Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Guaido, MESAJ pentru România după ce Iohannis l-a recunoscut drept președintele Venezuelei
WhatsApp
Juan Guaidó a transmis un mesaj, pe Twitter, după ce președintele României, Klaus Iohannis, l-a recunoscut drept președintele interimar al Venezuelei.

„Vreau să mulțumesc Guvernului României pentru recunoașterea luptei noastre pentru revenirea la ordinea constituțională și organizarea de alegeri libere în Venezuela”, este mesajul lui Juan Guaido, pe pagina sa de Twitter.

România l-a recunoscut pe Juan Guaidó în calitatea de Preşedinte interimar al Venezuelei, decizia fiind luată de preşedintele Klaus Iohannis, după ce a primit Memorandumul MAE cu tema „Poziţia României cu privire la situaţia din Venezuela”, avizat de către prim-ministrul Viorica Dăncilă.

Citește și Klaus Iohannis, ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ cu privire la situația din Venezuela

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, ca titular al deciziilor de politică externă a României şi ca reprezentant al României în plan extern, în conformitate cu prevederile constituţionale, a decis recunoaşterea domnului Juan Guaidó în calitatea de Preşedinte interimar al Venezuelei. Decizia Preşedintelui României a fost luată în urma analizării atente a situaţiei, inclusiv din punct de vedere politico-diplomatic şi juridic, şi în contextul în care majoritatea statelor membre UE şi o serie de aliaţi şi parteneri importanţi ai ţării noastre din spaţiul euro-atlantic au recunoscut legitimitatea Preşedintelui interimar Juan Guaidó”, a anunțat, vineri, Preşedinţia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel