Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 17 decembrie. Leul este capabil să doboare toate recordurile; Scorpioni, atenție la șmecheriile cu bani: Previziuni complete
WhatsApp
Horoscop zilnic pentru 17 decembrie 2022. Descoperă în articolul nostru ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă. Previziuni complete pentru toate semnele zodiacale: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 
Horoscop 17 decembrie. Leul este capabil să doboare toate recordurile; Scorpioni, atenție la șmecheriile cu bani: Previziuni complete (sursa foto: Pixabay.com)

Nu este o zi pentru lucruri mărețe, dar vă va fi mult mai ușor să vă faceți treburile obișnuite. Profitați de ea pentru a curăța dezordinea care, altfel, v-ar lua o săptămână să o faceți. Astrele sugerează, de asemenea, că determinarea este potrivită și în dragoste. 

Horoscop zilnic 17 decembrie 2022. Previziuni complete pentru toate zodiile

 

Berbec

Berbecilor le va fi mai greu decât de obicei să își exprime gândurile. Dacă deodată ar trebui să le pună pe hârtie, neclaritatea Berbecului ar fi de invidiat de însuși Nostradamus! Dar el va fi perfect pentru tot ceea ce trebuie făcut cu mâinile, nu cu capul. Așadar, astrele din horoscop îl sfătuiesc pe Berbec să își suflece mânecile, la figurat sau chiar la propriu. Faceți ceea ce puteți face "la automat" sau faceți muncă fizică. Credeți-mă, nu este atât de înfricoșător și, uneori, este chiar util.

Taur

Dis de dimineață Taurii vor fi grăbiți. În timpul zilei Taurul nu va putea sta cu mâinile în sân. Principalul lucru pe care Taurul ar trebui să îl înțeleagă este să nu intre în panică și să nu se apuce să rezolve toate lucrurile deodată! Pentru a nu-și irosi energia, astrele horoscopului îi sfătuiesc pe Taur să acționeze rapid, dar fără tam-tam. În orice caz, energia sa nu este suficientă pentru orice. Dar, acționând consecvent și organizat, el va obține, fără îndoială, succesul!

Gemeni

Cheia succesului în afacerile Gemenilor va fi capacitatea lor de a lua ceea ce li se cuvine. Nu ar trebui să vă așteptați ca cineva să le observe brusc meritele sau să fie de acord cu ele: aceasta este o utopie. Este ziua celor care își amintesc, care persistă, care se ridică deasupra sufletului, adică a celor care acționează. S-ar putea să li se pară unora dintre cei din jur că Gemenii îi calcă pe nervi - ei bine, de ce nu? Dar Gemenii nu vor lăsa mâna să le scape și cu siguranță proiectele lor nu vor rămâne fără ecou. Ei bine, dacă celor din jurul lor nu le place franchețea și duritatea lor, atunci este vorba de problemele personale ale celor din jur.

Horoscop sâmbătă, 17 decembrie. Leul este capabil să doboare toate recordurile

 

Rac

Racul va avea o zi în care se va afla într-o stare de armonie și echilibru, în care aproape orice problemă se rezolvă fără stres. Poate că celor din jurul său li se vor părea că Racul nu face niciun efort, dar de fapt el este pur și simplu capabil să-și organizeze bine timpul: cauzele secundare Racul le va lăsa deoparte, iar cele importante - le va rezolva cu calm în timpul zilei.

Leu

Leul va fi precum Iulius Cezar, care a reușit cu brio să facă mai multe lucruri în același timp! Ziua îl înzestrează pe Leu cu calități precum energia, inteligența ascuțită și, cel mai important, viteza - datorită lor, este capabil să doboare toate recordurile! Cei din jurul lui nu pot decât să-l invidieze: chiar dacă Leul se ocupă de trei sarcini deodată, va reuși să obțină un rezultat excelent! Singurul lucru de care trebuie să ne amintim și mâine este diplomația.

Fecioară

Fecioara va avea o capacitate uimitoare de a simți potențialul și profitul acolo unde alții nu văd nicio perspectivă. Datorită instinctelor sale, reușește să transforme în avantajul ei chiar și proiectele neglijate și fără speranță! Astrele horoscopului îi sfătuiesc pe nativii Fecioară să folosească acest talent pentru a "rezolva" cu grație cele mai dificile probleme. Și apoi bucurați-vă de uimirea de pe fețele celorlalți.

Horoscop 17 decembrie 2022. Scorpioni, atenție la șmecheriile cu bani

 

Balanță

Balanțele vor avea parte de un adevărat avânt de energie și forță! Determinarea, asertivitatea și vigoarea lor vor fi invidia zilei. Totuși, în același timp, ziua îi înclină să fie abrupți și categorici, iar deciziile lor nu pot fi întotdeauna bine gândite. De aceea, astrele horoscopului sfătuiesc Balanța să evite greșelile și să măsoare de șapte ori înainte de a tăia o dată. Ghidându-se după această regulă simplă, Balanța nu va da greș!

Scorpion

Scorpionul ar trebui să fie cât se poate de atent, mai ales cu cifrele, banii, hârtiile și tot ceea ce ar putea fi, chiar și teoretic, o șmecherie. Ziua are tendința de a-i face pe Scorpioni să fie distrași, așa că există un risc mare de a trece cu vederea sau de a înțelege greșit ceva. Așadar, sfatul pentru Scorpioni este simplu: fiți vigilenți și citiți tot ceea ce este scris cu litere mici și chiar printre rânduri! Altfel, credulitatea și neatenția ta vor fi exploatate de cineva.

Săgetător

Săgetătorul, indiferent de trecutul și experiența sa profesională, are șansa de a învăța ceva cu totul nou pentru el însuși. Acest lucru poate fi legat de munca sa, de hobby-uri sau chiar de mediul său apropiat. Ei bine, niciodată nu este prea târziu să înveți, mai ales că asta spune horoscopul său că este vorba despre Săgetător. Astrele îl sfătuiesc să rămână cu ochii și urechile deschise la informațiile care vor veni și care îl vor îmbogăți pe Săgetător cu noi cunoștințe.

Nu rata: Horoscop 2023: Ce zile și ce numere vor fi norocoase pentru zodia ta în următorul an

Capricorn

Astrele horoscopului îi dau Capricornului un sfat paradoxal: nu pune tot sufletul în ceea ce faci. Chiar dacă Capricornul este un entuziast înfocat al muncii sale, îi este mai bine să lucreze în mod automat "pe bandă rulantă", abordând sarcinile din punct de vedere pur tehnic. "Păstrați lucrurile simple!" - este motto-ul zilei. Adevărul este că orice încercare a Capricornului de a se implica pe deplin în muncă nu are șanse să îmbunătățească lucrurile, dar le poate încurca. Ei bine, uneori, cu cât mai simplu, cu atât mai bine.

Vărsător

Vărsătorului îi va fi ușor să găsească un teren comun cu ceilalți. Datorită sociabilității sale trezite, Vărsătorul va putea rezolva cu ușurință afaceri pentru care, în alte momente, și-ar cheltui tot darul elocvenței sale, și fără o garanție a rezultatelor. Așa că nu pierde timpul, Vărsătorule! Vorbiți în jur despre idei, cereți sprijin și veți fi surprinși cât de repede și de ușor se dovedește că și cea mai serioasă afacere poate merge înainte.

Pești

Astrele din horoscop promit o zi excelentă pentru Pești pentru promovarea și lansarea oricăror proiecte! Pozițiile lor sunt puternice, iar potențialul este vizibil cu ochiul liber. Odată ce îi vor informa pe ceilalți de planul lor, Peștii vor fi surprinși de câți susținători vor găsi! Iar dacă vor lansa un nou proiect, vor avea în față un viitor remarcabil. Cu alte cuvinte, Peștii vor avea șansa de a face ceva care va pune bazele prosperității lor viitoare. Deci, concentrați-vă pe ceea ce este important. Nu este nevoie să irosiți ziua pe frivolități.

 

-----------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3              

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel