Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Haos pe Otopeni. Mai multe curse au fost anulate brusc în miez de noapte. Oamenii au dormit pe jos - Actualizare
WhatsApp
E din nou haos pe aeroportul Henri Coandă din București, după ce mai multe curse Tarom au fost anulate în miez de noapte. Potrivit unor surse Antena 3 CNN, 12 piloți ar fi anunțat că nu pot zbura din motive medicale.
Haos pe aeroportul Otopeni

Actualizare. TAROM și-a anulat aproape toate cursele programate pentru luni, 8 iulie 2024, fără a oferi explicații oficiale cu privire la acest lucru. Sunt afectate zeci de zboruri comerciale regulate și neregulate (charter). 

Haosul a cuprins azi-noapte aeroportul Otopeni după anularea mai multor zboruri Tarom. Sute de persoane au fost nevoite să-și petreacă noaptea prin terminale, după ce au fost informate că avioanele lor nu vor mai decola.

În prezent, aceștia așteaptă soluții din partea companiei aeriene pentru a-și continua călătoria, însă sunt slabe șanse ca acestea să fie reluate.

Zborurile afectate sunt către Cairo, Amman, Beirut și Budapesta, toate fiind anulate după miezul nopții. În această dimineață, sunt anulate și zboruri interne. 

Pasagerii au fost informați de către reprezentanții Tarom că zborurile au fost anulate și că se caută alternative pentru a-i duce la destinație. Cu toate acestea, cererile repetate ale călătorilor de a discuta cu un membru din conducerea companiei au rămas fără răspuns.

Surse din interiorul companiei au dezvăluit că problemele au fost cauzate de lipsa de personal, o situație neglijată de conducere. În ultimii doi ani, nu mai puțin de 60 de angajați au părăsit compania.

12 piloți ar fi anunțat că sunt bolnavi

 

Potrivit unor surse Antena 3 CNN, se pare că 12 piloți Tarom au anunțat că sunt inapți medical să zboare, o metodă legală de protest. Legea le permite acest lucru. 

Se pare că aceștia sunt nemulțumiți de salariile primite și de condițiile de lucru.

Reprezentanții companiei Tarom spun că piloții au anunțat extrem de târziu că nu pot zbura. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel