Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 10 martie 2023. Pești, descoperi talente noi. Gemeni, te îngrijorează sănătatea ta. Previziuni complete
WhatsApp
Vezi horoscopul zilnic de vineri, 10 martie, pentru toate semnele zodiacale. Descoperă previziunile complete în dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. 
Horoscop 22 aprilie. Rac, lasă pozitivitatea să intre în viața ta; o zi fără nori pentru Scorpioni: Previziuni complete pentru toate zodiile

Berbec. Horoscop 10 martie

O problemă legală sau guvernamentală care vă deranjează ar trebui să ia o întorsătură bună acum. Sunteți în modul de luptă din cauza unei acumulări a frustrărilor dvs. Lucrurile încep să se îmbunătățească, dar așteptați-vă la puțină anxietate pe parcurs. Ești letargic acum, iar finalizarea proiectelor va fi o provocare din cauza întârzierilor și a tacticilor de diversiune. Cineva avea nevoie de ceva ieri, iar provocarea ta este să depășești orice slăbiciune. Te-ar ajuta dacă ai fi unic în tot ceea ce faci în timpul acestui ciclu.

Taur. Horoscop 10 martie

 

Există pericolul unei impresionabilități prea mari. Circumstanțele pot fi incerte, așa că nu va fi ușor să iei decizii. Simțul tău de convingere poate fi, totuși, puternic astăzi. Vrei să te angajezi în acțiuni care să curețe lucrurile. Te simți ca într-un parc safari, iar cei din jurul tău sunt lei sălbatici dornici să te facă bucăți dacă le dai o jumătate de șansă. Pe de altă parte, ai putea face pe vânătorul, în loc să devii bucata de pradă însângerată în mâinile unor "lei" fără scrupule.

Gemeni. Horoscop 10 martie

Domină chestiunile legate de sănătate, dar probabil că sunt lucruri minore pe care ai putea să le exagerezi în interiorul tău. Nu are rost să amâni analizele sau avizul medical în acest sens - îngrijorarea ar putea înrăutăți situația. O parte din aceste preocupări sau probleme de sănătate pot fi legate și de cheltuieli excesive sau de un stil de viață care nu se potrivește cu bunăstarea ta fizică. Cel mai bine ar fi să examinați acest lucru. În acest moment, ești foarte receptiv la lumea din jurul tău. Acesta este un moment excelent pentru a absorbi noi experiențe.

 

Rac. Horoscop 10 martie

Asumarea riscurilor pare a fi singura modalitate de a face saltul la nivelul următor. Ești pregătit pentru salt, chiar dacă te temi de necunoscut. Cu toate acestea, îți va fi greu să acționezi singur. Planurile tale ar putea fi zădărnicite. Te simți vital acum, dar s-ar putea să ai nevoie și de propriul spațiu. Nu vă irosiți energiile creative. Dirijează-le în mod productiv. Acest tranzit indică faptul că se formează legături mai substanțiale decât de obicei sau mai frecvente cu frații, rudele și vecinii.

 

Leu. Horoscop 10 martie

 

Cel mai bine ar fi să ai parte de afecțiune în acest moment. Dacă te simți tensionat, este pentru că cineva te ignoră. Nu există nimic mai rău. Este iminent să izbucnească o ceartă dacă nu vă sunt satisfăcute nevoile. Nu o lăsa să se acumuleze până la proporții imposibil de gestionat. Ceva din jurul finanțelor tale va fi un mister în timpul acestui ciclu. Cel mai bine ar fi să revii asupra unor lucruri mai vechi și să-ți verifici de două ori cifrele. Nu trebuie să ajungi la extreme, chiar dacă crezi că valoarea de șoc ar putea să bage pe cineva în cap.

Vezi și: Horoscop special. Fecioară, vei primi vești bune. Săgetător, îți faci prieteni noi. Previziuni complete

 

Fecioară. Horoscop 10 martie

 

Totul se referă la relațiile tale astăzi. S-ar putea ca tu să mergi pe coji de ouă încercând să abordezi un subiect care circulă în mintea ta de ceva vreme. Trebuie să te confrunți cu aceste probleme mai devreme sau mai târziu, nu-i așa? Dacă nu acum, atunci când? Este imperativ să faci astăzi sarcinile de mâine și acum pe cele de azi. Nu are rost să ocoliți problema. Dacă cealaltă parte se eschivează, este timpul să puneți piciorul în prag. Cel mai bine ar fi să cereți această discuție îndelung așteptată.

 

Balanță. Horoscop 10 martie

 

Circumstanțele actuale fac să fie greu să te simți pozitiv. Cineva pe care îl iubiți ar putea fi neobișnuit de exigent. Încercați să vedeți sub suprafață ce le motivează comportamentul. Se simt neiubiți din cauza programului tău încărcat? Este nevoie doar de puțin timp pentru a-i asigura că totul este în regulă din partea dvs. Dacă vă concentrați asupra îndoielii de sine și a confuziei, veți crea mai multe. Luați-vă timp pentru a vă muta atenția de la "probleme". Eliberați, consolidați și renegociați. Înfășurați-vă din nou.

 

Scorpion. Horoscop 10 martie

 

Mintea dvs. este ascuțită și puteți concepe soluții la problemele care vă frământă de ceva vreme. Veți fi respectat pentru opinia dvs. Profitați de oportunitățile de a vă pune în valoare. Permiteți trecutului să se îndepărteze, mai degrabă decât să vă agățați de el. Este posibil ca cineva să vă reamintească de un incident din trecut. Nu lăsați să vă strice ziua. Doriți să vă creșteți sentimentul de siguranță, dar s-ar putea să fiți reticent în a vă face temele. Ați putea lua în considerare să studiați economia de bază. Cel mai bine ar fi să depășiți rezistența față de acest lucru.

 

Săgetător. Horoscop 10 martie

 

Problemele de acum necesită o gândire serioasă. Sunteți în stare să o faceți. Aveți mai multă implicare remarcabilă, energie și plăcere de ceea ce faceți acum. Este nevoie de un echilibru între gândirea despre cum vei proceda și punerea în practică. S-ar putea să observi o oarecare îmbunătățire și în munca ta, iar acest lucru se leagă de aceeași capacitate de a descompune lucrurile rațional și de a nu te agita prea mult din cauza problemelor. Lucrați prin ABC-ul a ceea ce trebuie făcut, iar înainte de a vă da seama, succesul este al vostru.

 

Capricorn. Horoscop 10 martie

 

Sentimentele tale sunt volatile în acest moment. Din acest motiv, ieși cumva afară, mai ales dacă suferi de febra cabanei. Dacă acest lucru nu este posibil, ai nevoie de o doză energică de exerciții fizice. Acest lucru îți va ridica nivelul de adrenalină și îți va revigora pasiunea pentru viață. Respiră adânc, ridică-ți gândurile și direcționează-ți pozitiv furia. Mintea ta este preocupată de o problemă de transport sau de service-ul unui vehicul. În cadrul acestor tranzite, s-ar putea să schimbați un vehicul cu ceva nou și să optați pentru ceva mai economic.

Vărsător. Horoscop 10 martie

S-ar putea să vă răzgândiți acum în legătură cu o anumită direcție financiară sau profesională. Este posibil să fiți în conflict între a vă urma capul sau a vă asculta inima. Nu este întotdeauna ușor să echilibrezi intuiția și rațiunea. Cel mai bun sfat sub aceste tranzite este să nu te grăbești și să nu simți că o oportunitate este pierdută doar pentru că nu o accepți chiar acum. Vei descoperi că amânarea a fost, până la urmă, o abordare mai bună. Termenii și condițiile unor aranjamente Ar fi bine să fie revizuite pentru a crea echitate.

Pești. Horoscop 10 martie

Dacă ați urmat reguli și vă simțiți nemulțumit de munca dvs., generați-vă propriile reguli. Sunteți acum capabil să vă creați noile standarde. Vei descoperi talente noi și ascunse care te vor surprinde pe tine și pe ceilalți. Acest lucru te va împinge într-o nouă direcție. Acest lucru îți revigorează, de asemenea, pasiunea pentru viață. Ești obiectiv și iei decizii clare cu privire la direcția în care te îndrepți sau la următorul pas pentru a-ți atinge obiectivele personale importante. Judecata ta este foarte sănătoasă în acest moment.

 

 

-------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel