Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Handbalistă norvegiană, infectată cu Covid-19 în România: „Mi-a fost greu. Prima săptămână a fost dezgustătoare, nu am avut de ales“
WhatsApp
Maren Aardahl, o handbalistă norvegiană care joacă la SCM Râmnicu Vâlcea, revoltată după ce a fost infectată cu noul coronavirus în România și a revenit la antrenamente după o carantină două săptămâni.

Maren Aardahl spune că s-a simţit dezgustată să revină la antrenamente, după ce a fost testată pozitiv la COVID-19 și este revoltată că a revenit la antrenamente după cele 2 săptămâni, fără a i se face vreun test pentru a se confirma dacă mai este sau nu pozitivă.

„În România nu trebuie să te mai testezi negativ ca să poţi să joci dacă ai stat în carantină două săptămâni. Mi-a fost greu să fiu obligată să mă întorc la antrenamente fără să mă testez negativ, mai ales că am colege care încă nu s-au infectat.

Prima săptămână după ce am ieşit din carantină a fost dezgustătoare. Nu am avut de ales. Aici, în România, ţi se spune că nu mai eşti contagios după două săptămâni”, a declarat Maren Aardhal, potrivit Mediafax.

Maren Aardahl, de la SCM Râmnicu Vâlcea este la primul sezon în România. Maren Aardahl a fost testată pozitiv la Covid de două ori Norvegianca a fost testată pozitiv la COVID-19 pe 23 octombrie şi 6 noiembrie, potrivit Observator.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel