Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 16 decembrie. Punct de cotitură pentru Fecioare, pot încheia o relație veche; O zi de discuții și mărturisiri pentru Pești: Previziuni complete
WhatsApp
Horoscop zilnic pentru 16 decembrie 2022. Descoperă în articolul nostru ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri. Previziuni complete pentru toate semnele zodiacale: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 
Horoscop 16 decembrie. Punct de cotitură pentru Fecioare, pot încheia o relație veche; O zi de discuții și mărturisiri pentru Pești: Previziuni complete (Sursa foto: Pixabay.com)

Horoscopul zilei de 16 decembrie 2022 pentru fiecare zodie.

Horoscop zilnic 16 decembrie 2022: Previziuni complete pentru fiecare zodie

 


Berbec

Vineri, nervii reprezentanților elementului de foc sunt mai degrabă ca un fir dezgolit. Stabilitatea mentală e șubredă. Chiar și o unghie ruptă te poate face să plângi. Iar unele remarci umoristice te pot face să țipi.

Taur

Aveți grijă. Cineva va dori să se folosească de tine pentru a afla secretele altora astăzi. Așadar, chiar dacă sunteți dornici să discutați, aveți grijă ce spuneți și nu intrați în niciun caz în discuții personale. Este mai bine să vorbești despre vreme și să uiți de secretele altora, chiar dacă este doar pentru ziua respectivă.

Gemeni

O zi excelentă pentru diverse experimente culinare. Bucătăria de fuziune este totul pentru tine. Nu vă fie teamă să amestecați și să asortați. Cele mai îndrăznețe soluții se vor dovedi a fi și cele mai gustoase. Și, cel mai important, vei adăuga încă un titlu pe peretele tăi de diplome, de data aceasta cel de "super bucătar".

Horoscop 16 decembrie 2022. Punct de cotitură pentru Fecioare, pot încheia o relație veche

 

Rac

Vineri, mulți Raci îi vor surprinde pe cei din jurul lor. Totul ține de aspectul tău. Ținuta de astăzi a Racului poate fi numită, dacă nu extravagantă, atunci cel puțin îndrăzneață. Cu siguranță nu veți putea trece neobservați. În plus, va deveni un subiect de conversație important între colegi.

Leu

Se pare că sunteți foarte obosit. Adică, nu doar mult, ci și lăsat complet fără energie. Prin urmare, astrele vă recomandă să vă luați o zi liberă astăzi. Pentru că etica de muncă a Leului vineri va fi absolut nulă. După-amiază, mergeți la piscină sau la saună, procedurile de apă vă vor readuce la viață.

Fecioară

În viața multor Fecioare, tocmai astăzi poate apărea punctul de cotitură, când vechea relație nu mai are sens să fie menținută. Și e timpul pentru o nouă poveste de dragoste. Ei bine, reprezentanții elementului Pământ nu pot fi decât felicitați. Îndrăgostirea, întâlnirile, serile romantice, tot pachetul este pentru tine!

NU RATA: Horoscop special. Femeile din aceste zodii își vor schimba radical viața în următoarele zile: Eliberați-vă potențialul ascuns

Balanță

Vineri va fi o zi foarte provocatoare pentru multe Balanțe. Sunt posibile certuri cu vecinii, de exemplu, pentru că se aude muzică tare la o oră târzie sau pentru că vă plimbați câinele fără lesă și botniță. Iar acesta va fi începutul unui conflict serios și prelungit.

Scorpion

Este puțin probabil să terminați totul la timp. Așadar, nu încercați să faceți totul, ci stabiliți cele mai importante domenii și lucrați exclusiv la ele. Iar acest lucru nu se referă doar la muncă, ci și la gospodărie și chiar la relații.

Vezi și: Horoscop special. Cadoul ideal pentru fiecare, în funcție de zodie

Săgetător

Încercați să fiți cât mai activi din punct de vedere fizic. Și dacă nu puteți, măcar renunțați la lifturi și mergeți pe scări. Mergeți pe jos în loc să luați autobuzul. Și încercați să vă mișcați mai mult și să stați mai puțin jos.

Horoscop vineri, 16 decembrie: O zi de discuții și mărturisiri pentru Pești

 

Capricorn

Vineri, Capricornul va găsi ceva frumos și vesel în orice lucru. Chiar și situațiile banale îl vor face pe semnul pământean să zâmbească și să se bucure. Și ce să spunem despre momentele plăcute? Cu toate acestea, bucuria Capricornului va fi atât de sinceră și atât de exuberantă încât cei din jur nici măcar nu vor observa motivul, dar le va plăcea atât de mult consecința.

Vărsător

Dacă în mod categoric nu vreți neapărat să faceți ceva, cum ar fi să gătiți cina, atunci nu o faceți. În caz contrar, o veți săra prea mult, o veți găti prea mult sau nu o veți termina. În general, nu veți face decât să stricați totul. Mergeți la o cafenea bună. Da, nu este prevăzut în buget. Dar veți economisi energie și nervi.

Pești

O zi de discuții și mărturisiri. Este timpul să aveți o discuție serioasă cu persoana iubită și să ajungeți la fondul situației. Nu vreți să o aduceți la fierbere. Așa că asigură-te că te oprești la timp din ceea ce se întâmplă. Principala regulă este să vorbiți cu calm și să încercați să puneți lucrurile în perspectivă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel