Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 17 ianuarie 2023. Vărsător, te simți bolnav. Berbec, te recuperezi după o suferință. Previziuni complete
WhatsApp
Vezi horoscopul de marți, 17 ianuarie, pentru toate semnele zodiacale. Aici puteți găsi previziuni în dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. 
Horoscop 21 martie. Taurii pot întoarce lumea cu gândurile lor; schimbări importante îi așteaptă pe Capricorni: Previziuni pentru toate zodiile

Berbec. Horoscop 17 ianuarie


Vă recuperați după un fel de suferință. S-ar putea să fie doar o mică consolare să știți că majoritatea tăcută se află în aceeași barcă. S-ar putea ca tu să fi alunecat pe toboganul acestei mentalități de grup. Oprește-te pentru o clipă, îndepărtează-te de turmă și judecă singur adevărul unei situații. Lucrurile de care ne facem griji și pe care încercăm să le rezolvăm, se fac adesea fără intervenția noastră. Cuvântul cheie de astăzi este încredere, să faci tot ce poți și să permiți providenței să pună toate piesele laolaltă la momentul potrivit. 


Taur. Horoscop 17 ianuarie


Dacă te grăbești prea mult să judeci, vei rata ceva vital. Așteaptă să auzi întreaga poveste înainte de a trage concluzii. Aveți nevoie de prieteni acum și orice fel de izolare vă face să fiți morocănos. Căutați oameni care au interese similare. Vei fi supărat sau agitat sau te vei simți scăpat de sub control din cauza unei probleme aparent insurmontabile cauzate de alții. Acest lucru se poate datora unui telefon. Acest lucru ar putea semnala, de asemenea, o mai bună organizare a securității în jurul casei sau proprietății tale. Puneți la punct o securitate de bază.


Gemeni. Horoscop 17 ianuarie


Este posibil ca oamenii să spună un lucru și să simtă altceva, iar dvs. să simțiți aceste curenți de fond. Nu poți fi absolut sigur, așa că trebuie să-ți muști limba. Asigură-te că ai toate datele înainte de a ieși cu focuri de armă. Acest lucru nu va face decât să creeze mai multă tensiune. Scăpați de presiune și mergeți să faceți ceva singuri. Crearea de spațiu va avea o influență pozitivă. A face o conexiune cu cineva din trecutul tău este mult așteptat. Intuiția ta îți spune că trebuie să iei contact, așa că nu renunța până când conexiunea nu se produce.


Rac. Horoscop 17 ianuarie


Comunicările sunt accentuate, dar asigură-te că mintea ta este în sincronie cu ceea ce se spune. Ai senzația că îți consumi o mulțime de energie fără prea multă reciprocitate din partea celor cu care ești generos. Ești, prin urmare, emotiv, așa că este bine să eviți cu totul să arunci timpul sau banii buni după cei răi. Trebuie să te afirmi, chiar dacă acum ești puțin ezitant în a face acest lucru. Nu ești obligat să rămâi în nicio situație mai ales dacă începi să vezi că este unilaterală.


Leu. Horoscop 17 ianuarie


Vreți să vă îmbunătățiți sănătatea fizică și tonusul muscular. Trebuie să faci mai multe exerciții aerobice și activități sportive care să stimuleze circulația sângelui și să te facă să transpiri. Acest lucru este purificator pentru piele și, de asemenea, clarificator pentru minte. Lucrați la un program astfel încât disciplina dumneavoastră să fie consecventă. Nu vă forțați prea tare și nu faceți prea multe schimbări radicale în alimentație, care vor fi greu de menținut. Chiar acum vă aflați în faza de planificare și veți putea construi o structură mai bună pentru viitorul dumneavoastră.

 

Fecioară. Horoscop 17 ianuarie


Știți exact ce vreți să faceți, dar numeroasele distrageri nu vă permit neapărat să faceți asta chiar acum. Trebuie să rămâi cât mai concentrat în acest ciclu, deoarece este posibil să fii prea emotiv în loc să gândești lucrurile rațional. Te întrebi de ce te-ai abătut atât de mult de la calea a ceea ce știi că sunt cele mai bune alegeri ale tale. Dar aceste distrageri sunt necesare pentru a pune laolaltă numeroasele piese ale puzzle-ului care alcătuiesc succesele mai mari și pe termen lung care se cuvin.


Balanță. Horoscop 17 ianuarie


Să renunți nu este întotdeauna ușor, mai ales dacă persoana de care încerci să renunți nu este neapărat rea. Ai fost rănit sau ai fost neîmplinit într-o anumită zonă a relației și acum este timpul să mergi mai departe. Privitul în urmă este necesar pentru a reevalua cum poți îmbunătăți lucrurile în prezent și în viitor. Problema dacă ești anxios astăzi, este doar din cauza a ceea ce proiectezi, nu a ceea ce se întâmplă în jurul tău. Dacă te uiți mai atent, vei descoperi că lucrurile nu sunt atât de rele pe cât credeai.


Scorpion. Horoscop 17 ianuarie


Indecizia ta se vede în acțiunile tale. dacă te întrebi de ce cei din jur te maltratează și nu-ți respectă dorințele, este pentru că nu le reflectezi o viziune clară a ceea ce îți dorești. Gândește-te la asta. Îți poți folosi personalitatea agreabilă acum pentru a te folosi de puterile de a face bani care te pot ajuta să progresezi. Cheia astăzi este calitatea, nu cantitatea. Stabilirea unei legături cu cineva din trecutul tău necesită mai multă cercetare. Intuiția ta îți spune să stabilești contactul, așa că nu renunța până când nu se întâmplă acest lucru.


Săgetător. Horoscop 17 ianuarie


Chestiunile de la serviciu ar putea solicita mai multă energie și timp, așa că este important să abordezi sarcinile într-un mod lejer. Acest lucru nu înseamnă că ești iresponsabil, ci mai degrabă arată că există modalități alternative de a privi o problemă. Acest lucru înseamnă să ieșiți din perspectiva dvs. normală și să vă folosiți lateralul. Relația cu angajatorii ar putea face parte din această problemă și, prin urmare, trebuie să fiți diplomat, fiind cu un pas înaintea lor. Imaginația ta este sălbatică în acest moment și nu are nimic de-a face cu realitatea situației.


Capricorn. Horoscop 17 ianuarie


Mintea ta este grea acum, deoarece încerci să te adaptezi la așteptările oamenilor, în special ale celor cu care s-ar putea să ai relații pe termen lung'. Trebuie să te comporți ca toți ceilalți, dar să fii în mod unic propria ta persoană'. Acest lucru poate fi dificil, dar cu exercițiu, vei reuși și, în același timp, nu vei stârni neapărat supărare. Ți-ai zdruncinat zona de confort acum, dar numai momentan, deoarece îți dai seama că unele dintre circumstanțele inconfortabile în care te afli te vor ajuta de fapt să te dezvolți ca persoană.''

 

Vărsător. Horoscop 17 ianuarie


Dacă vă simțiți abătut sau bolnav, cereți sfatul unui medic pentru a vă asigura că nu este nimic grav. De asemenea, este posibil ca problema să fi fost diagnosticată greșit anterior. Noile conexiuni aduc oportunități financiare fabuloase, așa că ține ochii și urechile deschise pentru acea frântură de informație care ar putea însemna bani. Banii pierduți se recuperează în locuri unde te aștepți mai puțin. Un stimulent nu va funcționa neapărat acum pentru că preferi să faci mai puțin. S-ar putea să trebuiască să faci o alegere între bani în plus sau timp suplimentar cu cei dragi.


Pești. Horoscop 17 ianuarie


Karma este pe cale să vă ofere noi oportunități și încă unele mari. Lucrul în colaborare cu colegii de muncă este biletul tău pentru un viitor financiar mai bun. De asemenea, aceștia vă vor da un avantaj. Trebuie să fiți receptiv la sfaturile lor. Nu permiteți ca orgoliul să vă pună în opoziție cu ei. Lucrați în spirit de echipă și veți începe să vedeți rezultate excelente în ceea ce privește munca, în general. Există, de asemenea, o indicație a unei abordări active pentru îmbunătățirea sănătății tale. Aveți un avantaj față de ceilalți datorită energiei dvs. ridicate, încrederii în sine și expertizei.

 

----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel