Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 17 martie. Rac, gândește-te la adevăratul tău scop în viață. Capricorn, dacă simți că cineva nu este potrivit, pleacă
WhatsApp
Vezi horoscopul zilnic pentru ziua de vineri, 17 martie, pentru toate semnele zodiacale. Descoperă previziunile complete în dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. 
Horoscop 17 martie. Rac, gândește-te la adevăratul tău scop în viață. Capricorn, dacă simți că cineva nu este potrivit, pleacă. / Foto: Unsplash

Berbec. Horoscop 17 martie


Aveți grijă să nu vă lăsați prins în certuri financiare între prieteni. Comunicarea greșită în privința banilor creează tensiuni și situații inconfortabile. Cel mai bine este să eviți cu totul să împrumuți sau să dai cu împrumut. Răspunsurile tale ar trebui să fie amabile și curtenitoare. Chiar dacă nu te înțelegi bine cu cineva, aceasta ar putea fi o acțiune care să repare relația. Faceți ceva în afara rutinei pentru a vă defini clar cine sunteți. Nu ar trebui să fie prea greu dacă sunteți serios în ceea ce privește îmbunătățirea vieții dumneavoastră.


Taur. Horoscop 17 martie


Nu te simți prea confortabil cu status quo-ul actual. Vrei să te schimbi, dar te simți oarecum blocat. Nimeni nu vă poate ajuta în acest sens. Este pur și simplu o chestiune care ține de propria ta rezolvare. O mare parte din această situație se axează pe teama ta de a-ți asuma riscuri din punct de vedere financiar. S-ar putea să vă aflați cu câteva opțiuni interesante. Cântărirea rezultatului probabil este dificilă. Există argumente pro și contra pentru ambele alegeri. Aceasta este, de asemenea, o tranziție importantă în care ar fi bine să determinați valoarea relațiilor în fiecare domeniu al vieții dvs.


Gemeni. Horoscop 17 martie


Există modalități de a te bucura de inerția intelectuală. Nu trebuie să fii mereu pe fugă, să faci asta, aia sau cealaltă. Devii dependent de a face, mai degrabă decât de a fi. Ești un om care face' ești o ființă umană. Încearcă să o oprești pentru o vreme în fiecare zi. Faceți din asta un obicei. Cultivați-vă o minte liniștită și bucurați-vă de beneficiile unei energii pașnice. Acea fericire pe care o căutați se află în interiorul vostru. Împlinirea în muncă și în relațiile pe care le căutați ține mai mult de ceea ce generați decât de ceea ce vi se întoarce.


Rac. Horoscop 17 martie


Astăzi petrece timp gândindu-te la care este adevăratul tău scop în viață. S-ar putea să existe o anumită insatisfacție care îți colorează experiențele în această perioadă. Lucrează în liniște la nevoile tale personale. Pe măsură ce acest lucru se întâmplă, te gândești mai profund la lucruri și vei începe să descoperi fisuri în unele dintre relațiile tale, chiar și în cele mai personale. Acest lucru te va preocupa pentru o vreme, deoarece adevărul poate uneori să doară. Nu trebuie să te simți ca și cum ai fi egoist atunci când decizi, în sfârșit, că este în regulă să pui interesul propriu înaintea celorlalți.


Leu. Horoscop 17 martie


Încrederea ta în tine însuți atinge cote maxime acum. Ești plin de ambiție și îți dai seama că circumstanțele în care te afli nu sunt pe deplin satisfăcătoare. Cel mai bine ar fi dacă ai avea o mai mare posibilitate de a-ți exprima instinctele creative în acest moment. Supervizorii sunt obstructivi. Vor să faci lucruri strălucite, dar nu-ți permit să ai inițiativa de a face acest lucru. Îi urmați, dar (...) veți deveni frustrați. Încercați să nu vă suprasolicitați sau să vă ocupați de mai mult decât este rezonabil. Puteți câștiga mai mulți bani prin reducerea cheltuielilor generale. Aceasta este o modalitate perfectă de a economisi mai eficient.

 

Fecioară. Horoscop 17 martie


Vă lipsesc energia și motivația pe care le aveți de obicei. Ce măsuri puteți lua pentru a vă crește nivelul de energie' Este ceva emoțional care vă secătuiește de această resursă interioară valoroasă' Nu vă alergați în gol. Nu lăsați nici divergențele de opinie să vă împiedice să legați prietenii de succes. Chiar dacă vă opuneți la ceea ce spun ceilalți, păstrați o abordare relaxată. Sunteți preocupat de unele probleme de sănătate. Acest lucru este de natură psihosomatică. Nu acordați prea multă atenție unor înțepături ciudate.

Vezi și: Horoscop 16 martie. Pești, urmează o perioadă productivă. Taur, energia ta a ajuns la sfârșit. Previziuni complete


Balanță. Horoscop 17 martie


Veți realiza ceva important acum. Deși a durat mult timp, sunteți mulțumit că sarcina este finalizată. Bucurați-vă de o seară în oraș. Puneți în lumina reflectoarelor finanțele voastre. Orice beneficii sau bani în plus care îți vin la îndemână nu ar trebui să fie irosiți pe activități inutile. Mintea vă este stimulată. Somnul este greu de găsit acum. Cu toate acestea, ideile noi abundă. Sunteți entuziasmat, puteți vorbi și gândi rapid, dar sunteți plictisit de vechea rutină. Este timpul să fii mai inventiv și mai unic.


Scorpion. Horoscop 17 martie


Există un fel de energie electrică, de mare viteză și neregulată în atmosfera dintre tine și ceilalți astăzi. S-ar putea să știi brusc ceea ce cealaltă persoană este pe cale să spună - și să intervii înainte ca aceasta să aibă ocazia să termine. Evitați să-i întrerupeți pe ceilalți sau să trageți concluzii prea repede. Nu toate sclipirile tale pot fi reale. Contactați-le pentru a vă apropia de familie, chiar dacă sunteți în apropiere. Astăzi este o zi a comunicării. Ești prea insistent duce la incidente dacă nu ești atent.


Săgetător. Horoscop 17 martie


Cel mai bine ar fi să luați măsuri pentru a vă repara, corecta sau repune în drepturi pe dvs. și afacerile dvs. Vechile obiceiuri mor greu. Ceea ce a funcționat la un moment dat s-ar putea să nu mai funcționeze bine, mai ales în condițiile în care piața este în schimbare. Interesant este că te vei lansa și într-o activitate plăcută, o sesiune de cumpărături sau o nouă afacere. Acest lucru se datorează faptului că simți că situația ta financiară se îmbunătățește, cel puțin pentru viitorul imediat. Se anunță schimbări semnificative în relațiile tale. Poți simți că ceva interesant este pe cale să se întâmple.


Capricorn. Horoscop 17 martie


Un nou prieten sau o nouă cunoștință este pur și simplu o fază trecătoare, o mică umplutură de moment, în timp ce încerci să faci legătura între trecut și ceea ce urmează. Ar fi de ajutor dacă nu ai fi frivol în a te implica cu ceilalți. S-ar putea ca ei să ia prietenia voastră mult mai în serios decât tine. Dacă există un dezechilibru în relațiile tale, asta se va manifesta în cele din urmă. Dacă simți că cineva nu este potrivit, pleacă. Încercați să vă întăriți puterea de rezistență și sistemul imunitar. Veți economisi timp și energie valoroase.

 

Vărsător. Horoscop 17 martie


V-ați creat un obicei de viață destul de costisitor, iar acum Ar fi bine să îl alimentați. Evitați să încheiați contracte obligatorii. Promisiunile pot fi deșarte și s-ar putea să vă dați seama de asta abia după ce calul se dă peste cap. Luați aminte în mod special la inconsecvențele financiare care pot interfera cu responsabilitățile dvs. monetare. Aflați acum ce spun ceilalți oameni, în special colegii, despre dvs. Simțiți că cineva ar putea să nu fie sincer în afecțiunea pe care o are pentru dvs.


Pești. Horoscop 17 martie


Întoarceți-vă la nevoile simple, în loc să vă complicați dorințele. Dacă faci acest lucru, să fii fericit și mulțumit va fi mai ușor decât crezi. Dacă te aștepți acum la o performanță mai bună din partea ta, ar fi bine să suporți cheltuieli suplimentare pentru a o face să se întâmple, iar acestea nu trebuie să fie neapărat financiare. Nu vă fie teamă să suportați investiția suplimentară de timp, emoție și pasiune. Entuziasmul și cunoștințele tale pot fi bine folosite într-un proiect domestic sau un interes creativ. Rudele și familia figurează puternic acum.

 

--------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel