Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 16 martie. Pești, urmează o perioadă productivă. Taur, energia ta a ajuns la sfârșit. Previziuni complete
WhatsApp
Vezi horoscopul zilnic pentru ziua de joi, 16 martie, pentru toate semnele zodiacale. Descoperă previziunile complete în dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. 
Horoscop 16 martie. Pești, urmează o perioadă productivă. Taur, energia ta a ajuns la sfârșit. Previziuni complete / Foto: Unsplash

Berbec. Horoscop 16 martie


Se pot aștepta experiențe deosebite alături de un prieten apropiat. Există o oportunitate pentru prietenie și călătorii. Finanțele tale sunt evidențiate, dar poate exista un conflict de interese între ceea ce îți dorești tu și ceea ce își dorește altcineva. Discutați despre asta. Veți fi felicitat acum pentru modul în care gestionați o problemă. Acest lucru se datorează faptului că ați gândit în afara pătratului. Ești impresionant în mediul social și profesional, ceea ce adaugă o notă plăcută la natura ta responsabilă și foarte practică.


Taur. Horoscop 16 martie


S-ar putea să fii în criză de energie în acest moment. Te-ar ajuta dacă ai refuza întâlnirile, ieșirile și alte întâlniri sociale până când îți vei recăpăta energia. Nu ești cel mai rapid în luarea deciziilor în acest moment. S-ar putea să oscilezi în anumite chestiuni. Ești în dezacord cu un prieten sau cu partenerul tău în legătură cu chestiuni personale. S-ar putea să te simți frustrat de cineva care nu prea are legătură cu ceea ce se întâmplă acum. Poți fie să lași comentariile să treacă neobservate, fie să le exagerezi. Nu începe al treilea război mondial pentru nimic.


Gemeni. Horoscop 16 martie


Nu-ți pierde cumpătul astăzi, mai ales dacă sunt bani la mijloc. Ai putea fi livid din cauza unei chestiuni financiare asupra căreia nu ai niciun control. Supărarea nu face decât să agraveze situația și să te îndepărteze de cei care ar putea să te ajute să rezolvi problema. Nu te sprijini prea mult pe prieteni, totuși, pentru că asta va complica lucrurile. Ești autonomă, dar în timpul acestor tranzite actuale, te vei simți oarecum nesigură și vulnerabilă. Trebuie să te bazezi pe ceilalți și să fii sincer cu privire la ceea ce vrei și la condiții.


Rac. Horoscop 16 martie


Ai nevoie de sinceritate acum pentru ca viața ta amoroasă să funcționeze, dar uneori sinceritatea poate fi dureroasă, nu-i așa' Nu contează dacă ești singur sau într-o relație permanentă. Schimbări importante și oportunități apar pentru tine în această perioadă. Să iei decizia corectă cu privire la ceea ce îți dorești din punct de vedere emoțional s-ar putea să nu fie ușor. Atunci când îți amesteci gândurile cu sentimentele, obții convingeri. Calea pentru a-ți schimba viața este să-ți schimbi gândurile și să-ți îmbini gândurile cu sentimente de iubire.

Vezi și: Horoscop 15 martie. Balanță, cineva încearcă să te controleze. Berbec, sufletul tău pereche e mai aproape decât crezi. Previzuni complete


Leu. Horoscop 16 martie


Cauți astăzi profunzimi emoționale. O piesă muzicală emoționantă și o conexiune intimă, de la inimă la inimă, cu un prieten sau o persoană iubită vor fi atrăgătoare. Alternativ, singurătatea emoțională ar putea fi suficientă. Sentimentele tale sunt mai intense și mai apăsătoare, dar și lăuntrice. Acesta nu este un indicator al celei mai practice întoarceri a minții, dar îți poate permite să te înalți spiritual. Îți poți inspira prietenii astăzi din orice motiv, dar pentru că te simți bine. Folosește experiențele de zi cu zi pentru a-ți alimenta imaginația.

 

Fecioară. Horoscop 16 martie


Astăzi totul este despre relații. S-ar putea să vă călcați pe coji de ouă încercând să abordați un subiect' Care vă stă în minte de ceva vreme. În ce moment aveți de gând să vă confruntați cu aceste probleme' Dacă nu acum, atunci când' Este timpul să vă apucați și să nu mai amânați. Știți că unele sarcini au fost lăsate nefăcute și vă deranjează. Nu are rost să ocoliți problema dacă și cealaltă parte o face. Este timpul să puneți piciorul în prag și să cereți acea discuție mult așteptată.


Balanță. Horoscop 16 martie


Continui să îți faci noi prieteni acum, dar acest lucru poate avea o oarecare influență și asupra muncii tale. Te angajezi să împărtășești informații care îți vor susține eforturile la locul de muncă în următoarele luni. Cu toate acestea, ar fi bine să fii selectiv cu prietenii tăi, deoarece există ciocniri de voință. Discuțiile despre muncă sunt necesare, dar este posibil să reacționezi exagerat și la răspunsul celorlalți la sugestiile tale. Cel mai bine ar fi să ai răbdare acum, deoarece dorința ta de a pleca ar putea fi zădărnicită. Planificarea îți poate oferi o oarecare satisfacție, dar fă-o sistematic. Este încă la început, așa că nu luați încă un "nu" ca pe un "nu".


Scorpion. Horoscop 16 martie


Astăzi este ziua în care te poți bucura de o relație cu ceilalți într-o manieră prietenoasă, sociabilă și chiar cochetă. O nouă prezentare ar putea să te scoată din letargie și introspecție pentru a te gândi serios la o întâlnire, o cină sau o altă ieșire specială. Credeți sau nu, anxietatea dvs. ar putea declanșa o căutare a răspunsurilor de care aveți nevoie. Printre zgomotele prostești ale lumii din jurul tău se află o soluție. Neîncrederea îți poate întuneca judecata, dar este mai bine să fii în siguranță decât să-ți pară rău. Așteaptă-te în curând la o lecție de viață neobișnuită.

Vezi și: Horoscop special. Cu ce film nominalizat la Oscar 2023 se aseamănă zodia ta


Săgetător. Horoscop 16 martie


Oamenii răspund mai favorabil la o persuasiune blândă decât la o constrângere puternică. O abordare blândă și empatică este superioară în acest moment. Acest lucru ne va ajuta să găsim o soluție perfectă. Încercați să evaluați obiectiv noile circumstanțe înainte de a lua o decizie. Odată ce ați făcut asta, treceți la treabă și renunțați la trecut. Cel mai bine ar fi să nu porți cu tine nicio remușcare. S-ar putea să simțiți că problemele lumești vă strâng în cămașă de forță mintea fertilă. Cel mai bine ar fi să ai răbdare și să creezi rezultate precise din idei originale.


Capricorn. Horoscop 16 martie


Adună-ți datele înainte de a te grăbi nebunește în biroul șefului tău și de a cere ceea ce crezi că este o înțelegere mai echitabilă. S-ar putea să riposteze cu niște argumente foarte bune de care nu sunteți conștient. Dacă vă bâjbâiți, ați putea pierde o oportunitate valoroasă. Cercetați mai întâi teritoriul înainte de a face mișcările. Nu este nicio rușine să vă schimbați planurile și să vă adaptați la situație. Explicați-vă celorlalți înainte de a face planuri pentru a evita confruntările. Afacerile domestice ar trebui să meargă fără probleme, iar legăturile cu femeile mai în vârstă ar trebui să aducă și ele ceva plăcere și profit.

 

Vărsător. Horoscop 16 martie


Acel pocnet în prim-planul creierului tău este sunetul neliniștii. Se referă în mod specific la relațiile tale în acest moment. Ești nemulțumit de planurile divergente ale cuiva. Ai o mulțime de energie și de dorință de a realiza tot ceea ce îți dorești. Viteza ta îi lasă pe alții în urmă. Partenerul tău este confuz în legătură cu ceea ce îți rezervă viitorul. Este timpul să fii mai transparent cu privire la ceea ce îți dorești. Este posibil să existe și o rivalitate în acest proces. În acest moment, ești predispus să te răzgândești în privința unor probleme specifice.


Pești. Horoscop 16 martie


Viața ta socială este în centrul atenției, mai ales când ai de-a face cu prietenii și alte grupuri. În funcție de alți factori, aceasta poate fi activă, constructivă, stresantă sau iritantă. Trebuie să-ți realizezi unele dintre speranțele și dorințele tale, iar alții pot contesta aceste eforturi. Prieteniile cu persoane active, atletice, excitabile se pot forma sau înflori acum. Acesta este un moment pentru acțiune și pentru a lua inițiativa în plan social. Dedicarea ta pentru muncă va însemna că creativitatea ta va curge acum și te va face mult mai productiv.

 

---------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel