Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 07 mai 2023: Rac, vin bani în plus; surpriză mare pentru o zodie – previziuni complete
WhatsApp
Vezi horoscopul zilnic pentru ziua de duminică, 07 mai, pentru toate semnele zodiacale. Descoperă previziunile complete în dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești.
Horoscop 07 mai 2023 - previziuni pentru toate zodiile

Pentru cei născuți astăzi: Sunteți o fire idealistă și muncitoare. Posedați o mentalitate de investigator și veți fi excelent la joburile ce presupun diagnosticare. Trebuie să aveți grijă ca succesul să nu vă facă să vă culcați pe o ureche. Întotdeauna căutați să vă perfecționați. Adesea posedați un talent deosebit pentru litere, pentru predare și pentru medicină.

Horoscop zilnic 07 mai 2023

 

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Un plan de călătorie este posibil să sufere modificări. Relația cu un copil va fi afectată. În ceea ce privește distracția, acceptați sugestiile partenerului și totul va fi bine. Se anunță o duminică cu suișuri și coborâșuri.

Taur (21 aprilie - 20 mai)

Apare posibilitatea de a face schimbări în planurile de astăzi, mai ales în ceea ce privește munca. Viața de familie vă va oferi mai multe satisfacții decât viața socială.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Încercați să fiți practic în activitatea dumneavoastră. S-ar putea să simțiți o lipsă de încredere în vreun membru al familiei. Seara va fi favorabilă planurilor dumneavoastră sociale. E posibil să mergeți la o petrecere.

Rac (22 iunie - 23 iulie)

Este posibil ca o rudă să nu simpatizeze cu un prieten de-al dumneavoastră, așa că va fi nevoie de multă diplomație. Vă veți aminti de o factură restantă. Noi posibilități de a câștiga bani la locul de muncă al partenerului.

Leu (24 iulie - 23 august)

Va trebui să dați dovadă de bun simț în ceea ce privește banii. Nu este un moment bun pentru a vă asuma riscuri financiare. În dragoste fiți raționali.

Fecioară (24 august - 23 septembrie)

Veți face progrese importante în ceea ce privește relația cu membrii familiei. Puneți-vă în practică inițiativa. Posibilă situație confuză în dragoste sau probleme cu un copil.

Balanță (24 septembrie - 23 octombrie)

Vă veți da seama că o propunere de lucru are ramificații nedorite. Partenerul de viață ar putea să vă îngrijoreze. Spre seară veți avea parte de o surpriză plăcută.

Scorpion (24 octombrie - 22 noiembrie)

Nu presupuneți că ceilalți știu ce părere aveți despre lucrurile din viață. Faceți-vă cunoscute opiniile, altfel veți fi înțeles greșit.

Săgetător (23 noiembrie - 21 decembrie)

Cereți mai multe estimări dacă trebuie să faceți reparații la domiciliu. Un superior ar putea fi susceptibil de un mare entuziasm pentru un plan de călătorie.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

O ofertă de muncă s-ar putea să nu se dovedească a fi oportunitatea care pare. Posibilă inspirație pentru decorarea casei. Spre seară, e posibilă o vizită neașteptată.

Vărsător (21 ianuarie - 19 februarie)

Pe frontul muncii, o posibilă confuzie ar putea să interfereze cu progresul tău. Deși veți face ceea ce se așteaptă de la dumneavoastră, nu vă veți simți motivat să faceți mai mult decât atât.

Pești (20 februarie - 20 martie)

Dacă trebuie să semnați acte, citiți-le cu atenție. O propunere de călătorie ar putea fi greșită. Puneți-vă în ordine finanțele. Seara se anunță favorabilă.

 

---------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel