Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 12 martie 2023. Situația financiară a Balanțelor se îmbunătățește temeinic; Racii vor străluci la propriu: Previziuni complete
WhatsApp
Vezi horoscopul zilnic pentru ziua de duminică, 12 martie, pentru toate semnele zodiacale. Descoperă previziunile complete în dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. 
Horoscop 12 martie 2023. Situația financiară a Balanțelor se îmbunătățește temeinic; Racii vor străluci la propriu: Previziuni complete

Horoscopul zilei de 12 martie spune că în această zi reușești să faci ceea ce îți dorești, în ciuda obstacolelor. Perseverența și constanța ta vor da roade. Este, de asemenea, un moment bun pentru creșterea în carieră, pentru învățare, pentru dezvoltarea abilităților și pentru a face lucrurile să se întâmple, folosind orice instrumente care îți sunt la îndemână. 

Berbec

Nu doar un mare strateg, ci și un mare tactician se va trezi în inima Berbecului. Nici să nu vă gândiți să-l descurajați de la vreun plan - numai probleme va face. Orice ar avea Berbecul de gând în această zi, va încerca să facă în orice mod (inclusiv dându-se peste cap). Iar a asculta obiecțiile altora în această zi nu intră deloc în planurile sale.

Horoscop chinezesc: Care sunt zodiile care vor avea mari probleme în martie

Taur

Taurul poate avea îndoieli serioase care îl împiedică să ia vreo decizie importantă pentru el însuși. Cu toate acestea, dacă din această cauză Taurul va părea nejustificat de indecis în fața cuiva, atunci este degeaba. Doar că astrele din horoscop îl îndeamnă pe Taur să cântărească atent fiecare pas. Dar atunci când decizia este luată, îndoielile vor dispărea și orice încercare de a-l forța pe Taur să se abată de la calea pe care a ales-o nu va duce la nimic.

Gemeni

Gemenii vor fi predispuși să dea dovadă de o mare perseverență - și pentru orice motiv, chiar și cel mai neînsemnat. Va fi dificil să îi faci să se răzgândească sau să treacă peste ei în această zi și, de fapt, este inutil. Cel mai probabil, după o zi sau două, motivul disputei le va părea Gemenilor înșiși meschin și ridicol. Dar este foarte ușor de a obține o reputație de dispută frivolă.

Horoscop zilnic, 12 martie 2023: Racii vor străluci la propriu

 

Rac

Racul poate simți o anumită nemulțumire față de statutul său. Totuși, această nemulțumire nu va fi acută, mai ales că lucrurile promit să meargă bine în ansamblu. Doar că, din când în când, Racul poate avea dorința de a-și consolida și îmbunătăți imaginea în ochii celorlalți. În această zi, Racul va avea cu adevărat șansa de a se impune mai bine în ochii superiorilor săi. Ei bine, și în ochii sexului opus să se expună într-o lumină favorabilă de oportunitate, de asemenea.

Leu

Leul ar putea avea un instinct matern (mă rog, sau patern) accentuat. Nu este de mirare că gândurile legate de procreere și de consolidarea relației cu persoana iubită îți vor trece în mod repetat prin minte pe parcursul zilei. În această zi, Leul are șansa de a-și duce relația la următorul nivel: să decidă să întemeieze o familie sau să aibă un copil. Iar dacă Leul vrea doar să se mulțumească pe sine, poate aduce în casă un pisoi sau un hamster.

Fecioară

Fecioara, din pur interes sportiv, este dispusă să demonstreze cu încăpățânare celor din jur orice idee, oricât de prostească ar fi ea. Este un lucru absolut inutil să te cerți cu ea pe această temă, mai ales că o jumătate de oră mai târziu Fecioara poate începe să demonstreze cu aceeași fervoare cu totul contrariul. Este mai bine pentru Fecioară să-și petreacă ziua cu copiii sau cu adolescenții. Aceștia sunt cei care vor putea să-i asculte raționamentele cu gura deschisă!

Horoscop duminică, 12 martie 2023: Situația financiară a Balanțelor se îmbunătățește temeinic

 

Balanță

Balanțele se vor încăpățâna să își urmărească scopul, mai ales dacă acest scop seamănă cu un teanc de bancnote. Nici măcar nu încerca să convingi Balanța să renunțe la planurile ei - o vor lua ca pe o glumă proastă. Iar dacă vor da înapoi, va fi doar pentru a-și aborda obiectivul dintr-un alt unghi. În orice caz, Balanța are șanse mari de a-și îmbunătăți temeinic situația financiară.

Scorpion

Scorpionul se va zvârcoli ca un pește doar pentru a-i convinge pe oameni că are dreptate! Întrebarea este: de ce ar vrea Scorpionul să facă asta? Nu ar fi mai bine să cheltuiască această energie pentru a atinge obiective reale? Și dacă în această zi pentru a dovedi ceva celor din jur, este mai bine nu să aibă dreptate, ci să fie de neînlocuit. Și nu oricine, ci șeful, de care depind cariera și salariul.

Săgetător

Săgetătorul ar putea fi surprins să descopere o flexibilitate și o diplomație neobișnuite. Din lateral poate părea chiar maleabilitate și lipsa de dorință de a-și apăra poziția. Dar nu există nici un fel de posibilitate! Dacă Săgetătorul este de acord cu opinia altora, o va face doar pentru a scăpa de adversar. În orice caz, el va face lucrurile în felul său propriu.

Horoscop 12 martie 2023: Previziuni complete pentru zodii

 

Capricorn 

Ziua Capricornului poate trece în conversații și discuții interminabile despre nimic. Și nu că va fi vital pentru Capricorn să demonstreze vreunul dintre gândurile sale. Mai degrabă, o va face din simplu interes sportiv. Pe 12 martie, Capricornul este gata să demonstreze cu găinărie orice prostie în care el însuși nu crede în mod deosebit. Din acest motiv, să te cerți cu el în această zi este o chestiune goală.

Vărsător

Ziua Vărsătorului promite să treacă sub semnul unei activități sporite și al unei inspirații în afaceri. Mai mult decât atât, propria sa activitate va părea insuficientă, așa că va face totul pentru a trage cumva în afacerile lor pe alții. Principalul lucru este să nu o faci prea direct, astfel încât cei din jur să nu bănuiască nimic și să nu refuze.

Pești

Peștii ar face bine să dedice mai mult timp comunicării cu copiii săi. Dacă nu aveți copii proprii, nu este o problemă: frații mai mici, surorile, nepoții sau cel puțin - copiii vecinilor vor fi de ajuns. Chiar dacă nu va face niciun bine concret, va da Peștilor un impuls de energie pozitivă pe 12 martie.

-------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel