Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Guvern PNL. Document BOMBĂ: cum arată Cabinetul Orban, listă completă și structură
WhatsApp
Listă guvern PNL. Un document care cuprinde lista completă a membrilor guvernului PNL circulă în mediul online.  
Sursa foto: captură Antena 3

Raportul cu privire la posibilii candidați în noul guvern este deschis de Ludovic Orban, acesta fiind urmat de Raluca Turcan în funcția de vicepremier, potrivit DCNews.

Un document al unei mari firme de consultanță a ajuns în mass-media și circulă în mediul online. Structura noului Guvern PNL este o listă de potențiali miniștri, o evaluare cu cine ar putea fi noii miniștri.

Vezi aici documentul

La Finanțe sunt patru variante, în frunte cu Florin Cîțu, descris ca "inamicul politic" al lui Daniel Zamfir, critic al BNR și luptător împotriva măsurilor PSD în general și împotriva lui Eugen Teodorovici în particular.

La Apărare, primul pe listă e Ovidiu Raețchi și al doilea generalul Nicolae Ciucă.

La Interne, numirea ar fi strict politică, fiind propuși doi politicieni. La Externe, în schimb, primele două propuneri sunt consilierul prezidențiale Bogdan Aurescu și ambasadorul Emil Hurezeanu, doi oameni apropiați președintelui. Mai e și propunerea PNL, Ligia Popescu. La Transporturi și Comunicații, propus e unul singur, Lucian Bode, fost ministru al Economiei, fost lider de sindicat și fost consilier local și județean. Cupșa și Gorghiu sunt propunerile pentru Justiție. La Economie și Energie, prima propunere este profesorul Virgil Popescu, care, în urmă cu două zile afirma că nici pomeneală de o asemenea listă. Pentru Muncă, se luptă, pe primele locuri, Vîlceanu și Sighiartău. La Sănătate, sunt trei specialiști în medicină și un contestatar al Gabrielei Firea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel