Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gușă, ANUNȚ despre Coldea. „Se va LANSA politic. Vrea să se RĂZBUNE”
WhatsApp
Cozmin Gușă a anunțat la România TV faptul că fostul prim-adjunct SRI Florian Coldea ar urma să se lanseze politic.

„Florian Coldea se va lansa politic pe 26 ianuarie, de ziua lui Ceauşescu. Florian Coldea se află în spatele lui Cioloş, tot ceeea ce s-a discutat în ultima vreme, s-a dovedit că aşa e, inclusiv episodul Viena. Ambiţia asta a lui Coldea, pe bază de Cioloş, pe bază de USR, este dedicată dorinţei lui de a crea un partid de dreapta şi un candidat, care nu cred că va fi Cioloş, care să-i pună probleme marelui Iohannis, pe care Coldea vrea să se răzbune, având în vedere că el consideră că l-a făcut preşedinte. Nu l-a făcut preşedinte.

Legat de USR şi Coldea, acest partid a fost moşit de Coldea în 2016, ca să distrugă scorul PNL-ului. Cu contribuţia lui Cioloş prim-minstru, care a refuzat să facă front comun, cum l-a rugat Iohannis, pentru un scor mai bun al PNL-ului, şi a preferat să încurajeze mai mult acest USR.

Iar săptămâna viitoare, pe 26, de ziua lui Ceauşescu, Coldea, cu aceşti doi agenţi, agentul Cioloş plus agentul USR, poate se va discuta de o fuziune la europarlamentare, pe 26 se va lansa ca să creeze un partid de tip securistic, pe partea dreaptă. Nu-i vorbă, se creează un partid de tip securistic şi pe partea stângă”, a declarat Gușă la România TV. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel