele îl pot ajuta pe Taur să se afișeze favorabil în fața șefilor, colegilor sau a partenerului său de viață. Pentru ca acest scenariu să devină realitate, tot ce trebuie să facă Taurul este să se afle în centrul evenimentelor. Și nu ezitați să le arătați celorlalți talentele și abilitățile dumneavoastră, chiar și în cele mai imprevizibile medii.

Gemeni

Gemenii riscă să fie antrenați împotriva voinței lor într-un vârtej de evenimente sau chiar de intrigi: cei din jurul lor vor încerca să-i manipuleze în scopuri proprii. Gemenilor li se poate cere să participe la un eveniment jucând un rol care le este atribuit. Sau li se va cere să împărtășească zvonuri și conjecturi pentru a răspândi mai departe vestea. Oricum ar fi, astrele horoscopului îi sfătuiesc pe Gemeni să nu se bage în treburile altora - și cu cât mai departe, cu atât mai bine.

Horoscop vineri, 18 noiembrie: Previziuni complete pentru toate zodiile

 

Rac

Racul se învârte într-un vârtej de comunicare și emoții! Vor fi foarte bine dispuși și pot face lucruri neașteptate, impulsive. Izbucnirea bruscă în dragoste, noile cunoștințe, căutarea distracției, deciziile neașteptate, flirtul - toate acestea sunt destul de tipice pentru Rac. Astrele din horoscop îi avertizează pe Rac că, oricât de mult și-ar dori să se relaxeze, nu trebuie să-și piardă capul și, odată cu el, stăpânirea de sine. În caz contrar, există riscul de a depăși accidental linia de demarcație prin încălcarea unor interdicții morale.

Leu

Leul riscă să se confrunte cu sentimente precum lăcomia sau invidia, care nu sunt cele mai bune. Poate că vor fi îndreptate spre el sau poate că Leo însuși va simți o lovitură de gelozie la adresa altcuiva. Pentru ca ziua să decurgă fără probleme, astrele horoscopului îi sfătuiesc pe Leu să evite întâlnirile cu persoane ale căror venituri sau succese sunt mai mari decât ale sale. În același timp, încercați să nu vă etalați realizările pentru a nu provoca, fără să vreți, salivarea excesivă a celorlalți.

Fecioară

Fecioara este animată de o emoție sănătoasă în aproape toate afacerile! Acest lucru nu implică neapărat pariuri cu prietenii sau pariuri la hipodrom (deși, de ce nu?). În primul rând, entuziasmul Fecioarei se va exprima prin dorința de a ajunge înaintea cuiva sau de a face ceva mai bine decât alții. Rivalitatea poate fi reală sau fictivă, dar o va stimula pe Fecioară în toate - la muncă, în viață, în dragoste, ceea ce îi va face rezultatele mai mari și, astfel, șansele de a ajunge prima!

Nu rata: Horoscop tarot. Ce tip de persoană ești în funcție de ce spun Arcanele Majore despre zodia ta

 

Balanță

Evenimentele zilei sunt foarte capabile să îi pună pe Balanță în dificultate, să îi pună în fața unei sarcini complicate sau să îi confrunte cu un mister foarte real. Aceasta este ziua - o zi a misterelor, a neînțelegerilor și a aparentei superiorități a intuiției asupra logicii. Indiferent de secretele pe care Balanța vrea să le pătrundă, va fi dificil să o facă prin deducție: cel mai probabil, Balanța pur și simplu nu va avea datele potrivite pentru a trage concluziile corecte. Dar acest gol va fi mai mult decât umplut de intuiție - aceasta va fi la înălțimea Balanței, făcându-i incredibil de perspicace.

Scorpion 

Ziua îl înclină pe Scorpion să încerce ceva nou, fie că este vorba de un sport extrem, de dobândirea de noi cunoștințe sau de dragoste. Dacă Scorpionul are o persoană iubită, ar trebui să-și petreacă seara cu ea, încercând să se abată de la scenariul obișnuit. Dacă Scorpionul este singur, însă, va fi larg deschis pentru prezentări și experimente îndrăznețe! De asemenea, Scorpionul poate excela în creativitate: partea sa dreaptă va lucra la turație maximă, oferind o grămadă de idei proaspete și neconvenționale.

Săgetător

Săgetătorul ar putea avea o mare problemă în a se organiza! Îi va fi mai greu decât de obicei să se descurce cu treburile zilnice și să le îndeplinească în ritmul său obișnuit. Poate fi distras de tot ceea ce îl înconjoară - de ceilalți, de evenimente, de propriile gânduri obsesive. Din cauza acestei distrageri, chiar și acele chestiuni de care Săgetătorul se ocupă îi pot scăpa din mână. Astrele din horoscop îi sfătuiesc pe Săgetător să nu încerce să răstoarne situația, ci să își ia o mică pauză. Ar trebui să se odihnească și să se distreze, dar afacerile vor trebui să mai aștepte.

Horoscop 18 noiembrie 2022. Capricornii primesc bani la care nu se așteaptă

 

Capricorn

Astrele din horoscop sunt total de partea Capricornului! Norocul își va întoarce fața zâmbitoare către el, așa că Capricornul ar trebui să se pregătească pentru surprize plăcute. Capricornul poate avea noroc în dragoste, poate primi bani la care nu se aștepta, sau poate primi o veste bună. Dacă Capricornul este pe cale să pună în aplicare un plan care necesită puțin noroc, nu există o zi mai bună pentru a o face.

Vărsător

Nu va fi greu să se reverse paharul răbdării Vărsătorului - este mai mic decât o linguriță! Evenimentele care într-o altă zi Vărsător și nu ar acorda atenție, îl pot înfuria instantaneu. Acest lucru este valabil mai ales pentru ridiculizarea (chiar și prietenoasă), precum și pentru critica celorlalți. La un moment nu prea grozav emoțiile Vărsătorului nu se stropșesc în capul cuiva, el ar trebui să le trimită într-o direcție sigură. Cel mai bun lucru este să transpiri pe o bandă de alergare sau să mergi la piscină: apa va spăla negativitatea, umplând Vărsătorul de seninătate.

Pești

Este greu pentru cei din jur să se aștepte la acțiuni logice din partea Peștilor: aproape tot ceea ce vor face va fi dictat de argumente de fier, cum ar fi "vreau" și "nu vreau". Pe tot parcursul zilei, Peștii vor fi dominați de dorințe și impulsuri bruște, până la punctul în care unii dintre pașii săi și ei înșiși nu-și pot explica cu ușurință! Peștii ar trebui să țină cont de avertismentele prietenilor și ale familiei pentru a evita să facă greșeli de moment. Credeți-i pe cuvânt - ei știu mai bine.

 

-------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3  

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel