Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 16 mai 2023. Jupiter intră în Taur și anunță schimbări pentru majoritatea zodiilor: Previziuni complete pentru toți nativii
WhatsApp
Vezi horoscopul zilnic pentru ziua de marți, 16 mai 2023, pentru toate semnele zodiacale. Descoperă previziunile complete în dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. 
Horoscop 16 mai 2023. Jupiter intră în Taur și anunță schimbări pentru majoritatea zodiilor: Previziuni complete pentru toți nativii

Berbec

Într-un anumit sens, ziua de marți este puțin tristă pentru tine pentru că după ce a petrecut un an ajutându-te și ți-a deschis calea, norocoasa planetă Jupiter părăsește Berbecul. Desigur, aceasta nu este o tragedie, dar de acum înainte nu trebuie să te bazezi atât de mult pe ajutorul norocului și va trebui să lupți mai mult pentru lucruri.

Taur

Această zi vă rezervă vești magnifice pentru că cea mai norocoasă dintre planete, Jupiter, va intra în zodia voastră și o va influența în bine și vă va aduce noroc până în primăvara anului 2024. Este într-adevăr o perioadă excelentă pentru că zilele acestea aveți deja influența Soarelui. A sosit timpul să culegeți roadele.

Gemeni

În aceste zile de la jumătatea lunii mai există o mulțime de tensiuni planetare, deși din fericire temporare, așa că nu fi surprins dacă percepi multă tensiune în jurul tău și chiar și tu însuți ești mai nervos sau instabil decât de obicei. Ar fi bine să eviți să iei decizii foarte importante.

Rac

Începând de marți, norocosul Jupiter urmează să-și schimbe semnele și asta te va avantaja pentru că influența lui îți va fi mai favorabilă, iar în următoarele săptămâni sau luni îți va aduce un ajutor important sau protecție față de prieteni sau alte persoane din jurul tău. După niște ani foarte grei, acum încetul cu încetul răsare soarele pentru tine.

Leu

Dacă norocul, ajutorul și oportunitățile v-au fost alături până acum, de acum încolo același lucru se va întâmpla cu mai multă intensitate datorită noului tranzit pe care Jupiter va începe să-l facă de marți și care va dura aproximativ un an. Se deschide pentru tine un moment cu adevărat excelent pe care nu trebuie să îl ratezi.

Fecioară

Cel mai bun dintre planete, gigantul Jupiter, va începe de marți un nou tranzit care, din fericire, vă va fi foarte favorabil și vă va fi de mare ajutor pentru a vă rezolva cu succes munca și treburile de zi cu zi. Dar mai presus de toate vei avea noroc în călătorii și chestiuni legate de străini.

Horoscop luna mai 2023. Ce promit astrele zodiilor pentru ultima lună de primăvară: Schimbări, emoții și vise împlinite pentru unii nativi

 

Horoscop zilnic 16 mai 2023

 

Balanță

Marți vei avea o zi grozavă să faci ceea ce știi cel mai bine, să relaționezi și să obții tot ce este mai bun din oamenii din jurul tău, să-i duci pe terenul pe care ți-l dorești și să-ți faci prieteni noi și excelenți. Este o zi bună în general și în care urmează să scapi de o problemă de la locul de muncă care te deranjează de mult.

Scorpion

Veți fi interesat să știți că de marți Jupiter va efectua un nou tranzit care de acum și până în primăvara viitoare vă va aduce noroc, atât sentimentale cât și la muncă, de afaceri sau de orice altă natură. De asemenea, vă va aduce noroc în procese și probleme de documente.

Săgetător

Cea mai bună dintre planete, Jupiter, va face o schimbare de tranzit începând de marți și, ca urmare, lucrurile vor merge mai bine pentru tine, în special la locul de muncă și treburile materiale. Nu veți observa efectul imediat, dar o veți face în următoarele câteva săptămâni și unele probleme vor începe să fie rezolvate.

Capricorn

Un nou tranzit al lui Jupiter, considerat cel mai bun dintre planetele din astrologie, va fi extrem de favorabil pentru tine și îți va oferi un mare ajutor în rezolvarea multor probleme și situații dificile în următoarele săptămâni sau luni, mai ales în chestiuni de muncă și bani.

Vărsător

În aceste zile de la jumătatea lunii mai planetele vor crea niște tensiuni importante și în cazul tău te vor face adesea să te simți rău. Fie pe drept, fie greșit, te vei vedea înlănțuit de o viață, oameni sau circumstanțe care nu sunt ceea ce ai vrea. Nevoia ta de a fi liber și independent te va înălța.

Pești

Trebuie să fii prudent, sunt zile grele chiar dacă gândești altfel. Vei simți o mare dorință de a te arunca în arenă și de a lua decizii importante atât pentru propria ta viață, cât și pentru a rezolva viața altor oameni. Dar în zilele noastre planetele nu formează configurații bune și nu ar trebui să acționezi cu nesăbuință.

Horoscop financiar luna mai 2023. Orice investiție a Capricornilor îi va umple de bani; o singură zodie va avea probleme cu finanțele: previziuni complete

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:


- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3     

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel